• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Partili İyimaya: Milletvekillerinin 15 Temmuz’da nerede olduklarını gösteren HTS haritaları çıkarılmalı

Yeniakit Publisher
2019-07-19 15:19:00 -
AK Partili İyimaya: Milletvekillerinin 15 Temmuz’da nerede olduklarını gösteren HTS haritaları çıkarılmalı

AK Parti eski Ankara Milletvekili Ahmet İyimaya, 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminde hangi milletvekillerinin nerede olduğuna dair çarpıcı bir öneride bulundu.

SEZAİ ERHAN / YENİAKİT - Fetullahçı Terör Örgütü'nün(FETÖ) 15 Temmuz akşamı devletin silahlarını millete doğrultmasının üzerinden 3 yıl geçti. 251 vatandaşın şehit olduğu, 2 bin 194 kişinin de yaralanarak gazi olduğu darbe girişiminde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi, Özel Kuvvetler Komutanlığı, Genelkurmay, Emniyet gibi pek çok stratejik bina vurulmuş; TRT, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü gibi birçok kamu kurumu ve özel binalar işgal edilmişti.

Şamil Tayyar ile Mehmet Metiner’de destekliyor

AK Parti eski Ankara Milletvekili Ahmet İyimaya, 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminde hangi milletvekillerinin nerede olduğuna dair çarpıcı bir öneride bulundu. İyimaya, “Milletvekillerinin o gece nerede olduklarını gösteren HTS haritaları çıkarılmalı ve kamuoyu ile paylaşılmalıdır. Beka gecesinin bilgilerini öğrenmek bu milletin hakkıdır. Bu hal kişisel verileri koruma alanına girmez” dedi. İyimaya’nın bu önerisine AK Parti eski milletvekillerinden Şamil Tayyar ile Mehmet Metiner’de destek verdi.

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

gerçek.

bencede kim nerede belli olsun vatanı savunmaya gelince kaç ekmek olunca koş. bıktık artık midesini düşünen yöneticilerden koca imparatorluğu yıktılar sırada türkiye var böyle giderse.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23