• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AGT, en yeni ürünleriyle Yapı fuarı'ndaydı!

Yeniakit Publisher
2016-05-11 21:26:00 -
AGT, en yeni ürünleriyle Yapı fuarı'ndaydı!

AGT, Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması olarak kabul edilen İstanbul’da düzenlenen Yapı fuarı’nda yeni ürünlerini sergiledi.

Yaşam alanlarına özel ahşap çözümler sunan AGT, 10- 14 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Yapı Fuarı’na katılıdı. AGT, son kullanıcıyla buluşturduğu yeni parke serisi Natura Plus ve Natura Line’ın yanı sıra; Uv lak kapli üstün çizilmezlik dayanımı, yüksek parlaklığa sahip ürünü Power Gloss'u da bu yıl fuarda ziyaretçilerin beğenisine sundu.

AGT, bu yıl 39.’su düzenlene Yapı Fuarı’nda yeni ürünlerini görücüye çıkardı. Geniş renk yelpazesine sahip yeni parke serisiyle birlikte mobilya gövdelerinde ve ön yüzeylerinde kullanılan Power Gloss ürünlerini tüketiciyle buluşturan AGT, aynı zamanda MDF Lam ve panel renklerini de ilk defa Yapı Fuar’ında sergiledi.

 

AGT parkeler, 12 renkli Natura Parke serisine eklenen 4 rengin yanı sıra, Natura Plus ve Natura Line serisiyle de toplam 32 renk, desen ve yüzeyde tüketicilere farklı alternatifler sunuyor. 10 yıl garantili ve A3 aşınma sınıfı özelliğine sahip Natura Parke Serisine eklenen yeni Akdeniz Meşe, Silyon Meşe, Olimpos Meşe ve Kemer Çam; birbirinden özel renkleri ile seriye yepyeni bir soluk kazandırıyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

Yaşam alanlarına özel ahşap çözümler sunan AGT, yeni Natura Plus ve Natura Line serisi; Ilgaz Meşe, Kanyon Meşe, Meriç, Nil, Trend Meşe, Tuna, Volga ve Zagros renkleriyle dikkat çekiyor. Toplamda 8 farklı renk seçeneğine sahip yeni ürün gamında, Natura Line serisi Natura Plus serisinden farklı olarak derzli renklere sahip. AC4 aşınma özelliğine sahip 15 yıl garantili Natura Plus ve Natura Line serisi Uniclic Kilit Sistemi ile de uygulama kolaylığı sağlıyor. 1200 mm x 191 mm ölçülerine ve 8 mm kalınlığa sahip, E1 Sertifikalı yeni seriler, yüzde yüz doğal yüzey işçiliğiyle mekanları görsel yönden zenginleştiriyor. AGT geçtiğimiz ay dijital platformlarında yayınladığı ünlü mimar Selim Yuhay’lı tanıtım filmleri ile yeni ürünlerinden söz ettirmeye devam ediyor.

AGT’nin yeni ürünü Powergloss da Yapı Fuar’ındaydı...

AGT’nin fuarda ziyaretçileriyle buluşturduğu bir diğer ürün ise PowerGloss. Mobilya gövdelerinde, mutfak dolaplarında, banyo kapaklarında, çalışma odalarındaki mobilyalarının tüm gövde ve ön yüzeylerinde kullanılan Power Gloss , parlak yüzeyi ile yeni sezon iç mekan tasarımlarında kalitesiyle fark yaratıyor.

Ürünün en önemli özelliklerinden birisi ise yüksek mekanik ve kimyasal dirençlere dayanıklı levha olması. Bir yaşam alanını oluşturan tüm ahşap yüzeylerde kullanılabilecek olan Power Gloss 24 farklı renk seçeneği, muazzam parlaklığı ve çizilmezlik özelliğiyle çarpıcı tasarımlara imkan veriyor.

 

Yüzde yüz UV akrilik vernik, sararmaya karşı yüksek direnç, yüksek çizilme dayanıklılığı, üstün parlaklık ve ileri teknolojide olması gibi özellikleriyle kullanıcı dostu; atmosfere VOC (uçucu organic içerik) salınımı yapmamasıyla da çevre dostu bir ürün olan AGT Power Gloss, sektörün son gözdesi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23