• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Adalet Bakanlığı personel alımı son dakika iş başvurusu CTE infaz koruma memuru alımı

Yeniakit Publisher
2020-02-22 11:53:00 - 2020-02-22 11:54:48
Adalet Bakanlığı personel alımı son dakika iş başvurusu CTE infaz koruma memuru alımı

Adalet Bakanlığı personel alımı iş ilanları merak ediliyordu. Adalet Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü (CTE) bünyesinde 81 ilde KPSS şartıyla 7 bin memur alımı yapılacağı duyurdu. Peki Adalet Bakanlığı alımları ne zaman? Adalet Bakanlığı personel alımı başvuru şartları nelerdir?

Adalet Bakanlığı personel alımı iş ilanları merak ediliyordu. Adalet Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü (CTE) bünyesinde 81 ilde KPSS şartıyla 7 bin memur alımı yapılacağı duyurdu. Peki Adalet Bakanlığı alımları ne zaman? Adalet Bakanlığı personel alımı başvuru şartları nelerdir?

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 2020 yılı kamu personeli alımı için bekleyiş sürmekte. İŞKUR ve kamu iş ilanları, asker, bekçi, polis alımları, KPSS puanı ile personel alımı son dakika haberleri yakından takip edilmete. CTE personel alımı ilanının Haziran ayında geleceği öğrenildi.

Adalet Bakanlığı alımları hangi branşlarda olacak?

İnfaz ve Koruma Memuru

Şoför

Aşçı
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Teknisyen

Avukat

Hizmetli

Psikolog

Sosyal çalışmacı

Öğretmen

Veteriner

Cezaevi katibi

Hemşire

Kaloriferci

Adalet Bakanlığı son dakika duyuruları yakından takip ediliyor. Adalet Bakanlığı personel alımı ilanları yoğun bir şekilde araştırılırken, Adalet Bakanlığı personel alımı yapacağını duyurdu.  Adalet Bakanlığı sağlık personeli alımı için yayınladığı ilanda; "Bakanlığımız taşra kadrolarında çalıştırılmak üzere Ek-1 listede sınıfı, sayısı ve yeri belirtilen 7 pedagog kadrosuna sözlü sınav sonucuna göre personel alımı yapılacaktır." İfadelerini kullanıldı. İşte Adalet Bakanlığı personel alımı 2020 başvurular hakkında merak edilenler.

Adalet Bakanlığı Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda, 2018-KPSS (B grubu) puan sırasına konulmak kaydıyla, pedagog unvanı için ilan edilen kadronun 5 katı aday sözlü sınava katılmaya hak kazanacaktır.

Adalet Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler?

KPSS puanı ile sözlü sınavda alınan puanın aritmetik ortalamasına göre en yüksek puandan başlanarak sıralama yapılması suretiyle ilan edilen kadro sayısı kadar atama yapılacaktır.

1- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

2- 2018 yılı Kamu Personel Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünden 70 ve daha yukarı puan almak gerekmektedir.

Adalet Bakanlığı personel alımı özel şartları neler?

"Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık" veya "Eğitim Programları ve Öğretim" bölümlerinin birinden mezun olmak.

1- Ek-2 başvuru formu,

2- Bitirdiği okul diploması ya da okul çıkış belgesinin aslı veya onaylı sureti, (Belgenin aslının ibraz edilmesi halinde sureti Bakanlığımızca onaylanacaktır.)

3- 2018-KPSS sonuç belgesi,

4- Ek-3 Güvenlik Soruşturması Formu (Formun UYARI bölümünde belirtilen hususlara uygun olarak doldurulması, 3 adet hazırlanması, bilgisayar ile doldurulması, fotoğraf yapıştırılması, ilgili bölümün imzalanması ve bu form dışında başka form kullanılmaması gerekmektedir.)

5- Fotoğraflı özgeçmiş (El yazısıyla hazırlanmış ve imzalanmış),

6- Erkek adaylar için askerlik durum belgesi (e-Devlet'ten barkodlu belge oluşturularak alınabilir),

7- Ek-4 Sağlık açısından engeli bulunmadığına dair yazılı beyan.

Adalet Bakanlığı personel alımı başvuruları nereden yapılacak?

Başvuruların Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Merkez Teşkilât Şube Müdürlüğü Bakanlıklar/ANKARA adresine şahsen veya son başvuru tarihinde Bakanlığımıza ulaşacak şekilde posta ile yapılacaktır. (Postadaki gecikmeler ve diğer sebeplerle bu tarihten sonra başvuranlar ile eksik belge ibraz edenlerin ve başka başvuru formu kullananların başvuruları kabul edilmeyecektir Sözlü sınavda başarılı olan adaylardan ekli listede belirtilen mahaller için ayrıca tercih alınacaktır.

Sözlü sınava katılmaya hak kazananlar ile sözlü sınav yeri ve tarihi Bakanlığımız internet sayfasında (www.adalet.gov.tr) ilan edilecektir.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mehmet așçì

İkm basvurmak istiyorum 1989 dogumluyum orta okul mezunuyum yetkil kisilerden yardimci olmalarini istiyorum lutfen

EBU BEKİR GİLDİR

Cezaevine memur alımı ne zaman olacak Bu ilana başvuru ne zaman başlayacak
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23