• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

J.D. Farag: Tanrı halkı İsrail'e yardım edecek, Türkiye yenilecek

Yeniakit Publisher
2018-05-28 12:37:00 - 2018-05-28 12:49:32
J.D. Farag: Tanrı halkı İsrail'e yardım edecek, Türkiye yenilecek

ABD'li papaz J.D. Farag, son vaazında Türkiye'nin İsrail'i işgal etmek isteyeceğini, ama 'tanrı insanları'nın buna engel olacağını söyledi.

Ömer E. Keçeci yazdı...

 yeniakit.com.tr  özel 

Amerikalı Evanjelist Calvary Şapel papazı J. D. Farag, en son verdiği vaazında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kudüs hakkındaki açıklamalarına yer verip, bazı Kitab-ı Mukaddes kehanetlerinin gerçekleşmek üzere olduğunu ileri sürdü.

"TÜRKİYE İSRAİL'İ İSTİLAYA YELTENECEK, ANCAK ÇOK HIZLICA YENİLECEK"

Papaz vaazında İsrail’e karşı Rusya, İran, Sudan ve Türkiye’nin müttefik olacağının belirtildiğini bunun ise çok önemli olduğunu zira bunların tam olarak antik adları ile Yahudi Ahd-i Atik’inin Ezekiel kısmında listelenen milletler olduğunu ileri sürdü.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Sözlerine devamla papaz, yaşanan son hadiselerin kendilerini üç Kitab-ı Mukaddes kehanetine yaklaştırdığını söyledi. Papazın devamla Ezekiel-38’deki kehanetin, “(bahse konu) tüm milletlerin İsrail’e saldırmak için bir araya gelmeleriyle alakalı bir kehanettir. Saldırıları esas olarak İsrail’i haritan silmek için değil aksine onların istediği bir ganimete sahip olduğundan onu yağmalamak için olacaktır… Başarılı olamayacaklar. Başarılı olamama sebepleri de Amerika'nın İsrail'in savunmasına yardım için gelmesi değil, hayır. Başarılı olamayacaklar çünkü tanrı insanlarının, Yahudi halkının müdafaası için gelecek. Ve bu ülkelerin ittifakı adamakıllı mağlup edilecek, adamakıllı yenilecekler. Ve bunun olacağına dair her belirti mevcut, bu işi özellikle seviyorum, yenilgiler çok ani şekilde, aniden olacak.

ÇILGIN PAPAZIN DİĞER KEHANETLERİ

Vaazının başında İsrail’in katlettiği tüm Filistinliler için “Hamas’a mensup teröristler” diyen çılgın papaz, ikinci kehanetin Zechariah-12’de geçip, buna göre “tanrı kendisinin Kudüs şehrine, tüm şehirler içinden seçtiği, tüm kabileler içinden seçtiği şehir, kendi sahipliğinin adını koyacak ve Kudüs'ü tüm dünyanın sarhoş edici takıntısı yapacak.” Üçüncü kehanetin ise Daniel 9:27’de geçip, “Deccal'in kuvvet ile 7 yıllık barış anlaşmasına zorlaması ve 3,5 yılın ortasında kendisini yeniden yeni inşa edilmiş tapınakta tanrı olarak yerleştirmesi hakkında oldukça detaylı bir kehanet” olduğunu söyleyip buradan birtakım yorumlamalarda bulundu.

ŞAPELİN KURUCUSU DA KEHANET SAVURMUŞ VE FOS ÇIKMIŞTI

Evanjelist Calvary Şapelin kurucusu olan Chuck Smith de “Jesus 1981’de dönecek” diyerek 1970’lerde kehanet tutturmuş ve kendi inandıkları Mesih’in 1981’de geleceğine dair kitap dahi yazmıştı. Fakat dediği çıkmayınca cemaatinden bazı kopmalar meydana gelmişti. J. D. Farag’ın belki de bu tip tecrübelerden ötürü kesin tarih vermekten kaçındığı düşünülüyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23