• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD'den şaşırtan ifade! İnsanı dünyanın herhangi bir noktasına 1 saatten az sürede taşıyabiliriz

Yeniakit Publisher
2019-12-16 09:44:00 -
ABD'den şaşırtan ifade! İnsanı dünyanın herhangi bir noktasına 1 saatten az sürede taşıyabiliriz

ABD’nin Hava Kuvvetleri’nden emekli korgeneral Steven Kwast, insanı dünyanın herhangi bir noktasına 1 saatten kısa bir sürede transfer edilmesini sağlayan teknolojiye sahip olduğunu ileri sürdü.

Hava Kuvvetleri’nden emekli korgeneral Steven Kwast, ABD’nin insanı dünyanın herhangi bir noktasına 1 saatten kısa bir sürede transfer edilmesini sağlayan teknolojiye sahip olduğunu ileri sürdü.

ABD merkezli The Drive sitesinin aktardığına göre, emekli hava generali Kwast, ABD’nin insanı dünyanın herhangi bir noktasına 1 saatten kısa bir sürede transfer edilmesini sağlayan teknolojiye sahip olduğu iddiasını gündeme getirdi.

Bağımsız teknoloji

Teksas eyaletindeki San Antonio-Randolph Üssü Havacılık Eğitim Komutanlığı’ndan emekli general, Hillsdale Koleji’nin Washington kampüsünde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Sözkonusu teknoloji, herhangi bir kişiyi dünyanın herhangi bir noktasından herhangi bir diğer noktasına bir saatten kısa sürede transfer edilmesi için mevcut teknolojilerin gelişmişi olmaksızın bağımsız bir teknoloji olarak tesis edilebilir."

Habere göre 650 saati Çöl Kalkanı ve Çöl Fırtınası gibi operasyonlarında toplam 3300 saatlik uçuş deneyimi olan Kwast’ın bu açıklaması, diğer ABD ordu mensuplarının doğası açık kaynaklarda izah edilmeyen bir dizi garip olgunun varlığına ilişkin açıklamalarıyla neredeyse eşzamanlı olarak yapıldı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

The Drive, buna benzer açıklamaların gerçekleri yansıtabileceği gibi ABD Savunma Bakanlığı’nın (Pentagon) uzay alanındaki yeni buluşlara yatırımları önemli ölçüde arttırma isteğini de ortaya koyabileceğinin altını çizdi.

ABD'li uzay mekiği ve roket üreticisi SpaceX yöneticisi ve CEO’su Gwynne Shotwell, Nisan 2018’de yaptığı açıklamada, Big Falcon Rocket (BFR) nakil sisteminin 10 yıl içinde çalışacağını ve bir saatten kısa bir sürede insanı dünyanın herhangi bir noktasına transfer edebileceğini duyurmuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

klm

Hernekadar teknolojin ile övünerek kuyruğu dik tutsanda yıkılmaya mahkumsun ey batıl kefere ..

Tr.

Usta sen Çin ile sevişmeye başladığın anda yıkılış fermanında yazılmış oldu.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23