• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şaşırılacak olay! ABD'den gelip öldürdüğü adamdan şikayetçi oldu

Yeniakit Publisher
2019-05-20 15:26:00 - 2019-05-20 15:38:45
Şaşırılacak olay! ABD'den gelip öldürdüğü adamdan şikayetçi oldu

Amerika’dan Konya’ya gelip, eski eşiyle evlenen kişiyi silahla öldüren zanlı hakim karşısında şikayetlerde bulundu.

Amerika'dan Konya'ya gelip, eski eşiyle evlenen şahsı silahla öldüren zanlı hakim karşısına çıktı. Zanlı öldürdüğü Hüseyin Alşahin ve yakınlarından şikayetçi olduğunu ifade etti.

Olay geçtiğimiz Ekim ayında Konya'nın merkez Selçuklu ilçesi Horozluhan Mahallesi Hastürk Sokak'taki bir iş yerinde meydana gelmişti Halil İbrahim Kaya yaşadığı Amerika'dan Konya'ya gelerek eski eşi M.A'nın yeni kocası Hüseyin Alşahin'i tartıştıktan sonra silahla öldürmüştü. Polis tarafından yakalanan zanlı çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konmuştu.

"Tahrik edici sözleri bu hale getirdi"

Konya 1.Ağır Ceza Mahkemesinde görülen ilk duruşmaya, tutuklu sanık Halil İbrahim Kaya, öldürülen Hüseyin Alşahin'in yakınları ve taraf avukatları katıldı.

Olayın bu duruma gelmemesi için mücadele ettiğini öne süren Kaya, "Bütün çabalarıma rağmen rağmen Alşahin'in bana yönelik tahrik edici sözleri durumu bu hale getirdi. Cinayeti tasarlayarak işlemedim. Olası kötü gidecek bir durum da korkutmak amaçlı tedbir olsun diye yanıma aldım. Bende karşı taraftan şikâyetçiyim" dedi.

Duruşmada tanık olarak dinlenen sanığın akrabası 47 yaşındaki K.Y. (47), 'Olayın yaşandığı gün Kaya'nın ölen kişi ile görüşmeye gideceğini duydum. Ona bu görüşmeye gitmemesini söyledi. Çocuğumu görmek istiyorum. Dedi. Çocuğu benim eve getirdiler orada çocukla görüştü. Halil İbrahim bir süre sonra Hüseyin ile telefonda konuştu. Alşahin'in kendisine küfürler ettiğini ve onunla görüşmeye gideceğini söyledi. Engel olmak istedim ama başaramadım' şeklinde konuştu. Taraf avukatlarının da dinlenmesinin ardından mahkeme heyeti duruşmayı erteledi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23