• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

Yeniakit Publisher
2018-12-18 15:39:51 -
AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

GİRESUN (AA) - Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

AA foto muhabirlerinin ve muhabirlerinin yurt içinde ve yurt dışında çektiği fotoğrafları inceleyen Sarıfakıoğulları, "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerinde 3 fotoğraf için oy kullandı.

Harun Sarıfakıoğulları, haber kategorisinde Kayhan Özer'in "Seçim Zaferi", yaşam kategorisinde Emrah Yorulmaz'ın "İstanbul'da Dolunay", spor kategorisinde ise Burak Akbulut'un "Karatenin Sultanları" başlıklı fotoğraflara oy verdi.

Vali Sarıfakıoğulları, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tüm fotoğrafların her yıl olduğu gibi bu yıl da birbirinden güzel olduğunu söyledi.

Fotoğrafların güzel enstantaneler içerdiğini ifade eden Sarıfakıoğulları, "Duygusal fotoğraflar var, yine ülkemizin doğal güzelliklerini, kültürel özelliklerini ön plana çıkaran fotoğraflar var. Burada emeği geçen herkese çok teşekkür etmek istiyorum." dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Vali Sarıfakıoğulları, Anadolu Ajansının kamuoyunun haber alması adına çok önemli bir misyonu yerine getirdiğini belirterek, bu sebeple Anadolu Ajansının tüm çalışanlarına başarılar diledi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23