• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

8 Yılda, 375 futbol sahası kadar inşaat yaptılar!

Yeniakit Publisher
2016-04-18 17:08:00 -
8 Yılda, 375 futbol sahası kadar inşaat yaptılar!

Yaklaşık 25 yıldan bu yana Türkiye’nin çok sayıda kentinde projeler hayata geçiren YP İnşaat, sektördeki yerini, büyük hedefleriyle sağlamlaştırıyor.

Ortaklarının tamamı mimar ve mühendislerden oluşan YP İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, başarılarındaki sırrın inşaat sektörünün tüm inceliklerini bilmek olduğunu kaydetti.

Çankaya, 100 bin TL sermaye ile kurulan YP İnşaat’ın bugün 36 milyon TL ödenmiş sermayesi ile proje üretimini sürdürdüğünü vurgulayarak, şunları söyledi:

“Yirmi beş yıllık süre içinde bina inşaatları başta olmak üzere arazi geliştirme ve yatırım, altyapı, yollar, köprüler, eğitim yapıları, endüstriyel yapılar, restorasyon işleri, rehabilitasyon, su yapıları, limanlar ve deniz yapıları, raylı sistem inşaatları gibi birçok alanda faaliyet gösterdik. YP İnşaat olarak, 2007 yılından bu yana Ankara başta olmak üzere Nevşehir’den, Niğde’ye; Ordu’dan, Van’a çok sayıda kentte ardı ardına konut projeleri ürettik. Bu bize 8 yıl gibi kısa bir süre içinde 1,5 milyon metrekare inşaata imza atma başarısını getirdi. Futbol sahaları en az 4 bin metrekaredir. Yani biz bugüne kadar sadece Türkiye’de en az 375 tane futbol sahası kadar inşaat yaptık. Yeni başarılar için de büyük hedeflerle yolumuzda ilerlemeye devam ediyoruz.”

Şu an bir yandan 2017 yılının yaz aylarında teslim etmeyi planladıkları, hayata geçmesi durumunda, Başkent Ankara’nın en büyük rekreasyon alanı olacak İmrahor Vadisi manzaralı Nefis Çankaya Evleri projesini sürdürdüklerini belirten Çankaya, “Önümüzdeki günlerde Başkent’in en nezih yerleşim yerlerinden Ümitköy’de Koordinat Çayyolu projemizin de satışlarına başlayacağız. Emlak Konut GYO hasılat paylaşım modeli ile yürüttüğümüz Koordinat Çayyolu’nun, kentin cazibe merkezi Ümitköy’ün en çarpıcı projesi olmasını hedefliyoruz” dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23