• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

THY İGA alımları 3. havalimanı personel alımı 3. havalimanı iş başvurusu formu! | THY personel alım başvuru formu!

Yeniakit Publisher
2019-02-25 08:15:00 - 2019-02-25 09:55:44
THY İGA alımları 3. havalimanı personel alımı 3. havalimanı iş başvurusu formu! | THY personel alım başvuru formu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen dünyanın en büyük havalimanı olan İstanbul Havalimanı binlerce kişiye iş imkanı sağlamaya devam ediyor. Bakan 225 kişinin İstanbul yeni havalimanında çalışacağını söyledi. Peki İGA personel alım başvuruları ne zaman? 3. havalimanı alım başvuruları nereye yapılacak? Son dakika İGA VE THY personel alım başvuruları

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen dünyanın en büyük havalimanı olan İstanbul Havalimanı binlerce kişiye iş imkanı sağlamaya devam ediyor. Bakan 225 kişinin İstanbul yeni havalimanında çalışacağını söyledi. Peki İGA personel alım başvuruları ne zaman? 3. havalimanı alım başvuruları nereye yapılacak? Son dakika İGA VE THY personel alım başvuruları.

Bağcılar Belediyesinden yapılan açıklamada, Bağcılar Belediyesi Kariyer Merkezinin yeni havalimanında güvenlik, şoförlük, yer hizmetleri ve temizlik branşlarında 330 kişiye istihdam sağladığı belirtildi. İstanbul genelinde Esenyurt Belediyesi başta olmak üzere bir çok belediyenin kariyer hizmet merkezleri aracılığıyla binlerce vatandaş İstanbul Havalima'nında iş sahibi oluyor.

İstanbul Havalimanı personel alım ilanı

İGA'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul Yeni Havalimanı, inşaatı sırasındaki çalışan sayısı ile istihdama sağladığı katkıyı işletme döneminde de devam ettirecek. Şu an 31 binin üzerinde çalışanın bulunduğu projede, kadın ve erkekten oluşan yaklaşık 3 bin 500 güvenlik ekibi istihdam edilecek. Verilen bilgiye göre güvenlik görevlileri havalimanında kara ve hava tarafında görev yapacak. İGA Güvenlik Hizmetleri AŞ çatısı altında güvenlik görevlisi olabilmek için aranan özelliklerin başında, 5188 sayılı yasaya göre özel güvenlik kimlik kartına sahip, tercihen 35 yaşından gün almamış ve vardiyalı çalışabilme şartları geliyor.

İGA personel başvuruları

İGA Güvenlik Hizmetleri A.Ş. çatısı altında güvenlik görevlisi olabilmek için aranan özelliklerin başında; 5188 sayılı yasaya göre özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak ve vardiyalı çalışabilmek geliyor. Bu şartların yanı sıra askerlik hizmetini tamamlamış veya tecilli, diksiyonu düzgün ve sözlü iletişim kabiliyeti yüksek kadın ve erkek adaylar, kariyer platformları ve İGA irtibat ofislerinden iş başvurularını yapabilecekler.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

İGA genel iş bavuruları için:

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23