• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
5
Limon sirkesi (Meme kanserine çare) tarifi nasıl yapılır? Dr. Feridun Kunak tarifi

2022-05-17 21:36:06
Limon sirkesi (Meme kanserine çare) tarifi nasıl yapılır? Dr. Feridun Kunak tarifi

Dr. Feridun KUNAK Limon Sirkesi için, hastalıklara karşı vücudu oldukça güçlü tutan ve zararlı toksinleri vücuttan atma özelliğine sahip olan limon sirkesini mutlaka herkesin yaparak tüketmesini tavsiye etmektedir.

#1
Foto - Limon Sirkesi için Malzemeler; Orta Büyüklükte 10 tane limon- 3 Lt. Su- 1 Yemek K. Kaya Tuzu (Turşuluk doğal tuz.)- 1 Fincan Sirke (Üzüm, Elma vb.)-

Limon Sirkesi için Malzemeler; Orta Büyüklükte 10 tane limon- 3 Lt. Su- 1 Yemek K. Kaya Tuzu (Turşuluk doğal tuz.)- 1 Fincan Sirke (Üzüm, Elma vb.)-

#2
Foto - Limon Sirkesinin Tarifi nasıl yapılır? Öncelikle limonlar sarı kabuklarından incecik ayrılır. Dikkat edilmesi gereken bir husus beyaz kısımlarına kesinlikle dokunulmamalıdır. Çünkü kansere karşı koruyucu en çok besin bu beyaz bölgededir. Çekirdeklerinin vücuda çeşitli faydaları olacağından çekirdekleri ile birlikte elimizle sünger sıkar gibi sıkarak cam kavanozun içerisine küçük dilimlenmiş limonlar atılır. Daha sonra üzerine klorsuz ve sıcak olmayacak su belirtilen miktarda ilave edilir. Sonra yaklaşın bir çorba kaşığı doğal kaya tuzu ve bir fincan kadar mayalanması için sirke ilave edilir ve karıştırılır. Burada sirkenin cinsinin hiçbir önemi olmamakta olup, yalnızca dikkat etmemiz gereken tek şey asitsiz doğal bir sirke olmasıdır.

Limon Sirkesinin Tarifi nasıl yapılır? Öncelikle limonlar sarı kabuklarından incecik ayrılır. Dikkat edilmesi gereken bir husus beyaz kısımlarına kesinlikle dokunulmamalıdır. Çünkü kansere karşı koruyucu en çok besin bu beyaz bölgededir. Çekirdeklerinin vücuda çeşitli faydaları olacağından çekirdekleri ile birlikte elimizle sünger sıkar gibi sıkarak cam kavanozun içerisine küçük dilimlenmiş limonlar atılır. Daha sonra üzerine klorsuz ve sıcak olmayacak su belirtilen miktarda ilave edilir. Sonra yaklaşın bir çorba kaşığı doğal kaya tuzu ve bir fincan kadar mayalanması için sirke ilave edilir ve karıştırılır. Burada sirkenin cinsinin hiçbir önemi olmamakta olup, yalnızca dikkat etmemiz gereken tek şey asitsiz doğal bir sirke olmasıdır.

#3
Foto - Eklenen tüm karışımlar tahta kaşıkla karıştırılarak ağzı hava almayacak bir şekilde bez yardımıyla sıkıca kapatılır. Sirkeyi ne zaman yapmıştım şeklinde unutkanlık yaşamak istemiyorsak, üzerine yapmış olduğunuz tarih yazılır. Limon sirkesi yaklaşık 15-20 sonra hazır hale gelmektedir. Bu süre zarfında sirke serin bir yerde muhafaza edilerek belirli periyotlarla tahta kaşık yardımı ile karıştırılır. En önemli husus yeşilimsi küfler mevcutsa alınır, ancak beyaz bir tabaka oluşmuşsa bu tabakaya dokunulmaz. Bu tabakanın oluşma sebebi işler yolunda limon sirkesi hazır hale geliyor demektedir.

Eklenen tüm karışımlar tahta kaşıkla karıştırılarak ağzı hava almayacak bir şekilde bez yardımıyla sıkıca kapatılır. Sirkeyi ne zaman yapmıştım şeklinde unutkanlık yaşamak istemiyorsak, üzerine yapmış olduğunuz tarih yazılır. Limon sirkesi yaklaşık 15-20 sonra hazır hale gelmektedir. Bu süre zarfında sirke serin bir yerde muhafaza edilerek belirli periyotlarla tahta kaşık yardımı ile karıştırılır. En önemli husus yeşilimsi küfler mevcutsa alınır, ancak beyaz bir tabaka oluşmuşsa bu tabakaya dokunulmaz. Bu tabakanın oluşma sebebi işler yolunda limon sirkesi hazır hale geliyor demektedir.

#4
Foto - Limon Sirkesi Ne Zaman Ne Kadar Tüketilmeli? Sirke hazır hale geldikten sonra kahvaltıdan yaklaşık 20 dk. önce bir bardak suyun içerisine bir fincan ilave edilir ve içilir. Limon Sirkesi sayesinde Kolesterol düşer, toksinler vücuttan atılır, soğuk algınlığına karşı vücut güçlenir, yüksek tansiyon riski azalır ve metabolizma hızlanarak yağ yakma oranı artar ve böylelikle zayıflama önemli rol oynar.

Limon Sirkesi Ne Zaman Ne Kadar Tüketilmeli? Sirke hazır hale geldikten sonra kahvaltıdan yaklaşık 20 dk. önce bir bardak suyun içerisine bir fincan ilave edilir ve içilir. Limon Sirkesi sayesinde Kolesterol düşer, toksinler vücuttan atılır, soğuk algınlığına karşı vücut güçlenir, yüksek tansiyon riski azalır ve metabolizma hızlanarak yağ yakma oranı artar ve böylelikle zayıflama önemli rol oynar.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23