• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
3
Evi basılan Filistinli genç şehit edildi

2022-08-15 17:15:05
Evi basılan Filistinli genç şehit edildi

Siyonist terör devleti İsrail’in Gazze ve Kudüs civarına yönelik operasyonlarla başlayan çatışmalar şiddetlenerek devam ediyor. Yeni Akit/Ankara Onlarca zırhlı araçlı konvoylarla Filistin yerleşim yerlerine giren İsrail askerleri sivillerin yaşadığı mahallelere hedef gözetmeden ateş ederek çekiliyor. Çekilme sırasında da Filistinli direnişçilerin saldırılarıyla İsrail askeri araçları ağır hasar alıyor, askerleri yaralanıyor.

#1
Foto - Evi basılan Filistinli genç şehit edildi

Filistin Ajansı’nın bildirdiğine göre bölgede son 24 saatte yaşanan bazı önemli olaylar şöyle gerçekleşti: Çok sayıda işgal askeri, El-Halil kentinin Re'su'l-Cura bölgesine baskın düzenledi. Kudüs'ün kuzeyindeki Kefr Akab Mahallesi'nden çekilen işgal güçleri ile şiddetli çatışmalar yaşandı. Kudüs'ün Kefr Akab Mahallesinde ikamet eden Filistinli genç Muhammed Eş-Şahham, evlerine baskın düzenleyen işgal güçlerinin yakın mesafeden ateş açması sonucu şehit oldu. İşgal güçleri, Ramallah'ın Deyr Ebû Meşal beldesinde evlerine baskın düzenlediği 7 Filistinli eski mahkumu sebep göstermeden gözaltına aldı.

#2
Foto - Evi basılan Filistinli genç şehit edildi

Yahudi yerleşimciler en ufak çıtırtıda şuursuzca kaçışmaya başlıyor Öte yandan zulmün kaynağı olan Yahudi yerleşimciler, bulundukları yerlerde çıkan en ufak bir sesten, çıtırtıdan korkarak şuursuzca sağa sola kaçışmaya başlıyorlar. Benzer bir olaya ilişkin bilgi aktaran Kol Hadashot: “Yerleşimciler, kendilerine yönelik bir saldırı yapıldığı şüphesiyle Kudüs'teki merkez istasyondan kaçtılar. Ancak olayın bir tartışma sonucu ortaya çıktığı anlaşıldı” bilgisini aktardı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23