• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
4
Evde internet hızı nasıl arttırılır?

2020-04-07 15:18:55
Evde internet hızı nasıl arttırılır?

İnternet hızı nasıl artar? Koronavirüs nedeniyle milyonlarca kişi evden çalışmaya başladı. Öğrenciler ise hem internetten hem de televizyon üzerinden uzaktan eğitime başladı. Hal böyle olunca internet kullanımı arttı. Aynı ev içerisinde bile internet kullanıcılarının sayısı artınca haliyle milyonlarca kişi internetin nasıl hızlandırılacağını merak etmeye başladı. Birçok kişi "İnternet hızı arttırılır mı?" , "internet hızı arttırma yolu" , "Evde internet hızı arttırma yolları" konularını araştırıyor. İşte, merak ettiğiniz “Evde internet hızı nasıl arttırılır?” sorusunun cevabı.

#1
Foto - Evde internet hızı nasıl arttırılır?

Koronavirüs çalışma anlayışının tüm dünyada değişmesine yol açtı. Milyonlarca kişi uzaktan çalışma sistemine başladı. Vatandaşlar internet üzerinden sistemlerine bağlanarak işlerini evden yürütüyor. Öğrenciler ise internet üzerinden eğitimler alıyor. Hal böyle olunca internete olan ihtiyaç arttı. Pek çok kişi “Evde internet hızı nasıl artar?” sorusunun cevabını araştırmaya başladı.

#2
Foto - Evde internet hızı nasıl arttırılır?

Evde internet hızı nasıl arttırılır?

#3
Foto - Evde internet hızı nasıl arttırılır?

Evlerde kablosuz modem tercih ediliyor. Wife’den uzaklaşınca ise çekim gücü düşüyor. Wife dalgalarının uzunluğu 12 cm bu nedenle evin bazı noktalarında çekmesi normal. Genellikle 45 metreden uzağa sinyalin ulaşması zor oluyor. Wifi'nin bulunduğu konum sinyal gücü için son derece önemli. Çünkü duvar ve metal sinyalin gücünü engelliyor. Peki, evdeki internet hızını arttırmak için ne yapılmalı? Wifi'yi merkezi bir yere koymak son derece önemli. Ayrıca modemi yere değil yüksek bir yere koymalısınız. Modeminizi mikrodalga fırın, televizyon ve bilgisayardan uzak bir mesafeye yerleştirmelisiniz.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23