• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
6
Elmalı volovan tarifi | Elmalı volovan nasıl yapılır?

2020-06-21 21:59:03
Elmalı volovan tarifi | Elmalı volovan nasıl yapılır?

Kolay tatlı volovan tarifi | Tuzlu volovanın yanı sıra tatlı volovan tarifi arayanlar internette “Tatlı volovan olur mu?” sorusunun cevabını araştırıyor. Beş çayı için tarif arayanlar “Tarçınlı elmalı volovan tarifi” , “Elmalı volovan nasıl yapılır?” sorularının cevaplarını inceliyor. İşte, elmalı volovan için gerekli malzemeleri.

#1
Foto - Elmalı volovan tarifi 1 paket milföy 1 yumurtanın sarısı (üzerine sürmek için) İç malzemeleri: 2 adet elma 1 tatlı kaşığı tarçın Yarım su bardağı dövülmüş ceviz 2 yemek kaşığı tereyağı 3 yemek kaşığı şeker Kreması için: Yarım litre süt 5 yemek kaşığı şeker 3 yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı tereyağı 1 paket vanilya

Elmalı volovan tarifi 1 paket milföy 1 yumurtanın sarısı (üzerine sürmek için) İç malzemeleri: 2 adet elma 1 tatlı kaşığı tarçın Yarım su bardağı dövülmüş ceviz 2 yemek kaşığı tereyağı 3 yemek kaşığı şeker Kreması için: Yarım litre süt 5 yemek kaşığı şeker 3 yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı tereyağı 1 paket vanilya

#2
Foto - Elmalı volovan nasıl yapılır?

Elmalı volovan nasıl yapılır?

#3
Foto - Ispanaklı, tavuklu gibi tuzlu volovanların yanı sıra tatlı tarifi arayanlar için elmalı volovan iyi bir alternatif olabilir. Öncelikle milföy hamurlarının hepsini ikiye kesin. İkiye böldüğümüz parçalardan birini bir bardak veya kalıpla ortadan kesin ve diğer parçanın üzerine yerleştirin. Tüm hamurlara ayı işlemi yapın. Ardından milföy hamurlarının üzerine yumurta sarısı sürün.

Ispanaklı, tavuklu gibi tuzlu volovanların yanı sıra tatlı tarifi arayanlar için elmalı volovan iyi bir alternatif olabilir. Öncelikle milföy hamurlarının hepsini ikiye kesin. İkiye böldüğümüz parçalardan birini bir bardak veya kalıpla ortadan kesin ve diğer parçanın üzerine yerleştirin. Tüm hamurlara ayı işlemi yapın. Ardından milföy hamurlarının üzerine yumurta sarısı sürün.

#4
Foto - Hamurların orta kısmını bir çatal yardımıyla delin. Milföyler fırına sürün. Milföyler pişerken krema malzemelerini ocağa alın ve pişirin. Fırından çıkan milföylerin ortasına kremadan koyun.

Hamurların orta kısmını bir çatal yardımıyla delin. Milföyler fırına sürün. Milföyler pişerken krema malzemelerini ocağa alın ve pişirin. Fırından çıkan milföylerin ortasına kremadan koyun.

#5
Foto - Ardından hamurları ılınmaya bırakın. İç harç için öncelikle elmaları küçük ve ince dilimler halinde doğrayın. Elmaları tavaya alıp üzerine şeker ve tereyağına alın. Elmalar yumuşayıncaya kadar pişirin. Kapatırken üzerine dövülmüş ceviz ve tarçınımızı ilave edin. Hazırladığınız harcı milföylere eşit şekilde dağıtın. Arzu ederseniz tatlınızı pudra şekeriyle süsleyip servis edebilirsiniz.

Ardından hamurları ılınmaya bırakın. İç harç için öncelikle elmaları küçük ve ince dilimler halinde doğrayın. Elmaları tavaya alıp üzerine şeker ve tereyağına alın. Elmalar yumuşayıncaya kadar pişirin. Kapatırken üzerine dövülmüş ceviz ve tarçınımızı ilave edin. Hazırladığınız harcı milföylere eşit şekilde dağıtın. Arzu ederseniz tatlınızı pudra şekeriyle süsleyip servis edebilirsiniz.

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23

Bip İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23

Bip İhbar Hattı