• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
7
Diriliş Osman kadrosu belli oluyor!

2019-06-21 09:59:32
Diriliş Osman kadrosu belli oluyor!

Diriliş Ertuğrul izleyiciler yeni sezonda dizinin nasıl ilerleyeceğini merak ediyor ve heyecanla Burak Özçivit’in performansını bekliyorlar. Öte yandan kadro yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor. Diriliş Osman kadrosuna ünlü oyuncu Hazal Subaşı’nın katılacağı iddia edildi.

#1
Foto - Diriliş Osman kadrosu belli oluyor!

Diriliş Ertuğrul finalinin ardından izleyiciler heyecanla yeni sezonu beklemeye başladılar. Diriliş Osman kadrosunda kimlerin olacağı merak konusu. Geçtiğimiz sezon Ertuğrul Gazi’nin oğlu Osman Gazi’yi canlandıracak ismin kim olduğu açıklanmıştı. Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ tarafından sezon bitmeden başarılı ve yakışıklı oyuncu Burak Özçivit’in kadroda yer aldığı müjdesini vermişti. Osman Gazi dizisi için İstanbul-Anadolu yakasında, deniz kenarında çok büyük bir alana plato inşa edildi.

#2
Foto - Diriliş Osman kadrosu belli oluyor!

Ayrıca efsane dizi Diriliş Ertuğrul'un final yapmasının ardından yeni sezonda Diriliş Osman olarak devam edecek dizide Burak Özçivit'in dizi hazırlıkları için çalışmalarına devam ediyor. Kılıç ve atçılık eğitimi alan başarılı oyuncu çalışmalarına hız vermeden devam ediyor.

#3
Foto - Diriliş Osman kadrosu belli oluyor!

Osman Bey'e hayat verecek olan Burak Özçivit’in oyuncu arkadaşları belli olmaya başladı. Bunlardan birisinin de Hazal Subaşı, olacağı iddia edildi. Hazal Subaşı, doğal güzelliğiyle hayranlarından tam not alırken Diriliş Osman'ın yeni oyuncusu olması hayranlarını da sevindirdi.

#4
Foto - Diriliş Osman kadrosu belli oluyor!

Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Bey karakterine hayat veren Engin Altan Düzyatan ile Diriliş Osman dizisinde Osman Bey'e hayat verecek olan Burak Özçivit ise yeni sezonda aynı dizi içerisinde yer almayacaklar. Diriliş Osman'da Düzyatan'ın canlandırdığı Ertuğrul Gazi'nin yaşlılığına bir başka oyuncu hayat verecek.

#5
Foto - Diriliş Osman kadrosu belli oluyor!

Diriliş Osman dizisinde Burak Özçivit Ertuğrul Bey’in oğlu Osman karakteri ile 2018-2019 yeni sezonunda izleyicisi karşısında olacak. Burak Özçivit, Diriliş Osman dizisi için imzayı atmış okuma çalışmalarına bile başlamış. Osman Gazi dizisi için İstanbul-Anadolu yakasında, deniz kenarında çok büyük bir alana plato inşa edildi. Ertuğrul Gazi karakterine hayat veren Engin Altan Düzyatan Diriliş Osman dizisinde yer almayacak.

#6
Foto - Diriliş Osman kadrosu belli oluyor!

Diriliş Osman dizisinde Osman beyin hikayesinin 10’lu yaşlardan itibaren ekrana yansıyacak. Bu dönemde ise Ertuğrul Gazi karakteri de dizide devam edecek. Yavaş yavaş dizi Ertuğrul Gazi döneminden Osman Bey dönemine geçiş yapacak. Osman Bey dönemi çekimlerinde Osman Beyi Burak Özçivit canlandıracak. Diriliş Osman'ın kadrosuna çok önemli isimlerin katılacağı önümüzdeki günler bu isimlerin dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ tarafından açıklanacağı öğrenildi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23