• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
5
Çiğ börek nasıl yapılır? | Çiğ börek tarifi

2020-05-23 14:54:20
Çiğ börek nasıl yapılır? | Çiğ börek tarifi

Çi börek tarifi | Kahvaltılara, akşam yemeklerine yakışan bir börek arayanlar "Çiğ börek tarifi" , "Çibörek nasıl yapılır?" , "Çibörek malzemeleri" , "Kıymalı çiğ börek tarifi" , “Kolay pratik börek tarifi”konularını araştırıyor. İşte, çiğ börek tarifi.

#1
Foto - Çiğ börek tarifi Malzemeler: 3 su bardağı un 1 su bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığıs irke Kıymalı iç için: 300 gram kıyma 1 adet soğan 1 tatlı kaşığı tuz 3/4 çay bardağı su Kızartmak için: 3/4 su bardağı sıvı yağ

Çiğ börek tarifi Malzemeler: 3 su bardağı un 1 su bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığıs irke Kıymalı iç için: 300 gram kıyma 1 adet soğan 1 tatlı kaşığı tuz 3/4 çay bardağı su Kızartmak için: 3/4 su bardağı sıvı yağ

#2
Foto - Çiğ börek nasıl yapılır?

Çiğ börek nasıl yapılır?

#3
Foto - Lezzetli ve kolay bir börek tarifi arayanlar çiğ börek tarifini hızlıca yapabilir. Derin bir kabın içerisine unu alın. Sirke ve tuzu ekleyin. Azar azar suyunu ekleyerek güzelce yoğurun. Yoğurduğunuz hamurun üzerini nemli bir bez yardımıyla kapatın. Soğanı çok ince ve minik bir şekilde doğrayın. Derin bir kabın içerisine kıyma, tuz, soğanı alın ve güzelce yoğurun.

Lezzetli ve kolay bir börek tarifi arayanlar çiğ börek tarifini hızlıca yapabilir. Derin bir kabın içerisine unu alın. Sirke ve tuzu ekleyin. Azar azar suyunu ekleyerek güzelce yoğurun. Yoğurduğunuz hamurun üzerini nemli bir bez yardımıyla kapatın. Soğanı çok ince ve minik bir şekilde doğrayın. Derin bir kabın içerisine kıyma, tuz, soğanı alın ve güzelce yoğurun.

#4
Foto - Ardından suyu ilave edin ve yoğurun. Sulu bir harç elde edin. Hamurdan ceviz büyüklüğünde bezeler elde edin ve unlanmış tezgahın üzerinde orta büyüklükteki bir tabak boyutunda açın. Bir kısmına iç harçtan koyun ve kapatın. Kenarlarına güzelce bastırın. Derin bir tavaya yağı alın ve kızdırın. Kızan yağa börekleri alın ve kızartın. Afiyet olsun.

Ardından suyu ilave edin ve yoğurun. Sulu bir harç elde edin. Hamurdan ceviz büyüklüğünde bezeler elde edin ve unlanmış tezgahın üzerinde orta büyüklükteki bir tabak boyutunda açın. Bir kısmına iç harçtan koyun ve kapatın. Kenarlarına güzelce bastırın. Derin bir tavaya yağı alın ve kızdırın. Kızan yağa börekleri alın ve kızartın. Afiyet olsun.

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23

Bip İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23

Bip İhbar Hattı