• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
7
Yeniakit Publisher
Ateşkesin sağlandığı Gazze'den acı haber

AA Giriş Tarihi:
Ateşkesin sağlandığı Gazze'den acı haber

Terör devleti İsrail'in Gazze Şeridi'ne kanlı saldırılarında 67 bin 682 kişi şehit oldu.

#1
Foto - Ateşkesin sağlandığı Gazze'den acı haber

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, yaptığı yazılı açıklamada, İsrail'in ilan edilen ateşkes sağlanıncaya kadar sürdürdüğü saldırılarında, yaşanan can kayıpları, yaralanmalar ve enkazdan çıkarılanlara ilişkin son verileri paylaştı. Açıklamada, "3-10 Ekim tarihleri ​​arasında kayıp şahıslar dosyasını takip eden adli komisyon tarafından 320 kişinin daha hayatını kaybettiği tespit edilerek istatistiklere eklendiği" belirtildi.

#2
Foto - Ateşkesin sağlandığı Gazze'den acı haber

Ayrıca Gazze’deki hastanelere son 24 saatte 116'sı yıkılan evlerin enkazından çıkarılan 151 kişinin naaşı ve 72 yaralının ulaştığı aktarıldı. Gazze Şeridi'nde 7 Ekim 2023'ten bu yana açlıktan hayatını kaybedenlerin sayısının 157'si çocuk olmak üzere 463'e yükseldiği kaydedildi.

#3
Foto - Ateşkesin sağlandığı Gazze'den acı haber

Açıklamada, Birleşmiş Milletler'in (BM) desteklediği Entegre Gıda Güvenliği Aşama Sınıflandırmasının (IPC) Gazze kentinde kıtlık ilan ettiği 22 Ağustos'tan bu yana 42'si çocuk 185 kişinin açlık ve yetersiz beslenme nedeniyle öldüğü ifade edildi.

#4
Foto - Ateşkesin sağlandığı Gazze'den acı haber

İsrail'in Gazze Şeridi'ne 8 Ekim 2023'te başladığı saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının ise 67 bin 682'ye, yaralıların sayısının 170 bin 33'e yükseldiği belirtildi.

#5
Foto - Ateşkesin sağlandığı Gazze'den acı haber

Gazze Şeridi'nde enkaz altında hâlâ binlerce ölü olduğu belirtiliyor.​​​​​​​ Mısır'da varılan anlaşma sonrası Gazze Şeridi'nde ateşkes 10 Ekim'de yerel saatle 12.00'de devreye girmişti.

#6
Foto - Ateşkesin sağlandığı Gazze'den acı haber

Ordudan yapılan yazılı açıklamada, İsrail askerlerinin "sarı hat" olarak tanımlanan noktalara doğru kısmi çekilmesinin tamamlandığı belirtilmişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Qwerty

 müslümanlar 5 para etmiyor

Chjkkkv

Beni doğu türkistan ilgilendiriyor. Keşmir myanmar ilgilendiriyor. Araplar kürtler ilgilendirmiyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23