• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Vehbi Kara
Vehbi Kara
TÜM YAZILARI

Deccal fitne ile iş görür

08 Eylül 2017
A


Vehbi Kara İletişim: [email protected]

Hadislerden anlaşıldığı üzere; İslam Deccalı veya diğer bir adıyla Süfyan, soylu ve güçlü bir aileden gelmediği halde tahribin kolay olması nedeniyle çok büyük fenalıklar yapar. Hatta Hazreti Âdem’den kıyamete kadar Deccal’ın fitnesinden daha büyük bir belanın gelmeyeceği rivayet edilmiştir.

Evet, Müslümanlar arasına fitne sokarak onları zayıf düşürür ve daha sonra küçük lokmaları hazmedecek şekilde kolayca yutar. Sonrada büyük tahribatlara girişir.

Bunu önlemenin en önemli çaresi şahsını ortaya çıkarmak deşifre etmektir. Bundan başka çaresi ise  ihlâstır, samimiyettir. Kardeşlik duygularını pekiştirmekle, birlik ve beraberlikle, şahsı manevi oluşturmakla, Deccal mağlup edilebilir. Yoksa siyasetle, şahsi deha ve nüfuz ile o dehşetli şahsı, kimse kolayca mağlup edemez. Şairin dediği gibi “toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez”.

Bugün Pensilvanyada sırça köşkte oturan ve ABD’nin semirtmekle meşgul olduğu dehşetli bir kişi olan Feto, öyle büyük bir fitne içindedir ki daha önce gelen ve Bediüzzaman’ın “ileri karakolu” diye ifade ettiği kişilerden kat kat ileri geçmiştir. Zira bu üç öncü kişi yani Kamâl, İsmet ve Fevzi yapmış oldukları icraatları 1923’ten sonra gizlemek gereği duymamış aleni olarak icra etmişlerdir.

Öncelikle halifeliği kaldırmışlar, Kuran harflerini değiştirerek geçmişimiz ile olan bağlarımızı koparmaya çalışmışlardır. Daha sonra İslamın sembolü olan ezanı şarkı sözlerine benzetmişler ve sayısı binleri bulan cami, tekke ve medreseyi kapatmışlardır. İşin ilginç tarafı bu yüz kızartıcı icraatları yaparken hiç utanma veya sıkıntıya girmemişler dalkavuklara ve riyakar insanlara İslam’a karşı işlenen cinayetler hakkında methiyeler düzdürmüşlerdir.

Bu kadar büyük tahribat nedeni ile bu zatları İslam Deccalı yani Süfyan olarak belirleyen çak sayıda insan vardır. Bense bu ileri karakol olarak ifade edilen dehşetli şahısları Süfyan Komitesinin bir şubesi olarak görüyorum. Asıl büyük ve daha dehşetli şahıs ise 15 Temmuz 2016 darbesini yaparak ortaya çıkan F. Gülen’dir.

Öncekilerden farklı olan yönü şudur. İcraatlarını yaparken daima yalana ve hileye başvurmuş gerçekleri gizlemede muvaffak olmayı başarmıştır. İslam’a hizmet ediyorum diye peşine taktığı yüzbinlerce kişiye en fena işleri yaptırmayı başarmıştır. Kısaca Feto’nun yaptığı fitne ve bozgundan başka bir şey değildir.

Deccal kelimesi arapça olup aldatma anlamını taşımaktadır. İşte Feto’nun en önemli vasfı aldatıcı olmasıdır. 15 Temmuz darbesini yaptığı halde utanmadan bunu inkar edebilmektedir. Bu ise onun ne derece büyük bir yalancı olduğunu göstermektedir.

Feto hakkında 30 yıldan beri namazı tağyir etmesi, orucu engellemesi, içki içilmesine cevaz vermesi ve başörtüsünü ortadan kaldırmaya çalışması nedeniyle ağır eleştiriler yönetmiştim. Bundan 5 yıl önce Süfyaniyetin 4 rüknü olduğunu öğrendikten sonra bu şahsın yani Feto’nun 4. Rükün olduğundan şüphem kalmadı. Bunu ispatlamaya yönelik sayısız makale neşrettim. Yetmedi özellikle bu konuda Kuran ve hadis kaynaklarını iyi bilen zatlara, düşüncelerimi aktardım. İlk başta karşı çıkanlar oldu ise de 15 Temmuz 2016’dan sonra neredeyse hepsi Süfyaniyetin 4. Rüknünün Feto olduğu konusunda birleştiler ve ittifak ederek bunu söylemeye başladılar.

Bazen saatlerce süren diyalog ve izahlar sonucunda şahsıma Feto’nun mahiyetini kabul ettiklerini söyledikleri halde ne yazık ki bunu kamuoyuna deklere etmekten hala çekinen çok sayıda insan vardır. Neden çekindiklerini hala da anlayabilmiş değilim. Halbuki bu konudaki bildikleri hususları açıklamaları varsa benim söylediğim hususlarda itirazları çekinmeden söylemelidirler.

Çünkü bu Feto fitnesi öyle büyüktür ki sayısı milyonları varan insanı hala etkilemekte sonsuz hayatımız olan ahiretimizi tehlikeye atmaktadırlar. Bu nedenle bidikleri farklı bir şey varsa açıklamalıdırlar. Yok ise şahsıma söyledikleri hususu yani Süfyaniyetin 4. Rüknü’nün Feto olduğunu herkesin bilmesi ve tahribatını önlemek için söylemeleri gereklidir. Eğer bunu yapmazlar ise büyük bir vebal taşıdıklarını bilmeleri lazımdır, vesselam…

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23