• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Sinan Burhan
Sinan Burhan
TÜM YAZILARI

Erdoğan’ı öldürme özgürlüğü

28 Mart 2017
A


Sinan Burhan İletişim: [email protected]

Avrupa’daki devletler bugünlerde bir özgürlük sevdalısı bir özgürlük sevdalısı ki inanın gözlerim yaşarıyor. Avrupalılar hayır diyenleri bağrına basıyor. Türkiye karşıtı miting yapanlar, mitinglerde Erdoğan’ı öldürmek istediklerini söylüyorlar. PKK terör örgütü mensuplarına propaganda izni veriyorlar. 

Öcalan posterini asıyorlar. Demek ki Avrupa’da öldürmek özgürlük olarak değerlendiriliyor. Bu Avrupalılar, o kadar özgür ki Erdoğan’ı öldürmek isteyenleri bağrına basıyor. Avrupa’da konuşma yapmak için terör örgütü üyesi olmak gerek anlaşılan. Barış yerine, kardeşlik yerine katliam mesajı vermek, ölüm mesajı vermek makbulmüş.

Adam gibi gidip Avrupa’da konuşma yapmak mümkün değil mi? Bu ikiyüzlü Avrupalılar Aile Bakanı Fatma Kaya’ya konuşma izni vermediler. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a konuşma izni vermediler. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun bazı gezilerini iptal ettiler. Uçağını indirmediler.

Tamamen yasal sınırlar içinde hareket eden bakanlara konuşma izni vermeyen batılılar, terör örgütlerine kucak açtılar. PKK’lılar, DHKP-C’liler önce Frankfurt’ta terör örgütü lideri Öcalan’ın posterlerini açtılar. Terör örgütünün paçavralarını astılar. Burada hayır adı altında terör mitingi düzenlediler. Alman devletinin yöneticilerinden ses çıkmadı. Ama Sayın Erdoğan’ın Almanya’da bir konferansa telefonla bile bağlanmasına izin vermediler. Avrupalılara göre, Erdoğan’ın konuşması yasak ama ölüm afişlerinin gezdirilmesi serbest.

İsviçre›nin başkenti Bern›de PKK yandaşlarınca düzenlenen «Hayır» mitinginde terör örgütleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan›ı hedef gösterdi. Mitingde «Kill Erdogan (Erdoğan’ı öldürün)” pankartı açıldı. Siyah fon üzerine hazırlanmış pankartta, başına silah doğrultulmuş Erdoğan’ın fotoğrafı ve “Erdoğan’ı öldürün” yazısı yer aldı.

Bern merkezinde bulunan Federal Parlamento binasının önündeki Parlamento Meydanı’nda yapılan mitinge başını PKK, DHKP-C, YPG’nin çektiği terör örgütlerinin yandaşları katıldı.

Yaklaşık 250 kişinin katıldığı mitinge İsviçre Yeşiller Partisi’nin de destek verdiği görüldü. Bu Yeşiller Grubu terörün hamisi durumunda. Her türlü bölücülüğe destek veriyorlar.

Konuşmacılar Türkiye’de 16 Nisan’da yapılacak referandumda “Hayır” oyu verilmesi çağrısında bulundu. Kürsüde ise değişik dillerde “Hayır” yazan pankartlar asıldı.

Terör örgütü yandaşları, Türkiye ve Erdoğan aleyhinde sloganlar da attılar. PKK’yi simgeleyen bez parçası ile örgüt elebaşının posterlerini taşıyan terör örgütü yandaşlarının da aralarında bulunduğu göstericiler, sık sık “Terörist Erdoğan” ve “diktatör Erdoğan” şeklinde slogan attı.

Bu yaşananlar bizlere ders olmalı. Batılılar Erdoğan milli üretim, milli sanayi dediği için diktatör diyorlar. PKK’lılar Erdoğan’ın kendilerinin kökünü kazıyacağı için hayır diyorlar. FETÖ mensupları 15 Temmuz darbesinde başarılı olamadıkları için hayır diyorlar.

Bizler de bu gerçeği görüyor ve Evet diyoruz. 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23