• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Sinan Burhan
Sinan Burhan
TÜM YAZILARI

Erdoğan’ı indirirlerse...

31 Ocak 2015
A


Sinan Burhan İletişim: [email protected]

Abdülhamid Han’ın devri iktidarında başlayan uluslararası mücadele halen devam ediyor. Rahmetlinin, ‘ben Filistin topraklarını para ile satmam’ demesinden sonra devrin İttihatçıları, lobiler, localar ve basın el birliği ile sultanı alaşağı ettiler. Bu çevreler tutturdular bir istibdat ve diktatör masalı, ardından bir tezgahla bu büyük hakanı tahttan indirdiler. 33 yıl Osmanlı Devletini ayakta tutmayı başaran sultan, iç ve dış tezgahla devrildi.. Ardından Balkanlar elden çıktı daha sonra Çanakkale Savaşları derken Mondros Mütarekesi ve Osmanlı’nın parçalanma süreci. Demem o ki, koskaca bir imparatorluk dağıldı gitti.

Bugün Abdülhamid Han döneminden bile büyük mücadele vermek durumundayız. Nihayetinde elimizde kalan son toprak parçası işte bugün ki sınırlarımızdır. Üç kıtada at koşturan bir devletten kala kala elimizde bu Türkiye coğrafyası kaldı. Oyun büyük Türkleri Anadolu’dan Orta Asya’nın bozkırlarına sürme mücadelesi sürüyor. Haçlı seferleri ile başlayan Anadolu coğrafyasından Müslüman Milletleri atma isteği, bugün daha da belirgin hale geldi. Burada asıl hedefin İslam’ı bu coğrafyadan silmek olduğunu bilmemiz gerekir.

Büyük Ortadoğu projesi ya da bu coğrafyaya demokrasi getirme projesinin koca bir yalan olduğu ortaya çıktı. Amaç bu bölgeyi hem mezhepsel olarak hem de ırk temelinde paramparça hale getirmektir. Bir kere bu bölgeye kan ve kini soktular. Bu bölgenin iflah olması, bölgeye barış gelmesi böyle giderse elli yıl sürer. Batılıların ve Siyonistlerin bir tek amacı var; bölgenin petrollerine el koymak ve İsrail’in güvenliğini sağlamak.

Bu bölgenin istikrarlı tek ülkesi şu an için Türkiye’dir. Hedeflenen ülkemizin parçalanması, güç kaybetmesi ve iç savaşa girmesidir. Bu tuzak tutarsa hem İslam Coğrafyası büyük bir üzüntüye gark olacak, hem de İsrail bölgeyi istediği gibi yönetecektir.

Bu planların önünde şu an için en büyük engel Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ak Parti Hükümetidir. Erdoğan’ın bütün suçu ‘one minute’ demektir. İsrail’e ‘kan ve gözyaşına artık bir son ver’ demektir. Kırılma noktası bu cümle ile başladı. Erdoğan ‘büyük Türkiye’ dedi. Erdoğan ‘ümmet’ dedi. O yüzden hedef oldu.

Derken Gezi Parkı eylemleri başladı. Üç beş ağaç bahane edilerek bir darbe girişimine kalktılar. Dolmabahçe Sarayını bastılar. Sayın Erdoğan’ın Keçiören’deki evine kadar yaklaştılar. Soros’un çocukları turuncu devrimciler milli iradeye darbe yapmak istediler. Dijital Darbe adlı kitabımda şunları yazdım. 27 Mayıs Darbesi yapılırken devrin gazeteleri şöyle manşetler atmışlardı: ‘Gençleri kıyma makinelerinde kıydılar’ gibi. Gezi olaylarında ise, Facebook’tan ya da Twitter’dan atılan mesajlar şöyleydi: ‘Yetişin Ak Partililer İzmir Basımhanede Cumhuriyetçi gençleri linç ediyorlar’. 27 Mayıs sürecinde de yalan haberler Gezi olaylarında da yalan haberler. Dünden bugüne darbecilerin hedefi hep aynı kalmış sadece teknoloji değişmiş. O gün gazetelerinde yazmışlar bugün de sanal medyada.

17-25 Aralık süreci, Gezi darbe sürecinin devamıdır. Gezi’de yapamadıklarını hukuk ve emniyet yoluyla yapmak istediler. Yolsuzluk varmış, yok para çalınmış. Bu bahanelerle Erdoğan’ı alaşağı etmek istediler. 12 yıl boyunca Erdoğan’dan her türlü iyiliği gören paralel yapı bir anda yolsuzluk edebiyatına sarıldı. ABD’deki Neoconlar ve İsrail adına Sayın Recep Tayyip Erdoğan devrilmek isteniyor.

Başkanlığını benim üstlendiğim Anadolu Yayın Platformu olarak geçtiğimiz mart ayı içerisinde 142 yerel ve bölgesel kanal ile birlikte o zaman Başbakan olan Sayın Erdoğan’ı ziyaret etmiştik ve milli iradenin yanında olduğumuzu belirtmiştik. Önümüzdeki seçimler tarihi bir öneme sahiptir. Bu seçimlerde Ak Parti’ye verilen her oy, Erdoğan ve Başkanlık sistemine verilecektir. Yeni anayasaya verilecektir.

Yazımın başında boşuna Abdülhamid Han’ı örnek vermedim. Unutulmasın Abdülhamid tahttan indirildi, Osmanlı yok oldu. Erdoğan yıpratılırsa, aşağı indirilirse, Türkiye diye bir devlet kalmaz. Tehlike bitmiş değil. Herkes aklını başına alsın. 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23