• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Sinan Burhan
Sinan Burhan
TÜM YAZILARI

Ben de ölsem bir Fatiha okuyun geçin...

23 Ağustos 2016
A


Sinan Burhan İletişim: [email protected]

Terörün amacı halkı korkutma ve umutsuzluğa düşürmek. Fetö örgütünün darbeyi becerememesi nedeniyle yeni aktörler devreye girdi. Bu adamlar tek merkezden yönetiliyor. Kablo uçlarını takip edin aynı trafo merkezine çıkar. 15 Temmuz gecesi Fetö terör örgütü darbe yapmaya kalkıştı. Bu darbeye milletimiz direndi. 241 şehit verdik. Binlerce yaralımız vardı. Ama bu kahramanlar sayesinde darbeden kurtulduk.

Yaptıkları bu büyük hizmet ülkeyi kurtardı. Batılı şer odakları ve onların piyonları anlaşılan kirli ittifaklarını sürdürüyorlar. Fetöcüler başaramayınca şimdi devreye Deaş ve PKK girdi. Önceki gün Gaziantep’te bir çocuk üzerinden intihar saldırısı düzenlediler. 54 vatandaşımız şehit oldu. Onlarca yaralı var.

Bu hainler darbe yapamayınca şimdi de terörü kullanarak Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı ve hükümeti yıkmaya çalışıyorlar. Ülkede can güvenliği kalmadı hükümet bu işi yapamıyor dedirtmeye çalışıyorlar. Bir hafta önce de Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne PKK terör örgütü bir saldırı düzenledi. Bu intihar saldırısı nedeniyle 30 polisimiz şehit oldu. Yine Bitlis’te saldırı düzenlediler. Şehitlerimiz var. Şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum.

Bu hainlerin amacı ülkemizi yaşanabilir bir ülke olmaktan çıkarmak. Gece gündüz demeden intihar saldırısı düzenliyor. Çocuk demiyorlar. Kadın demiyorlar. Önlerine kim gelirse katlediyorlar.

Ben de bu yüzden diyorum ki, metroda, otobüs durağında, bir mitingde nerede olursa olsun bir intihar saldırısında ben de ölsem sadece Fatiha okuyun geçin. Bu ülkede hainlere vereceğimiz tek ders metanetimizi korumak, kardeşliğimizi korumak ve gündelik hayatımıza inadına devam etmektir.

Onların kimyasını ancak sağduyu ve kardeşlik bozar. O nedenle bunların tuzağını düşmeyelim. Kürt kardeşlerimizle, Alevi kardeşlerimizle aramızı açmayalım. Onlara daha sıkı sarılalım. Onlarla kardeşlik bağlarımızı pekiştirelim. Bizler farklılıkları zenginlik sayalım.

Darbecilerin ve terör örgütlerinin asıl hedefi ülkeyi mezhep ve etnik bir eksende bölmektir. Suriye’de nasıl Aleviler, Dürziler, Sünniler, Nusayriler Kürtler paramparça edildiyse bizi de bölmek istiyorlar. Kardeş kanı aksın, iç savaş çıksın diye bekliyorlar.

Bizler Alevisi, Sünnisi, laiki, Atatürkçüsü, milliyetçisi, liberali bir arada olmalıyız. Suriyelilerin gideceği bir Türkiye vardı geldiler. Ya biz nereye gideceğiz? Bizim gidecek bir ülkemiz yok. Gitmeye niyetimiz de yok. Geçtiğimiz hafta Anadolu Soruyor programımıza Enerji Bakanımız Sayın Berat Albayrak katıldı. Ve Şunları söyledi: ‘Darbeyi atlattık ama tehlike geçmedi. Onlar topyekûn bize saldırıya devam edecekler’ diyerek birlikte olmanın ve kardeşliğin altını çizdi.

Hedef Suriye’yi parçalamak. Enerji hatlarına sahip çıkmak. O nedenle bu coğrafyayı sürekli iç savaşa sürüklüyorlar. Son dönemde Başbakanımız Yıldırım ve hükümetimiz Suriye konusunda İran ve Rusya anlaşmaya yaklaşınca batılılar ve ABD panikledi.

O nedenle maşası bulunan örgütleri harekete geçirdiler. Bir yandan Fetö, bir yandan Deaş ve bir yönden PKK katliama başladılar. ABD’liler Kuzey Suriye’de bir PKK devleti istiyorlar. Enerji hatlarını kontrol etmek istiyorlar. Bizler bu oyunu görüyoruz. Bu büyük tuzaktan çıkmanın tek yolu; birlikte yaşama arzusunu kuvvetlendirmektir.

Bu durum uzun soluklu bir mücadele gerektiren bir durum. Yılmayacağız, çelik gibi sinirlere sahip olacağız. Kardeşliğimizi daha da pekiştireceğiz. Ve yeniden büyük Türkiye’yi kuracağız.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23