• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Şevki Yılmaz
Şevki Yılmaz
TÜM YAZILARI

“Yezidi muhalefetten usandık!”

28 Ağustos 2020
A


Şevki Yılmaz İletişim: [email protected]

Bizleri insan olarak yaratan, akıl nimetiyle donatan, sayısız nimetlerinin en üstünü Müslümanlardan kılan, kurduğu dünya ve diğer Âlem sofrasında sayısız nimetleriyle yaşatan ve tüm nimetlerinin hesabını hepimize bir nefes yakın olan ölümümüzle başlayan Kabir Hayatımızda ve Ahiret ’in büyük buluşma ve duruşma gününde soracak olan Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah (c.c)’a hamd ve Eşsiz Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-î Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Hocalarımıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara, Din ve Vatan muhafızı Şehid ve Gazilerimize salat ve selam olsun!

 Şehadetlerinin 1340. yılında İmam Hz. Hüseyin (r.a) Efendimizi ve diğer; direniş kahramanları Kerbela Şehidlerini rahmetle ve minnetle, Zalim Yezid ve avanelerini de lanetle anıyoruz!

Hakk’a, hayra, iyiliğe ve barışa motor; şerre, zulme, batıla ve haksızlığa fren olmak gayesiyle başlattığı uyarıcı muhalefetine tahammül edemeyen Yezidi İktidarın, Hicri 10 Muharrem 61 yılında İmamımız Hz. Hüseyin Efendimiz ve ailesini hunharca Şehid ettirmesinin acı neticelerini asırlardır çekmeye devam ediyoruz!

Kerbela Faciası’ndan dersler çıkarıp birleşeceğimize; ayrılığın, Sünni ve Şia bölünmüşlüğünün acı neticesi olan Siyonistlerce tek tek yutulmuşluğun aleti olmaya devam ediliyor!

Ümmet Vücudundaki en büyük kanayan yaramız Kerbela’yı iyi anlayıp bu yara kangrene dönüşmeden acilen birleşmemiz, İmanımızın ve vicdanımızın gereğidir!

Şanlı Kerbela Mücadelesini; intikam, zulüm, tefrika ve Ümmetin toptan yok oluş aracı olarak kullanmak isteyen Siyonist üst aklın ve taşeronlarının elinden kurtarmamız gerekiyor!

 Çanakkale’de ve İstiklal harbinde Ülkemizi İşgale gelmiş Haçlı Devletlerine karşı Özgürlük ve Hürriyet destanları yazmış Ecdadımızın emaneti Vatanımızı aynı Düşman Devletlere karşı koruma Mücadelesi veren iktidarımıza ve liderine karşı Yezidi Muhalefet mandacı kafayla Düşmanlarımızı güçlendirmeye devam ediyor!

 Günümüz Orta Doğu’nun Zalim İktidarlarının satılmış kukla Yezidi yöneticiler eliyle Suriye, Mısır, Bae (Birleşik Amerika Emirlikleri), İran, Suud, Yemen ve tüm mazlum coğrafya adeta bir Kerbela’ya çevrildi!

Bu Mazlum halklara Hüseyni ruhla sahib çıkma mücadelesi veren Türkiye’mizle, Lideri Tayyib Erdoğan kardeşimizle ve İktidarımızla günümüz Yezidi Muhalefeti mandacı kafayla Mücadeleye devam ediyor!

Nerede mazlum Hüseyinler ve Zeynepler varsa bir Ana gibi korkusuzca şefkat kucağını açan Ülkemiz ve Yöneticilerine karşı içimizdeki Yezidi Muhalefet bütün gücüyle karşı gelmeye devam ediyor!

Devasa hizmetlere ve bulunan yer altı, yer üstü nimetlerine yeniçeriler gibi “İstemeyuuz!” feveranlarıyla Yezidi Muhalefet bütün gücüyle karşı gelmeye devam ediyor!

Yıllarca, Hüseyni İktidarları Silahlı Darbelerle yıkan Yezidi Mihraklar, en son 15 Temmuz’da Halkımızdan Hüseyni ve Zeynebi tokatı yemenin kuyruk acısıyla, batıl inançlarının ve masonik görevlerinin gereği Hakka, hayra, iyiliğe ve barışa fren; şerre, zulme batıla ve haksızlığa motor olmaya devam ediyorlar!

Asrımızın Kerbelası’nın Şehid ve Gazilerinden Atamız Sultan Abdülhamid, Atamız  Sultan Vahdeddin ve izlerinden giden Din ve Vatan sevdalıları Adnan Menderes, Necmeddin Erbakan, Muhsin Yazıcıoğlu vs. gibi Hüseyni ruhtaki Siyasi, İlmi ve Manevi Kanaat önderleriyle ve Milli Mücadelemizin ruhu İslam ve İlkeleriyle savaş edenlerin günümüz kalıntıları ve fosilleri Yezidi Muhalefet aynı mandacı çizgide şer muhalefetlerine devam ediyor!

“İnanmadığı halde inanmış gibi görünen ikiyüzlü münafıkların erkeği de kadını da hepsi aynıdır. Onların hepsi birlikte kötülüğü teşvik eder, iyiliğe de engel olmaya çalışır. Onların elleri de (mazlum ve mağdurlara karşı) pek sıkıdır. Onlar Allah’ı unutmuşlar Allah da onları unutulmaya terk etmiştir. Gerçekten ikiyüzlüler yoldan sapmış fasık kimselerdir.”(Tövbe S. 65)  Ayet-i Kerimesinde belirtilen Yezidi Muhalefetten Usandık! Bıktık! Bunaldık!

“Hangi çağda ve hangi toplumda olursa olsun, erkek de olsa, kadın da olsa bütün inananlar, birbirlerinin yardımcıları, koruyucuları, uyarıcıları ve velisidirler. Münafıkların tam tersine, onlar iyilikleri emreder, kötülükleri engellemeye çalışırlar; namazlarını kılar, zekâtlarını verirler; Allah’a ve Elçisine her konuda içtenlikle itaat ederler. Allah’ın rahmetiyle kuşatacağı kimseler, işte bunlardır. Hiç kuşkusuz Allah, sonsuz kudret ve hikmet sahibidir. ( Tövbe S.71) İlahi Mesajında belirtilen İktidarların doğrularını destekleyici ve yanlışlarını uyarıcı Hüseyni Milli Muhalefeti de çok özledik!

Allah (c.c), ülkemizi Kerbela’ya çevirmek için algı operasyonlarıyla, yalanla, dolanla, iftirayla seçmenleri aldatarak İktidara gelmeye çalışan kuzu postuna bürünmüş Yezidi Muhalefetin şerrinden ve şer planlarından tüm Halkımızı korusun. Amiin

Bu akşam saat 22.00’da Kanal 68 tv ve sosyal medyamızdaki Canlı Yayınımızda Kerbela Şehidlerimizi sohbet ve duayla anacağız İnşAllah!

Hak, Adalet, İlim, İman ve Terbiyeyle oluşacak ahlak ve İrfan toplumuyla Ülkemizde 

“İslam Sözleşmesi”nin uygulanması, Mescid-i Aksa’mızın özgürlüğü, tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız kutlu olsun. 

Selâm, sevgi ve duayla…

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

M.Kemal Atatürk niye yok?!

Herkese teşekkür ediyorsun da sana bu cennet vatanı bırakan M.K.Atatürke bir teşekkürü çok görüyorsun..

selaheddin

Bismillah Hocam Rahmetli Özalı niye katmadınız?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23