• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Şevki Yılmaz
Şevki Yılmaz
TÜM YAZILARI

“Şu an bulunduğunuz hal üzere kalın!”

17 Nisan 2020
A


Şevki Yılmaz İletişim: [email protected]

Bismillahirrahmanirrahıım

Defalarca gözyaşlarıyla dinlediğim, derslerle dolu Filistinli genç Mücahid İmam Mahmud Hasanat kardeşimizin Gazze’deki Cuma hutbesini birlikte kalb ve beden gözüyle okuyalım; 

“Kardeşlerim, sizi müjdeliyor ve Allah adına yemin ediyorum ki bu salgın kesinlikle bitecek, kesinlikle.  Zira bir belanın Ümmet-i Muhammed’in (sav) üzerinde uzun süre devam etmemesi Allah’ın sünnetlerindendir. Belanın süresinin kısa olması Allah’ın sünnetlerindendir. 

Fakat kardeşlerim korona kesinlikle bitecek, fakat sizden Allah için istiyorum ki Korona bittikten sonra tekrar faize dönmeyin!

Korona bittikten sonra kızlarınızı tekrar kız-erkek karışık ortamlara göndermeye devam etmeyin! Sizden Allah için istiyorum!

Bugün bir adam bir adama selam vermeye çekiniyor, bir kız bir erkeğe selam vermeye çekiniyor Korona’dan korktuğu için!

Sizden Allah için istiyorum ki, şu an üzerinde bulunduğunuz hal üzere kalın!

Ey kadınlar! Korona’dan sonra da şu an bulunduğunuz hal üzere kalın.

İnsanlar şu an ölümden korkar hale geldiler. Ölüm korkusuyla imkânsız olan tüm sterilizasyon ve korunma yöntemlerini yerine getiriyorlar. Sizden isteğim Korona’dan sonra da bulunduğunuz hal üzere kalın!

Kapatıldıktan sonra duyulan özlemden dolayı ağlanan Mescidler; Bilin ki o Mescidler Korona’dan önce sabah namazında bomboştu. Korona’dan sonra da o Mescidler için ağlayın! 

Size Allah için soruyorum bu hal imandan mı? Bu hal takvadan mı? Bu hal korkudan mı? Bu hal teslimiyetten mi? Bu hal Allah’a olan yakınlık ve ölüm korkusundan dolayı mı?

Korona’dan sonra da bunlarda sebat edin vallahi o zaman dünya güzel olacak.

Bugün insanlar birbiriyle helalleşiyorlar. Herkes birbirine ‘’Allah için beni affet! Allah için beni bağışla’’ diyor. 

Korona bitecek!! Fakat bundan sonra tekrar akrabalık bağını kesmeyin. Ondan sonra faize dönmeyin. Korona’dan sonra anne babalarınızı huzurevlerine göndermeyin!

Bugün yıkılan büyük devletler atom bombası sayesinde yıkılmadı, bugün büyük devletler, dünya çapında iktisadi ve askeri güç olarak en güçlü olan devletler yıkıldı, kıtalararası gönderilmiş füzelerle değil, sadece çıplak gözle görülmeyen bir virüs sayesinde yıkıldı. Bunlar şu an bulundukları hal üzere kalacaklar mı?

Nerede binlerce Suriyelinin katledildiğini bildiren son dakika haberleri?

Nerede binlerce Gazzelinin katledildiğini bildiren son dakika haberleri?

Nerede binlerce Yemenlinin katledildiğini bildiren son dakika haberleri?

Iraklıların katledildiğini duyduğumuz son dakika haberleri nerede?

Bütün dünya zulüm ve ölümlerden duruldu, şehid olmadan önce sekiz yaşlarında Suriyeli küçücük bir çocuk ölmeden önce “Her şeyi Allah’a anlatacağım….” demişti! (Anlattı ki bela yıldırım hızıyla tüm âlemi ve insanlığı kapladı!) 

Korona’dan sonra bombaların tekrar Suriye halkının üzerine düşmemesini temenni ediyorum. Korona’dan sonra (Doğu Türkistan, Arakan vs.) Yemen halkının aç kalmamasını (Ve zulüm görmemelerini) temenni ediyorum!

Şimdi dünyanın geldiği hale bakın, şimdi zalim ve katil olan dünyanın geldiği hale bakın. Bir virüsten korkar halde. Kıyamete kadar da korkak olarak kalmalarını temenni ediyorum. Korona’dan sonra Yemen’de her saat başı bir çocuğun aç kalarak ölmemesini temenni ediyorum. İnsanlığın Korona’dan sonra da bu hal üzere kalmalarını temenni ediyorum.

Kardeşlerim son olarak diyorum ki;
Korona’dan önce başımızı ağrıtan sanatçılar nerede? Korona’dan önce başımızı ağrıtan dansçılar nerede? Şarkılarının izlenmesi milyonlara, yüz milyonlara ulaşan sanatçılar, şarkıcılar nerede? Şimdi onlardan Korona sorununu çözmelerini bekliyoruz!

Yalan haberlerde yalnızca sanat hakkında, ünlüler hakkında, dans hakkında haberler duyduğumuz kanallarında haber yayınlayanlardan rica ediyoruz. Hepiniz gelin, Korona’yı tedavi etmek için bize gelin haydi! Hepsi yuvalarına saklandılar! Bir alimin nasihat etmesini, bir salihin Kur’an okumasını istiyorlar! 

Eyy Rabbimiz! Eyy Rabbimiz! 

Gerçek değerimizi şimdi öğrendik. Ey Rabbimiz! Yedi gök öteden seni şahit tutarım ki değerimizi şimdi öğrendik. Bütün bütçesi askerde, bombalarda, savunmada, askeri silahlarda olan dünya hali hazırda bütün gezegenin bütçesini, bütün gezegenin petrollerini gözle görülmeyen küçücük bir virüsü tedavi etmek için harcamaya kilitlenmiş durumda!

Güç ve kuvvet yalnızca Allah’ındır! Şayet Avrupa bile “Yeryüzünde çare tükendi” diyorsa iş semaya kalmıştır! Şu an dediler bize şu an itiraf ettiler! Ama Allah yerleri ve gökleri yarattığından beri işler Allah’a aittir.

Ey Rabbimiz! Değerimizi gördük, bu salgını uzatma! Ey Rabbimiz! Aciz olduğumuzu bildik!

Ey Rabbimiz! Fakir olduğumuzu bildik! Ey Rabbimiz senin Cebbar olduğunu bildik! Ey Rabbimiz! Senin kahhar olduğunu bildik. Fakat biz senin Rahman ve Rahim olduğunu da biliyoruz. Ey Rabbimiz! Günahlarımız sebebiyle bizi cezalandırma, yaptıklarımız sebebiyle bizi cezalandırma.

Ey Rabbimiz! Bu salgın sebebiyle ailemizi, sevdiklerimizi kaybettik.

Ey Rabbimiz! Ramazan gelmeden mescidlerimizin açılmasını senden istiyoruz.

Ey Rabbimiz! Ramazan gelmeden Beytullah’ta umre edip geri dönmeyi istiyoruz. Senin önünde acziyetimizi itiraf ediyoruz.

Ey Rabbimiz! Daha önceki hastalığın, salgının, izolasyonun, korkunun olmadığı normal hayatımıza dönmeyi nasip et! Ey merhametlilerin en merhametlisi!.” 

Amiin. Selam, sevgi ve duayla...

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdullah

Çok güzel bir imam bu ALLAH ondan razı olsun dua ettiği şekilde yaşamayı ALLAH biz müslüman lara nasıp etsin

Sütçü İmam

İster Allah CC yapısı ister kul yapısı! Müslümana Mümin'e rahmet, kafire azap! Allah Azze Ve Celle müsaade eylemedikçe kul yapısı tutmaz, aynı 99 suni depremi gibi! Müsaade eyler, Mümin kulunu rahmetine, geri kalanı azabı ve gazabına alır! Kalanlar da ibret alır, bazılarına ibret olur, bazılarına da ibret-i alem için misal olur! Allah CC eski hata, günah ve kusurlarımızı affaeylesin, tekerrürüne müsaade etmesin inşallah!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23