• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Şevki Yılmaz
Şevki Yılmaz
TÜM YAZILARI

Müslümanın, Müslümandan Başka Dostu Yoktur!

02 Ekim 2020
A


Şevki Yılmaz İletişim: [email protected]

Bismillahirrahmanirrahıım

Bizleri insan olarak yaratan, akıl nimetiyle donatan, sayısız nimetlerinin en üstünü Müslümanlardan kılan, kurduğu dünya ve diğer Âlem sofrasında sayısız nimetleriyle yaşatan ve tüm nimetlerin zerresinin hesabını hepimize bir nefes yakın olan ölümümüzle başlayan Kabir Hayatımızda ve Ahiret’in büyük buluşma ve duruşma gününde soracak olan Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah (c.c)’a hamd ve Eşsiz Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-î Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Hocalarımıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi Olanlara, Din ve Vatan muhafızı Gazi ve Şehidlerimize salat ve selam olsun! 

 İster Müslüman olsun, ister gayrimüslim olsun. İster Şia olsun, ister Sünni olsun, ayırmadan mazluma el uzatmak, Allah’ımızın bize yüklediği en büyük ibadettir. Batı’da Yunanistan Kasabamızı, Doğu’da Ermenistan Kasabamızı Emperyalist Güçlerin Piyonları olarak Ülkemize ve şimdi de Azerbaycan’ımıza saldırtıyorlar! Sonları, yakında; Haçlı Güçlerine güvenerek Devletimize başkaldıran İsyankâr dedelerinin sonları olacak İnşAllah! 

Zira; “Ya İstiklal! Ya Şehadet!”’e İman eden bir Milletin asla esareti yoktur! 

Yiyecek ekmeğe muhtaç bir Ermenistan neyine güvenerek Azerbaycan’ımıza ve Türkiye’mize kafa tutuyor? Ermenistan geçmişte olduğu gibi sadece dış güçlerin av köpekliğini yapmaktadır! 

Şia olduğunu iddia eden İran, çoğunluğu Şia olan mazlum Azerbaycanlı kardeşlerimize yapılan zulümlere karşı neden sessiz? Niçin zalim Haçlı Ermenistan’ın yanındadır! Çünkü İran’ın, Yemen, Suriye, Irak ve Filistin’de olduğu gibi hiçbir zaman mazlum Müslümanları korumak gibi bir derdi olmadı! Sadece, İran Pers İmparatorluğu kurma hayali peşinde kendi felaketini hazırlamaktadır! 

Yıllarca Türkiye’yi yöneten Masonik Mihrakların da İran’dan hiçbir farkları olmadı! 1992 yılında Azerbaycan’a saldıran Ermenistan’ın yanında yer aldılar! 

1974 Kıbrıs Harekâtında yanımızda olan Libya’ya Emperyalistlerin uyguladığı ambargoyu uygulayarak; deniz hava ve kara sahasını Libya’ya kapatan o günkü Türkiye yönetimi aynı sene Terörist Ermenistan’a tüm sahalarını ve imkânlarını açtı! 

Ülkemizden içi silah dolu Tırlara ve Uçaklara Ermenistan’a geçiş izni verdiği gibi Azeri Kardeşlerimizi Şehid eden Ermeni Çeteleri aç kalmasınlar, güçlü olup Müslümanları vursunlar diye Ermenistan’a bedava Buğday gönderdiler! 

Hani ”Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktu?” 

O savaş yıllarındaki Konferanslarımızda “Biz! İngiltere’den Azeri Türklerine yardım gönderen Yunan asıllı İngiliz vatandaşı Yusuf İslam’ı Ermenilere Buğday gönderen Türk Vatandaşı İslamköylü (!) Süleyman’dan çok seviyoruz!” diyerek “Müslümanın Müslümandan başka Dostu yoktur!” gerçeğini tüm âleme ilan etmiştik! 

Tam 17 ayrı ırkı bir arada ve kardeşçe yaşatmayı başaran Ümmet Mozaiği Osmanlı Cihan Devletimiz Türk olduğu için Dünya’ya bedel olmadı! Allah›ı ve Resulü Hz. Muhammed (s.a) Efendimizi çok sevdiği, Kur’an-ı Kerim ve onun tefsiri olan Sünneti Seniyye’nin ve İzinden giden Salih, Muslih ve Muhlis Ehli Sünnet İmamlarımızın İçtihadı olan İslam Hukukuna sımsıkı sarıldığı için dünyaya hükmetti. 

Rabbimizin Enfal Suresi 60. Ayet-i Kerime’de buyurduğu gibi ‘’Kuvvet hazırlayın!’’ emrine uyarak, Maddi ve Manevi tüm kuvvetleri hazırladığı için Beşli Çetenin Beşine rağmen Dünya’ya Hak ve adaletle hükmetti! Mazlumların hamisi ve abisi zalimlerin ise korkulu rüyasıydı!   

Bilhassa son yüz yıldır bizde; sevgi ve İslam Medeniyetine iman ayarı bozulmuştur. Roma’yı Kâbe’ye tercih ettiğimiz ve Dünya’yı, malları, makamları Allah sevgisinin üstünde tuttuğumuz için iki yakamız bir araya gelmiyor! Oysa Rabbimiz bizi Tevbe Suresi 24.ayeti Kerimesinde çok net uyarmamışmıydı? 

“Mukaddes Dinimizi, siyasete, ticarete, tarikata, mala ve makama alet etmek haramdır! Ahlaksızlıktır! İlmi, Siyaseti, ticareti, tarikatı, malı ve makamı Dinimize alet etmek farzdır! Müslümanın hedefi ve Cihadi görevidir!” inancıyla bu karanlık zulüm asrının kapanması için mesaisiz çalışan İktidarımızı tebrik ediyoruz! 

Irk, Mezheb, Din farkı ayırmadan, tüm Mağdur ve Mazlumların yanında yer alan Ak İktidarımızı ve Ülke Gemimizin Kaptanı Receb Tayyib Erdoğan kardeşimizi Azerbaycan Mazlumlarına özlenen ve beklen İmani ve İhvani desteklerinden dolayı da ayrıca tebrik ediyoruz. 

Allah(c.c), Hak, Adalet, emanet, ehliyet, sadakat, uhuvvet ve meşveret üzere daim yar ve yardımcıları olsun! 

Salı Akşam saat 20.30’da Akit Tv ve Kanal 68 Canlı yayın “Milli Diriliş!” Programında buluşmak üzere Allaha emanet olun!  

Hak, adalet, ehliyet, merhamet, ilim, iman, irfan, İhsan, İhlas, edeb ve terbiyeyle oluşacak “Tam Bağımsız Süper Güç Türkiye” eliyle “İslam Sözleşmesi ”nin uygulanması, Mescid-i Aksa’mızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız kutlu olsun.  

Selam, sevgi ve duayla... 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ESPANYOL

haklısın kardeşim

Almanya

Onun için bütün İslam alemi barış! içinde ..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23