• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Şevki Yılmaz
Şevki Yılmaz
TÜM YAZILARI

Mekke Fethi ruhu olmadan!

01 Ocak 2021
A


Şevki Yılmaz İletişim: [email protected]

Tam bir asırdır emperyalist kâfirlerin ve destekçisi münafıkların eliyle yakılan ve halen de yakılmakta olan bir dünyada yaşadığımızdan; 2020 yılındaki musibet ve afetlerle ilgili sınavımız, her yıl olduğundan da fazla, çok çetin geçti! Hicri 1442. yılımızın içindeyken veda ettiğimiz miladi 2020 yılında da çeşitli kulluk imtihanlarıyla sınav verdik ve ölümüze kadar da bu imtihanlar devam edecek! Biz kullar her an imtihandayız! Dün mazlum coğrafya ağlarken şimdi onlara sessiz kalan tüm insanlık ağlıyor! Zalimler, nükleer savaşlarına şimdi de virüslerle saldırı içeren Biyolojik Savaşlarını eklediler! Savaşların yolunu ve yöntemini değiştirdiler! 

Hedefleri; Siyonist-Yahudi olmayan tüm insanlığı yok etmek! Veya tamamen sindirerek emrine isyan etmeyecekleri şekilde Firavun’un yaptığı gibi köleliğe devam ettirmek! Yeryüzünün her yerinde hızla artan ‘’Kölelerin’’ İsyan hareketini de engellemek ve tabiî ki dirilişi-direnişi bitirtmek! Ürettiği virüslerle ölüm saçan Hastalıkları yayarak, tedavisinde de kendine bağımlı İlaç Sanayi ile tüm İnsanlığı sömürmeye devam etmek! Bu oyunların artistleri olan ABD, Çin, AB, Rusya Çakallarıyla, İngiltere Tilkisi; baş Aktör ve Büyük Şeytan İsrail’e taşerondurlar! Her bir ülkeyi bir avuç mutlu azınlık olan Siyonistler Yönetmektedir!

Halkı Müslüman Ülkelerin başındaki, çoğunun Sebataist dönme olduğu ve halkına Kral, Münafık yöneticiler eliyle de Afganistan, Pakistan ile Fas’ı da içine alan coğrafya içerisinde kalan tüm devletleri ve halklarını Büyük İsrail İmparatorluğu Projesinin önünde engel görüyorlar ve tüm bu engelleri kaldırmanın savaşını veriyorlar!

Siyonistlerin karanlık şer planlarına karşı çıkan, dinine, devletine ve milletine hizmet eden yöneticileri de silahlı darbelerle, suikastlarla, yalan ve iftira dolu algı operasyonlarıyla tasfiye ediyorlar! Bütün bu, Haç-Siyon ittifakının şer planlarını bozacak plan; her sene Ocak ayında kutladığımız Mekke-i Mükerreme’nin Fethi ve Kudüs-ü Şerif’ in Osmanlı himayesine geçtiğinde ki Ruhtur!

Mekke-i Mükerreme’nin Fethindeki ruh; fethin temelinin atıldığı Hudeybiye Antlaşmasından sonra gerçekleşen Siyonistlerin Medine-i Münevver’den, Hayber’den ve Arab Yarım adasından temizlenmesinin, Kudüs-ü Şerif’i ve Dünya Nöbetini rakipsiz teslim aldığımız, İstanbul’un Fethinin Müjdesi ve Bayramıdır.

Şimdi bu Üç Mübarek Beldenin ikisi Şam, Bağdat gibi Nifak ehlinin işgalinde, birisi ise Kudüs’ü Başkent ilan eden Siyonist kâfirlerin İşgalinde!

Büyük bela ve musibetlerin üreme ve üretme mikrobu Siyonistleri, Mukaddes ve Mübarek Filistin topraklarından temizlemek istiyorsak kendi Ülkelerimizdeki Siyasi, İktisadi, Sosyal ve Kültürel güçlerini anlamalı ve bu güçlere desteği önlemeliyiz! İçimizdeki Münafıkların tehlikeli oyunlarını Mekke’nin Fethi ruhuyla basiret ve ferasetimizle bozmalıyız!

Korana Virüsünden, depremlerden ve her türlü afetlerden de tehlikeli olan Ailelerimizin yıkılmasını hedefleyen; işsizliği, yoksulluğu artıran Siyonistlerin dikte ettikleri sözleşmeleri Mekke’nin Fethi ruhuyla tarihin çöp sepetine atmalıyız!

Netice;

Dünya Siyonizmi’nin korkulu rüyası Osmanlı Cihan Devletini yıkan İçimizdeki Mason Münafıkların aldatıcı devrimleriyle ve ihanetleriyle kaybettiğimiz Dünya Liderliğini, Mekke’nin Fethi ruhuyla yeniden Siyonistlerin elinden almadan, yeni yılda da, gelecek yıllarda da Maddi ve Manevi musibetlerin, fitnelerin, felaketlerin ve belaların acı neticelerini beraberce tatmaya devam edeceğiz!

Çare; “Onlar başlarına gelenleri görmüyorlar mı? Her yıl, bir veya iki defa akıllarını başlarına getirecek belalarla deneniyorlar. Fakat bunlardan sonra Allah’a yönelip, ne tövbe ediyorlar, ne de düşünüp ders alıyorlar.”(Tevbe S.126) İlahi mesajında belirtilen ve istenen tövbeyi toptan gerçekleştirmektir! 

Fert Aile, toplum ve Devlet olarak Mekke Fethi ruhuna yeniden dönmektir!

Kalbimizin, ailemizin ve devletimizin yeniden İslam’la fethini gerçekleştirmek için İlmi, İmani, İktisadi, Siyasi, sosyal ve ahlaki sahalarda bütün gücümüzle Cihad etmek yani çalışmaktır!

Bu da ancak, içimizdeki Münafık Hesabileri tasfiye edip, Mekke Fethi Ruhundaki Hasbi Kadrolarla omuz omuza yılmadan yorulmadan Milli Hedefleri gerçekleştirmek için beraberce yürümekle olur.

Allah (c.c), Hicri 1442. Yılımız, Miladi 2021 yılı ve daha nice yıllarımızda sadece kendisine Kul olmak isteyen kullarının daim yar ve yardımcısı olsun! Her türlü görülen, görülmeyen tüm kaza bela ve musibetlerden, şeytanların ve şeytanlaşmışların Maddi ve Manevi saldırılarından ve şer planlarından korusun! Amiin

Hak, adalet, ehliyet, merhamet, ilim, iman, irfan, İhsan, İhlas, edeb, terbiye ile eğitilecek Din ve Vatansever nesillerimizin kuracağı  “Tam Bağımsız Süper Güç Türkiye” eliyle “İslam Sözleşmesi ”nin uygulanması, Mescid-i Aksa’mızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız kutlu olsun. 

Selam, sevgi ve dua ile...

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mustafa

Her takvim büyük bir olay ile başlar. Müslümanlığın en büyük olayı hicretir, hicret imanı anlayan için gerçekten büyük bir olaydır. Ayetlerdeki hicret ve tum peyganberlerin bir hicreti var. Görevi terk eden peyganber de bir nevi hicret etmiştir. Hicreti anlayan imani Tevhidi şirki anlar.

Korkut

Amin .Sizinde.Allah razi olsun.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23