• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Şevki Yılmaz
Şevki Yılmaz
TÜM YAZILARI

“İktidarları sadece hesabi nifak yıkar!”

19 Haziran 2020
A


Şevki Yılmaz İletişim: [email protected]

Bizleri insan olarak yaratan, akıl nimetiyle donatan, sayısız nimetlerinin en üstünü Müslümanlardan kılan, kurduğu dünya ve diğer Âlem sofrasında sayısız nimetleriyle yaşatan ve tüm nimetlerinin hesabını hepimize bir nefes yakın olan ölümümüzle başlayan Kabir Hayatımızdan sonra Ahiret’in büyük buluşma ve duruşma gününde soracak olan Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah (c.c)’a hamd ve Eşsiz Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-î Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Hocalarımıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara, Din ve Vatan muhafızı Gazi ve Şehidlerimize salat ve selam olsun!

Peygamber (s.a) Efendimiz ve Hasbi Ashabının Mekke-i Mükerreme’deki tebliğ ve davet döneminde Münafık (ikiyüzlü) hesabi bir tek kişi yoktu! Çünkü o dönemde Müslümanlardan gözükmek açlık, dayak, işkence, sürgün ve ölüm demekti!

Hicretle gerçekleşen Medine-i Münevvere merkezli İslami İktidar döneminde mal ve makamkoliklerin tuzakları sebebiyle İftira var! Hased var! Ve Nifak var! Bu hesabi Münafıklar Bedir’de, Uhud’da ve Hendek’te Müslümanları hep arkadan vurdular!

Mü’minlerin Emiri Hz. Ömer(r.a)’i secde de Şehid eden suikastın arkasında da bu nifak ehli hesabiler vardı! Mü’minlerin Emiri Hz. Osman (r.a)’ı evinde Kur’an-ı Kerim okurken Şehid eden suikastçıların arkasında da İktidarın en içindeki Mervan gibi hain hesabi mal ve makamkolikler vardı! 

Peygamberimizin ashabını içeriden vuran, Cemel’de ve Sıffın’da birbirine düşüren, içindeki Abdullah ibn-i Selül gibi hesabi mel’un münafıklardı.
Mü’minlerin Emiri Hz. Ali’yi de (r.a) Secdede Şehid ettiren suikastçıların arkasında da içerideki münafıklar, mal ve makamkolik hesabiler vardı!

Peygamberimizin biricik torunları Hz. Hasan’ı (r.a) Medine’de, Hz. Hüseyin’i (r.a) Kerbela’da Şehid eden zalimlerin arkasında da hesabi mal, makam ve hasedkolikler vardı!
Her İktidar, İktidarda kalmayı istiyorsa hasbi kadrolarlarla el ele vererek içindeki bu hesabi mal, makamkoliklere ve münafıklara dikkat etmelidir!

Bize düşen, bu hesabiler karşısında Resulullah (s.a) Efendimizin Nebevi metodunu uygulamaktır. Hasbilerle çıktığı yola Hasbilerle devam etmektir! Yolda buldukları hesabileri beraber yola çıktıkları hasbilere tercih etmemektir!

Başta Meşveret, Ehliyet, emanet, adalet ve sadakat ilkelerinden asla taviz vermemektir!

Zira bu büyük dava da hiç kimsenin ama hiç kimsenin yanlış yapma hakkı ve lüksü yoktur!

Bu dava; canları pahasına emek veren, çalışan Hasbilerin omuzlarında yükselerek iktidara gelmiştir! Kendisini İktidara taşıyan fedakâr ve cefakâr hasbi bu tabanı küstürücü ve münafıkların eline fırsat verici İstanbul Sözleşmesi, Süresiz Nafaka vs. İsraf gibi yanlış adımlar atma hakkı ve lüksü yoktur!

Ayakta kalmak isteyen her Milli İktidarın; İlim ehli, Hal ehli Salih, Muslih ve muhlislerden oluşacak hasbi Uyarıcı bir İlim Kuruluna ihtiyacı vardır.
İktidarların; Akşemseddin, Zembilli Ali Efendi gibi uyarıcıları olmazsa bir Fatih Sultan Mehmet, bir Yavuz Sultan Selim asla olamazsınız!

33 sene İktidara kalmayı başarmasına rağmen Sultan Abdülhamid’i ve Koskoca Cihan Devletimiz Osmanlı’yı iktidar içindeki hesabi dalkavuk, mal ve makamkolik ihanet şebekesi gibi nifak çetelerinin yıktığını asla unutmayalım!
İktidarlar; hesabi şakşakçı dalkavuklarla ve arabozucularla değil, Hasbi uyarıcılarla ve arabulucularla ayakta durabilirler! 

Unutmayalım ki; Milletin İktidarı, İktidarın Milletine döndüğünde çöküş kaçınılmaz olur!
Adaletin, ehliyetin, emanetin İktidarı, İktidarın adaletine, ehliyetine ve emanetine döndüğünde de yıkılış mukadder olur! Ve bu her Devlet ve her İktidar için asla önlenemeyecek bir Sünnetullah’tır!

Allah (c.c), hesabi çıkar ve nifak ehli karşısında hasbilerin daim yar ve yardımcısı olsun! 

İçindeki hesabi mal ve makamkolik kenelerden ve nifak ehlinden İktidarımızı acilen kurtarsın! Amiin

Salı Akşam saat 20.30’da, Akit TV ve Kanal 68 TV’den canlı “MİLLİ DİRİLİŞ” programında daha kapsamlı anlatabilme temennisiyle Allah’a emanet olunuz!

Hak, Adalet, İlim, İman ve Terbiyeyle oluşacak ahlak ve İrfan toplumuyla Fethin sembolü Ayasofya’mızın açılması, Mescid-i Aksa’mızın özgürlüğü, tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız kutlu olsun.

Selâm, sevgi ve duayla...

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

BAYBARS

OSMANLI'YI YIKAN GÜRUH İÇİNDEKİ SABATAYCILARA GÜNÜMÜZDE DE ÇOK DİKKAT ETMELİ, REİS'İMİZE VE HÜKÜMETİMİZE YANAŞMAYA TEŞEBBÜS EDENLER DEF EDİLMELİDİR. TAVİZ VE MEVKİ MAKAM VERDİĞİN ANDA BİNDİĞİN DALI KESERSİN. OSMANLI ORDUSUNA YAHUDİLER NASIL SIZMIŞ VE ZARARLARI GÖRÜLMÜŞSE AYNI ŞEY ŞU MEL'UN VE PİÇ SABATAYCILARDAN DA BEKLENİR.

Tamyobazfemi

Bravo hojam cehapa maveddi akp parti rejimi kurtariyo ,,,hojam bu nasi resim bole nasi siritis camoka gibi onun stilinde olmus cokmu urastin bu poz icin alaman hans siritisi gibi orada yasadin onlara ozendin bgelli hojham da hala neden yobaz mesajlar veriyon huuohuhhhaa hem alaman hans gibi yasa arkafan bize yobaz yasayin gazlari huoujjuhuhaaa
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23