• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Şevki Yılmaz
Şevki Yılmaz
TÜM YAZILARI

İktidarımıza acil tavsiyelerimiz!

04 Şubat 2022
A


Şevki Yılmaz İletişim: [email protected]

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza hamd; Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, ashabına, canımız ana ve babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olan mü’min kardeşlerimize, din ve vatan muhafızı şehid ve gazilerimize salat ve selâm olsun! 

İktidarları iktidarsız kılmak için her daim görev başında olan iç ve dış muhalefetler ve saray entrikaları asırlarca hep ola gelmiştir! İktidarsız iktidarlardan da her zaman Allahımıza sığındık! Dün, kırmızı telefonla Amerika’dan emir alanları unutmadık. İktidarsız iktidarları çok gördük ve çok kahrolduk!

Genç Osman ile Sultan Abdülaziz’in hunharca katli ve Sultan Abdülhamid’in azli ile Sultan Vahdeddin’in ve son halife Sultan Abdülmecid’in sürgünleri hep aynı mihrakların entrikaları ve ihanetleridir!

Yukarıda yazdığım son Üç Halifemizin halli ve sürgünlerini gerçekleştirenler tamamen bugün Reis-i Cumhurumuza karşı oluşturulan ittifakın aynısı ve en tehlikelisidir! İhanet odaklarıyla gözünü hırs ve hased bürümüş gaflet odakları Tayyib Erdoğan kardeşimizi iktidardan düşürmek için ittifak içindedirler! Geçmişte Menderes, Özal ve Erbakan Merhumları İktidardan düşürmek için İttifakta oldukları gibi!

Nasıl ki dün askeriyle, siviliyle, teröristleriyle, solcusuyla, sağcısıyla, batıcısıyla, milliyetçisiyle, ümmetçisiyle, dinsiziyle, dincisiyle, hocasıyla, hacısıyla, kahve ve cami cemaatiyle birleşerek meşhur 31 Mart isyanıyla Sultan Abdülhamid İktidarı devrilmişse aynı ittifak bugün ki İktidarımızı devirmek için aynı planla “Millet İttifakı!” adıyla tüm güçleriyle çalışıyorlar!

15 Temmuz’da silahla başaramadıklarını Genel Seçimlerde sandık darbesiyle gerçekleştirmek için her türlü yalana, şantaja, iftiraya tüm güçleriyle devam ediyorlar!

İktidar Partisinin içindeki hesabilerin yanlışları, ihmalleri ve iç çekişmeleri sebebiyle son Belediye Seçimlerinde elde ettikleri İstanbul, Ankara, Antalya vs. kazanımlardan da cesaret alarak, ittifaklarını genişletmeye devam ediyorlar!

Bu tehlikeli büyük oyunu bozmak ve sandık darbesini önlemekle sorumlu olan İktidarımız, oyunları bozacak şekilde ferasetli ve basiretli olmalıdır.

Sandık darbelerini sadece seçmen önler gerçeği için kardeşlik görevimizin gereği İktidarımıza acil tavsiyelerimiz;

-İktidar Partisi olarak acilen kuruluş ayarlarına dönmeliyiz! Aday ve kadro tespitlerine emanet, ehliyet, meşveret, sadakat ve güzel ahlak ilkelerini mutlaka tavizsiz uygulamalıyız!

-İstanbul, Ankara gibi belediyeleri kaybetmenin baş müsebbipleri olan içimizdeki hesabileri acilen uzaklaştırıp, trenden atılan hasbi kadroları yeniden trene bindirmeliyiz!

-Şehirlerde hasbi Kanaat Önderleriyle acilen istişareleri başlatmalıyız! Kişilerle uğraşma yerine ölüm ve ahiretle uyarıcı, eski Türkiye ile aydınlatıcı ve icraatlarımızı anlatıcı sohbetleri acilen artırmalıyız!

- Yalan ve iftiralarla Fetöcü damgasını yiyen aileleriyle sayıları yüzbinleri bulan din ve vatansever kişiler ayıklanmalı! “Önce tutukla sonra yokla!” zulmü terk edilerek, “Önce yokla, sonra tutukla!” adaletine dönmeliyiz!

- Yaşlandıkları için iş bulamayan işsiz oldukları için de sağlık hizmetlerinden yararlanamayan yüz binlerce EYT mazlumlarının mağduriyetlerini acilen gidermeliyiz!

- Diyanet, Sağlık, Milli Eğitim vs. kurumlarda çok düşük ücretlerle çalışan, sosyal hizmetlerden devamlı yararlanamayan muallim, hemşire, teknisyen vb. yüz binlerce mağdura sözleşmeli veya kadrolu olma haklarını acilen vermeliyiz!

- Pahalılığın, işsizliğin, boşanmaların, buhranların ana mikrobu faiz belasından bu milleti mutlaka kurtarmalıyız! Kâr ve zarar ortaklı Faizsiz Sisteme acilen dönmeliyiz!       

- Döviz ve halkımızı canından bezdiren artan fiyat oyunlarını bozacak ve piyasalardaki el yakan fiyatları acilen düşürecek ekonomik adımlara ve maddi destek paketlerine ısrarla ve artırarak devam etmeliyiz!

- Kirasını ödeyemeyen dar gelirli, düşük maaşlı veya iflas etmiş vatandaşlarımıza aylık kira yardımlarını başlatmalıyız! Fahiş şekilde artan kiraları düşürmek için TOKİ vb. kurumlar eliyle kira öder gibi konut yapmayı hızlandırmalıyız!

- Elektrik ve doğal gaz fiyatlarını acilen düşürmeliyiz!

Yukarıda ancak bir kısmını saydığım ve çoğunu sayamadığım çözüm önerilerini yerine getirecek; ihracatı ithalatı geçen ve fert başına Milli Geliri artırmaya devam eden güçlü bir İktidara sahibiz elhamdülillah!

Allah’ın lütfuyla sandıktan seçmen desteğiyle geldik! Ama yıllar sonra sandıktan seçmen tokadıyla gitmeyelim diye bu uyarıları yapıyoruz! Ve yapmaya devam edeceğiz! Çünkü dost acı yazar ve ne yazarsa sevdiğinden yazar!

Allahımız İsm-i Azam’ı hürmetine dinimiz, ülkemiz, milletimiz ve tüm mazlum ümmet coğrafyası üzerinde oynanmakta olan tüm Şeytani şer planları Rahman planıyla bozsun! Amiin.

Nefsimizde, ailemizde ve ülkemizde “İslam Sözleşmesi”nin uygulanması, Mescid-i Aksa’mızın, Osmanlıcamızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız mübarek olsun.

Selâm, sevgi ve duayla...

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

AKINCI 1453

Son satirlarina hitaben haci sevki bey! Papanin heykeli altina AB anayasasini kayitsiz sartsiz ben kabul etmedim.ayrica milli manevi degerlerimizi tirpan gibi bicen AB uyum yasalarinida senelerce ben uygulamadim...senin ucuz nasihatina ihtiyacim yok !

Ekrad Şarki

İyi olur inşâallah.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23