• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Şevki Yılmaz
Şevki Yılmaz
TÜM YAZILARI

Haydi yeniden Bismillah!

30 Ekim 2015
A


Şevki Yılmaz İletişim: [email protected]

Bu pazar günü; 

“Allah size, emanetleri, (kamu görevlerini, devlet işlerini, sorumluluk gerektiren meseleleri) mutlaka ehline, (kabiliyetli, liyakatli, bilgili ve güvenilir kimselere) vermenizi emrediyor. (Nisa S.58)” ilahi ültimatomuna, yani emrine uymak için ülke gemisinin kaptan ve ekibini seçmek üzere tekrar Bismillah diyerek sandığa gidiyoruz!

Yanlış oylarımızla oy anam oyy! dememek için, bin düşünüp bir evet mührünü vurmak üzere tekrar Bismillah diyerek sandığa gidiyoruz!!

Seçimlerin bir daha yenilenmemesi ve özlediğimiz istikrarın geri gelmesi için tekrar Bismillah diyerek Sandığa gidiyoruz!!

“Ey iman edenler! (Din, Vatan, Can, Namus, Nesil, Mal) emanetlerine bilerek ihanet etmek suretiyle Allah’a ve Resulüne hainlik etmeyiniz” (Enfal S.27) emri ilahinin gereği, emanetlere ihanet etmemek için yeniden Bismillah diyerek sandığa gidiyoruz!

Sevgili Peygamberimizin, “Sizden biriniz, faiz, fuhuş vs. zulüm ve haksızlıkları ve dinimize, vatanımıza ve Sevgili Peygamberimize yapılan hakaretleri  gördüğünüzde onu önce elinizle, sonra dilinizle düzeltiniz!...” talimatlarına uymak adına, Cuma tatil yasağı gibi daha birçok yasağın kaldırılması ve hakaretlerin hesabının AK Oylarımızla sorulması için yeniden ellerimiz ve dillerimizle Bismillah diyerek sandığa gidiyoruz!

Çobansız ülkemizde ve tüm Dünya’da anaların ağlamaması; işgal, savaş, sömürü ve ahlak terörünün durdurulması adına maddi ve manevi güçlü bir Türkiye’nin oluşması için yeniden Bismillah diyerek sandığa gidiyoruz!

Pusuda bekleyen, kuzu postuna bürünmüş, muhalefette acıkmış kurtların tekrar insan hak ve hürriyetlerini ortadan kaldırmasına izin vermemek ve karanlık günlere dönmemek adına başörtüsü, namaz hürriyeti gibi kazanımlarımızı korumak ve artırmak için yeniden Bismillah diyerek sandığa gidiyoruz!

Muhalefetin durdurulması için mahkemeye verdiği, 3. Boğaz ve Yalova-Gebze Köprüsü, adının Sultan Abdulhamid olmasını istediğimiz İstanbul’daki Dünya’nın en büyük havaalanı, Hızlı Tren Marmaray vs. nice dev projelerin devamı adına ülkemiz ve torunlarımızın mutlu ve bereketli geleceği için Bismillah diyerek yeniden sandığa gidiyoruz!

Bin yıl kardeş yaşamış, Çanakkale ve İstiklal mücadelemizi beraber yapmış ve dualarla açılan Meclisimizde, İslami Cumhuriyeti beraberce kuran, Fethi mübinin ilk mimarı, Anadolu kapılarını İslam’a açan Sultan Alpaslan’ın torunları Türklerle, Kudüs’ün Fatihi, Şarkın en sevgili sultanı, Selahaddini Eyyubi’nin torunları Kürt kardeşlerimizi birbirine düşüren emperyalist-Siyonist ve uşakları kalleşlerin oyunlarını bozmak için yeniden Bismillah diyerek sandığa gidiyoruz!

Batılıların deyimiyle, “Siyasal İslam” muhalefetteyken, Mason iktidarlarını ehveni şer numarasıyla destekleyen, “Siyasal İslam’’ iktidara gelince de onu yıkma adına Mason muhalefetin bayraktarlığını ve akıl hocalığını üstlenen içimizdeki Paralel hareket eden Müzebzeb(!) gafilleri düştüğü nifak çukurlarından kurtarılmaları adına yeniden Bismillah diyerek sandığa gidiyoruz!

İttifak ederek iktidarı, AK iktidarla siyasi, maddi ve manevi istikrarı, istikrarla dış ve iç odaklara karşı istiklalimizi ve istiklalle nefislerimizin ve nesillerimizin dünya ve ahiret istikbalimizi elde etmek için yeniden Bismillah diyerek sandığa gidiyoruz!

Yeryüzünün her yerinin Kerbala ve her günümüzün Muharremin 10. günü (Aşura) olduğu bir asırlık çığlıkların, gözyaşlarının bayrama dönüşmesi adına Afrika, Asya, Ortadoğu ve tüm coğrafyalardaki mazlumların kurtuluşları için AK yumruğumuzu zalimlerin başına vurmak için yeniden Bismillah diyerek sandığa gidiyoruz İnşallah!

Halkın iktidarlarının öncüleri, hayır ve minnetle yâd ettiğimiz, Merhum Kazım Karabekir Paşa, Şehid Adnan Menderes, Şehid Turgut Özal, Şehid Muhsin Yazıcıoğlu ve Merhum Necmeddin Erbakan Hocamız ve arkadaşlarını, dış güç ve piyonları silahlı ihtilallerle tasfiye ederlerken, şimdi sandık ihtilaliyle(!) bizim oylarımızla tasfiye etmeye çalıştıkları Kaptan Erdoğan ve yardımcısı Davudoğlu kardeşlerimizi korumak ve zalimlere yem yapmamak için yeniden Bismillah diyerek sandığa gidiyoruz!

Hülasa;

Sultanlar sultanı, tek önder, tek lider, izinden gitmekten şeref duyduğum, baş öğretmenim, iki cihanda güneşim, Efendimizin; Medine-i Münevvere’de kurduğu Devlet-i Ali’ye Muhammed’in temel değer, öğreti ve prensiplerinin 1071 yılından bu yana hizmetkarı olmuş aziz milletimizin, varlığını varlığına adadağımız Alemlerin Rabb’i Allah’a hakkıyla kul olmak, yeryüzündeki zalimlere Yavuz, mazlumlara Yunus olma vazifemizi tekrar inşa etmek adına, Kabe-i Muazzama’yı, Ravza’tül Mutahharayı ve Mescid-i Aksa’yı korumanın en ön karakolu ve sigortası olan, başkenti İstanbul merkezli yeni bir dünyayı AK oylarımızla  tekrar kurmak için yeniden Bismillah diyerek gidiyoruz!

Ve İslam Medeniyetimizi çok güçlü bir AK iktidarıyla ve yeni bir milli anayasa ile yeniden ihya etmek adına, Tel Aviv’i, Londra’yı, Pekin’i Moskova’yı, Paris’i, Berlin’i 1 Kasım gecesi ağlatmak, Gazze’yi, Kudüs’ü, Şam’ı, Üsküp’ü, Kosova’yı, Urumçi’yi ve tüm dünya mazlumlarını sevinçten şükür secdesinde ağlatmak ve ağlamak için yeniden Bismillah diyerek sandığa gidiyoruz!

Asırlardır ok ile koruduğumuz vatanımızı, dinimizi ve tüm değerlerimizi, oylarımızla korumak için haydi pazar günü dini, milli ve vicdani göreve! 

Ve milli sandıktaki nöbete!

Zafer sadece Allah’tandır. Ve zafer yakındır İnşallah!

Allah (c.c), daim yar ve yardımcımız olsun!

Selam, sevgi ve duayla…

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23