• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Şevki Yılmaz
Şevki Yılmaz
TÜM YAZILARI

Haklar sadece Hakk’tandır!

08 Mart 2019
A


Şevki Yılmaz İletişim: [email protected]

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara, Din ve Vatan muhafızı Gazi ve Şehidlerimize salat ve selam olsun!

Hak; “zamana ve şartlara göre değişmeyen doğrunun adıdır!” Batıl ise;  “zamana ve şartlara göre değişmeyen yanlışın adıdır!”

Ana Baba Hakları, Evlat Hakları, Kadın Hakları, Erkek Hakları, İşçi Hakları, İşveren Hakları, Hayvan Hakları, İnsan Hakları, canlı cansız tüm varlıkların hakları vs. bütüm Hak ve Hürriyetlerin tek kaynağı Cenab-ı Hak’tır! İslam, tüm hakları koruyan tek Hak yoldur! İslam dışı yolların tamamı batıldır! Ve Zulümdür!

Bu Hakları sadece senede bir gün anmak maskaralığıyla yaptırtılan Dünya Kadınlar Günü, Anneler Günü, Sevgililer Günü gibi günler ise sadece ticaret maksadıyla uydurulmuş batıl sömürü yollarıdır!

“Yoksa onlar, İslam öncesi cahiliye döneminin, Hak, hukuk tanımayan kanun ve hükümlerini mi hayata egemen kılmak istiyorlar? Allah’ın (c.c) yegâne Rab ve tek İlah olduğu gerçeğinin yok sayıldığı, O’na kul olma imkânlarının yok edildiği, İslam’ın hayata hâkimiyet hakkının kaldırıldığı bir hayat tarzı mı istiyorlar? Hâlbuki yürekten inanan Müslüman bir toplum için Allah›tan daha iyi kim hüküm verebilir? (Maide S. 50)” ilahi uyarısına rağmen hâlâ gerici İZİMlerin, ‘Medeni Hukuk’ diye yutturulan vahşi kanunların, çağdışı modaların ve günlerin peşinde koşmaya devam eden kardeşlerimizi “Hakkı batıl ile karıştırarak bulandırmayın ve bile bile gerçeği gizlemeyin! Hiçbir dayanağı olmayan yorum ve iddialarınızı Kur’an-ı Kerim’e karıştırarak gerçekleri çarptırtmayın!”(Bakara S.42 ayet) İlahi mesajıyla uyarmak İmani görevimizdir!

İnsanın hak ve hürriyetleriyle yönetim sistemini, sadece sanatkârı Allah bilir ve Allah (c.c) tespit eder! Peygamberler bu hakların tatbiki için gönderilmiş Önderlerimiz ve Başöğretmenlerimizdir!

İnsan haklarının ilki ana karnında başlayan Yaşama Hakkıdır! Din, Irk ve mezhep ayrımı yapmadan tüm İnsanların Sağlık hakkı, Evlenme hakkı, Nesil hakkı, Ana dil hakkı, Mülkiyet hakkı, Adli Savunma hakkı, Eğitim hakkı, İnanma ve İnancını yaşama hakkı vs. gibi hakları İslam Düzeniyle dokunulmazlık altındadır! Fert, Aile ve Devlet bu hakların korunması için görevlidir!

Tüm canlı ve cansızların, Hak ve Hürriyetlerine işgallerle ve darbelerle yasak koyanlar Firavun ve Nemrut gibi zalim ve haindir! Bu hakları devrim yasalarıyla yasaklayanlar da zalim ve haindirler! Ama Dinimizin, Devletimizin, Hak ve Hürriyetlermizin düşmanı yasakçı zalim ve hainlerin sonu hep hüsran olmuş ve olmaya devam edecektir!

Zira “Küfrün karanlıklarını parçalayıp Âlemleri aydınlatan Kur’an’ın meydana getireceği inkılabı şimdiden Müjdeleyerek de ki: İşte nihayet, mutlak ve değişmez gerçek olan Hak geldi; Yalan, kötülük, inkârcılık, zulüm ve ihanet temeline dayanan batıl yıkılıp gitti; Zaten batıl, er geç yok olmaya mahkûmdur!” (İsra S.81 ayet) müjdesinin yarım asırdır yeniden tecelli etmeye başladığını gösteren Allahımıza hamd olsun!

İlimde, ticarette, siyasette, ailede, ahlakta ve her şeyde kıblemizi, Batılın Merkezi Roma’dan tekrar Hakk’ın Merkezi Mekke-i Mükerreme’deki Kâbe-i Muazzama’ya çevirtmeye başlatan Allahımıza hamd olsun!

Ağır bedeller ödeyerek kısmen elde edilen hak ve hürriyetlerimizi yeniden geri almak için uğraşan yasakçı zillet ittifakını durdurmak için çalışan Cumhur-i kadrolara Ak oylarımızla destek nasip eden Allah’ımıza hamd olsun.

Hakk’ın Ana Yasası Kur’an-ı Kerim’in emanet edildiği Ramazan-ı Şerif’e hazırlanma aylarının başlangıcında bu diriliş aşkıyla Sevgili Önderimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimizin mübarek lisanıyla diyoruz ki; “Allahım! Receb ve Şaban ayını bizler için bereketli kıl! Ve Hepimizi Ramazan’a kavuştur! (amin)

Salı Akşamı saat 20.30’da Akit TV ve Kanal 68 TV ile ortak Canlı yayın “Milli Diriliş” Programında buluşmak üzere Allah’a emanet olunuz!

Fethin sembolü Ayasofya’mızın açılması, Mescid-i Aksa’mızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız kutlu olsun. Selâm, sevgi ve duayla...

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23