• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Şevki Yılmaz
Şevki Yılmaz
TÜM YAZILARI

Dirileceğiz ve Direneceğiz!

14 Eylül 2018
A


Şevki Yılmaz İletişim: [email protected]

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz  Allah’ımıza (cc) hamd; başöğretmenimiz, önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyti’ne, Ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara, Din ve Vatan muhafızı gazi ve şehidlerimize salat ve selam olsun…

Şûra, ehliyet ve emanet hukukunu kanıyla yazan İmam Hz. Hüseyin (r.a) Efendimizi, Hz. Zeyneb (r.a) Anamızı, Kerbela’nın tüm mazlumlarını ve aynı mazlumane yolun çağımız kurbanlarından Adnan Menderes ve arkadaşlarını şehadetlerinin yıldönümlerinde rahmetle ve saygıyla anarken, zalim Yezid ve avanelerini lanetle anıyoruz!

Şeytanların intikam yeminleri neticesinde kurdukları servet, şehvet, şöhret, hırs, hased vs. tuzaklarına düşen nefisler; Kabil’e Habil’i, Nemrut’a Hz. İbrahim’i, kardeşlerine Hz. Yusuf’u, Firavun’a Hz. Musa’yı, Karun’a mağdur ve mazlumları, rantçı Hahamlara İsa’yı (as), Ebu Cehillere Hz. Muhammed (s.a)’i ve Yezid’e de Peygamberin torunu Hz.Hüseyn’i düşman ediverdi!

Ve hepimiz için bu büyük imtihan Kıyamete kadar devam edecek.

Asrımızın Kerbelasında içimizdeki satılmış Yezid’ler tarafından Ümmetin Hilafet Makamı katledilince, Emperyalist Ülkelerin başındaki Nemrud’lar ve birçok Müslüman Ülkenin başındaki Esat gibi zalimler Dünya’nın her yerini Kerbela’ya dönüştürdüler!

Müslüman Coğrafya; Papa’nın çocukları Putin ve Trump’ların saldırıları, Suud, Suriye ve İran’ın başındaki Yezitlerin işbirliğiyle Kerbelaya döndü! 

Mazlumların çığlıkları ahları, yasları ve yaşları arş-ı âlâyı titretiyor! 

Bir avuç Firavuni ve Yezidi soysuzlar yüzünden milyonlarca Filistinli, Kırımlı, Keşmirli, Ahıskalı, Arakanlı, Afganistanlı, Türkistanlı, Iraklı, Suriyeli kardeşlerimiz mazlumlar, mağdurlar, yurtsuzlar, yoksullar çağımız Kerbela’larında yok ediliyorlar!

Ülkelerindeki Siyonist uşaklarının ihanetlerine dur demek için İmam Hz. Hüseyin Efendimiz gibi yola çıkan Lider ve Kadrolarının hayatlarını darbelerle Kerbelaya dönüştürdüler! Kimi; Adnan Menderes, Turgut Özal, Cahar Dudayev, Ziya’ul Hak, Rahman Nizami’ler gibi siyasi, Esad Erbili, İskilipli Atıf, Hasan El Benna,  Ömer Muhtar, Said Havva, Seyyid Kutub gibi Manevi Önderlerimiz Şehid oldular. 

Kimileri de; Şeyh Şamil, Çerkez Ethem, Kazım Karabekir, Mehmet Akif, Necib Fazıl, Aliya İzzet Begoviç, Necmeddin Erbakan merhumlar gibi yasaklı, mahkûm ve sürgün edildiler! Allah hepsinden razı olsun ve hepsine rahmet etsin!

Günümüzde bu Hüseyni ve Zeynebi diriliş ve direniş bayrağını üstlenen Tayyib ve Tayyibe kadrolar Dinimiz ve son kalemiz Anadolu’nun müdafa ve muhafazası için safları sıklaştırmalıdır! Bu büyük Maddi ve Manevi Kerbela yangınına karşı nefis ve nesillerimize sahip çıkabilme adına Irk, Tarikat, Meşreb, Mezheb ayırmadan hepimiz birleşmeliyiz! Kerbela katilleri Yezidilere, günümüz direniş kahramanı Hüseyinleri ve Zeynebleri teslim etmemeliyiz!

Dün silah, bugün dolar darbeleriyle ve ekonomik ambargolarla Ülkemizi Kerbela’ya dönüştürmek isteyen Şeytani Firavun ve Yezit güçlerine karşı hep birlikte “Dövizsiz ve Dolarsız yaşarız ama Dinsiz ve Devletsiz asla!”  diyerek İmani dirilişimizle direnmeliyiz! Kerbela’nın şanlı yıldönümünde son kale Anadolu’muzu ve asrın Hüseyin ve Zeyneblerini aç, susuz, çaresiz bırakmak için ticari saldırılarla kuşatmak isteyen günümüz zalimlerine karşı bugün de, dün Onların canlarını feda ederek Yezidlere direndikleri gibi bugün bizim de o kutlu direnişi örnek alarak direnme vaktidir.

Nasıl mı?

Daha kapsamlı anlatım imkânıyla 18 Eylül Salı Akşam saat 20.30’da Akit TV Canlı Yayın programı “Milli Diriliş” Programında konuşmak duasıyla İnşAllah!

İslam’a Hicretle oluşacak dirilişimizle  Bağımsız Türkiye’mizin güçlü elleriyle yeniden dünya nöbetini beşli çeteden almamız, fethin sembolü Ayasofya’mızın açılması, Mescid-i Aksa’mızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız mübarek olsun! 

Allah’a (c.c) emanet olunuz.

Selâm, sevgi ve dua ile… 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23