• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Şevki Yılmaz
Şevki Yılmaz
TÜM YAZILARI

Cumhurbaşkanı adayımız kim olmalı?

20 Haziran 2014
A


Şevki Yılmaz İletişim: [email protected]

Bismillahirrahmanirrahim

Tam iki yüz yıldır, Allah’ın ilke ve inkılabı İslam Medeniyetine savaş açmış Bizans Entrikacıları Grubu bitişlerini önlemek için çatılaşıyorlar! Hem de şimdi “İslam” Can simidine sarılarak!

Batılılaşma adına yaptıkları devrimlerle; medeniyetimizi, harflerimizi, hukukumuzu, ahlakımızı ve örflerimizi devirerek Güçlü bir Devlet gemisini batırdılar!

Bu sözde devrimler adına nice şahsiyetleri astılar! İnancını yaşamak isteyenlere kan kusturdular.

Deccalların aveneleri, Başörtülü kızlarımızı Kamusal alandan kovdular. Oruç tutanları, namaz kılanları Ordumuzdan ve yargımızdan attılar! Müslüman ülkelerin Üniversitelerini yok saydılar. Diplomalarını geçersiz kıldılar. Kısaca asırlar sonra Bizans’ı ve zulümlerini yeniden hortlattılar!

Ancak başaramadılar! Milli şuur ve İman galip geldi. Bu zulümler bir bir kaldırıldı! İnsan hak ve hürriyetleri yeniden elde edilmeye başlandı! Maddi ve Manevi kalkınma hızlandı!

Yeniden Büyük Türkiye hamlelerini durdurmak için her hayırlı hizmete karşı hayırcılarla hizmetlere hasetçiler yeniden birleştiler! Bu sefer yıllarca saldırdıkları ve savaştıkları milletin değerlerine sarılır rolüne büründüler! Kuzu postunda kurtlaştılar! Düşmanımın düşmanı dostumdur basitliğiyle çatılaştılar!

Hizmetleri tekmeletmek için dün diplomasını bile kabul etmedikleri Ezherli Ekmeleddin İhsanoğlu’nu Cumhurbaşkanlığına aday gösterecek kadar çaresizleşip yüzsüzleştiler!

Birbirine zıt kutuplar, bugün çıkarları için birleşiyorlar! Ama İslami çizgideki bazı Parti ve Cemaatlerin kurmayları, Sultan Fatih’e ihanet ederek Bizans saflarında Müslümanlara karşı savaştığı için idam edilen amcası Orhan Sultan’ın rolünü üstlenmekten çekinmiyorlar!

Oyun, yine milletimizi yanıltma ve aldatma oyunu! 

Bu oyunu bozmanın yolu şahsi hesaplarımızı terk ederek birleşmekten geçiyor. Rus İmparatorluğunu yeniden canlandırma ideali uğruna nefsi fedakârlık yapan Putin’den ders alınması lazım! Bu büyük Şeytani oyunu, Gül ve Erdoğan kardeşlerimizin birlikte çözeceklerine inanmaktayız!

Ülke genelinde görüştüğümüz hal ehli ve kanaat önderlerinin ve milletimizin çoğunluğunun iki mühim görüş ve tavsiyeleri vardır; 

Birincisi; 

Cumhurbaşkanlığına Abdullah Gül kardeşimiz aday yapılmalı. Başbakan Tayyib Erdoğan kardeşimiz Ülkemiz başkanlık sistemine geçinceye kadar Parti gemisinin kaptanlığına ve Başbakanlığa devam etmelidir. İki sene sonra yapılacak Başkanlık seçiminde başkan adayı olmalıdır.

İkinci görüş ise; 

Cumhurbaşkanlığına Tayyib Erdoğan Kardeşimiz aday olmalıdır. Ancak Başbakanlık görevi, Abdullah Gül kardeşimize emanet edilmelidir. Merhum Özal’ın sonradan çok pişman olduğu emir eri adayı hatasına asla düşülmemelidir!

Ülkemiz ve Milletimiz üzerinde oynanmakta olan bu sinsi planlar ancak Allah’ın birlik, beraberlik ve kardeşlik planıyla bozulabilir. Allah’ın yardım ve zafer planı da Kur’an-ı Kerim ve Sünneti Seniyye ışığında, ehil kadrolarla yapılacak geniş tabanlı istişarelerle tecelli edeceğini unutmayalım.

Selam ve duayla

Not: Suriye’de; Din, Vatan ve Namusları için savaşan kardeşlerimizin Ramazan’da Oruç iftarlarına ortak olma adına kardeşlerimizin acısını kalbinde hisseden tüm Müslümanları Gıda desteğine davet ediyoruz! İrtibat: www.habervakti.com (Tel: 0553 5547739) 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23