• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Şevki Yılmaz
Şevki Yılmaz
TÜM YAZILARI

Asla ‘’Elveda!’’ Demiyoruz!

22 Mayıs 2020
A


Şevki Yılmaz İletişim: [email protected]

Bizleri İnsan olarak yaratan, akıl nimetiyle donatan, sayısız nimetlerinin en üstünü Müslümanlardan kılan ve kurduğu Dünya ve diğer Âlem sofrasında sayısız nimetleriyle yaşatan ve tüm nimetlerinin hesabını Ahiret’ in büyük buluşma ve duruşma gününde soracak olan Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah (c.c)’a hamd ve Eşsiz Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-î Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Hocalarımıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara, Din ve Vatan Muhafızı Gazi ve Şehidlerimize salat ve selam olsun!

 “Şimdi sen; Rabb’inin yüceliğini, sınırsız kudret ve kemalini övgüyle an ve secde edenlerden ol! Ve ölüm denilen kesin gerçek kapını çalıncaya dek, Rabb’in Allah’a kulluğa ve ibadete devam et!’’ 

( Hicr S.98-99) İlahi Mesajı gereği, kulluk görevlerimizin bitişi ölüm anımızdır!

Bu sebeple;

Ramazan-ı Şerif Ayı’na “veda” ederken, asla kulluk kazanımlarımıza veda etmemeliyiz! Namazlarımıza, kardeşliğimize, hayırda ve iyilikte yardımlaşmamıza, beraberliğimize, birliğimize, dirliğimize, sevgi ve  merhametimize asla veda etmemeliyiz!

Sadece Ramazan’da gündüz değil, senenin 12 ayında gece ve gündüz açlıkla, yoklukla ve yoksullukla mücadele eden mazlumlara ve mağdurlara ve Muhacir kardeşlerimize uzattığımız yardım eline asla veda etmemeliyiz!

Bayramlara mahkûm edilen akraba bağlarına ve komşu haklarına asla veda etmemeliyiz!

Şeytan ve yandaşlarının sigara, uyuşturucu, içki, kumar, fuhuş, faiz, gıybet, yalan, iftira sahtekârlık, şirk, küfür, İnkâr, İsyan vs. tuzaklarına düşen nefislerimizin bu rahmet ve af ayında yaptığımız tövbelerle, dualarla ıslahından sonra tekrar tövbelerimize asla veda etmemeliyiz! 

Allahımıza verdiğimiz sözlerimize sadık kalmalıyız!

Asırlardır ezenler bayram ederken, ezilenler bir gün hatta bir saat bile hiç bayram yapamadılar! Yaptırtmadılar!

Zalimler işgallerine, katliamlarına kadeh tokuşturarak eğlenip gülerlerken, mazlumlar hep ağladılar! Ve hâlâ ağlıyorlar!

Filistinlim, Doğu Türkistanlım, Türkmenistanlım, Kırımlım, Arakanlım, Ahıskalım, Afganistanlım, Keşmirlim, Iraklım, Suriyelim, Afrikalım ve diğer mazlum coğrafyamızdaki tüm mazlumlarımız bir asırdır Bayram yapamadılar!

İntikam sahibi Allah (c.c), şimdi zerre kadar bir virüsle zalimlere de, destekçilerine de ve seyirci kalanlara da Bayramı yaptırmadı ve yaptırtmıyor!

Dünya tarihinde ilk defa tüm dünya insanlarına ayırım yapılmadan Dünya zindan edildi! Evler, köşkler ve saraylar cezaevine, karantinaya çevrildi!

Devrimlerle Allah’ın dinine savaş açmayı bayram ilan edenleri ve yalanlarına aldanmış gafil ve cahil kitleleri bu ihanet bayramlarında ki isyan ve günahlarına ortak etmeye mecbur edenlerinde Totem Bayramlarını kursaklarında bırakan Allah, bayram yaptırtmadı ve yaptırmıyor!

Allah’ın izniyle gerçekleşen zerreden küçük Korana saldırısı karşısında yeni belaların gelmemesi ve bu beladan kurtulmamız için Kur’an ile korunmak için  İslam Medeniyetine dönüş sözümüze de asla veda etmemeliyiz!

Deccalların ilkesi diye yutturulan ataları melun şeytanın, hile ve tuzaklarından kurtulmak için tek çare “Allah’ın ilke ve inkılabı İslam Nizamı’nı inanarak yaşamaktır!”sözümüze asla veda etmemeliyiz!

Bu inanç, duygu ve dileklerimle Ramazan Fıtr (Yaratılış gereği Hak ve özgürlük mücadelesi veren mazlumlara, nefislerimize ve nesillerimize sahip çıkış) bayramınızı tebrik ediyorum.

Allah (c.c) tüm mazlumların zalimlerin sultasından desteklerimizle kurtularak özgürlüğüne kavuşacağı gerçek bayramlara hepimizi kavuştursun! Amiin

Hak, Adalet, İlim, İman ve Terbiyeyle oluşacak ahlak ve İrfan toplumuyla Fethin sembolü Ayasofya’mızın açılması, Mescid-i Aksa’mızın özgürlüğü, Fıtr (Ramazan) ve tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız kutlu olsun.

Selâm, sevgi ve duayla... 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

mario

İSTEDİĞİNİZ KADAR ÇIRPININ . .. HERKES EMEVİ DÖNEMİNİ YAŞIYOR

sudi Kurban

Allah'ın has kulu ve Resulun has ümmti olarak daha nekadar batı beşerinin nizamı ile değilde Allah'ın nizamı ile idare edileceğiz.Allahın indirdiklerile hükmedilmeyen milletler felaha eremezler.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23