• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Şevki Yılmaz
Şevki Yılmaz
TÜM YAZILARI

Allah hepimizi ıslah etsin!

23 Ocak 2015
A


Şevki Yılmaz İletişim: [email protected]

Hiç ölmeyecekmiş gibi hayatı sevdirip, bir nefes kadar yakın olan ölüm gerçeğini bize unutturan nefislerimizi Allah (c.c) ıslah etsin!

İçinde oturduğumuz evleri, villaları ve köşkleri hiç ayrılmayacakmışız gibi bize sevdirip, ahiretin gümrük kapısı olan toprağın altındaki 3 metrekarelik kabir evimizi bizlere unutturan nefislerimizi Allah ıslah etsin!

Sinek kanadı kadar değeri olmayan alçak manasıyla Dünya’yı sevdirip, sonsuz manasındaki Ahiret yurdumuz Cennet evini veya Cehennem cezaevini bizlere unutturan nefislerimizi Allah ıslah etsin!

Tamamı bize geçici emanet edilen servet, şehvet, şöhret ve makamları sevdirip onların zerresinin hesabının verileceği Büyük Buluşma ve Duruşma günündeki Mahkeme-i Kübra’nın heyecanını bizlere unutturan nefislerimizi Allah ıslah etsin!

Bir gün; ölümle mutlaka terk edeceğimiz günahları sevdirip, bedava parasız tövbeyi unutturan nefislerimizi Allah ıslah etsin!

Kâinatın çekici güzelliğini; mal, makam ve ilmin gururunu sevdirip, onların gerçek ve tek sahibi Allah (c.c)’ı unutturan nefislerimizi Allah ıslah etsin!

Bütün bu manevi hastalıklar sebebiyle;

Allah’ın yardımıyla elde edilen hak ve hürriyetlerin tadına varmadan, sevinçlerimizi kursaklarımızda bırakan nefislerimizi Allah ıslah etsin!

Yüce Dinimiz ve Anayasamız İslam; değil Mü’min kardeşinin, kâfirin bile işlediği günahları araştırmayı ve yaymayı yasaklayarak insan onurunu korurken, şantajla montajla kardeşlerini çamurlayarak haram bataklığında boğulmakta olan nefisleri Allah ıslah etsin!

“Sadece Mü’minler kardeştir. Kardeşlerinizin arasını düzeltiniz” ilahi emrine ve “Mü’min mü’minin kardeşidir” Nebevi mesajına rağmen Müslüman kardeşlerinin yerine Şeytan ve yandaşlarıyla dostluğu tercih eden şaşkın nefisleri Allah ıslah etsin!

Riba (Faiz!) belasını düşürmeye çalışanlar karşısında faiz lobilerinin yanında yer alan nefisleri Allah ıslah etsin!

Geçmişteki maddi ve manevi yangınlar karşısında “Devlet, içtihadında hatalı da olsa bir sevap vardır” diyerek başörtülü kızlarımızı ağlatan, Kur’an-ı Kerim kurslarını ve İmam Hatip okullarını yasaklayan ve milletimizi yetmiş sente muhtaç eden hain Mason idarecilerin zulümlerinde sevap gören nefisleri Allah ıslah etsin!

Bu zulümleri bir bir kaldırmaya devam eden kardeşlerimizin hayırlı adımlarında ve terlerinde sevap yerine günah arayan nefisleri de Allah ıslah etsin!

Beraber ıslanıp, beraber yürüdüğü dava kardeşlerine, yolda buldukları dalkavuk ve ganimet kolikleri tercih eden nefislerimizi Allah ıslah etsin!

İslam düşmanları birleşerek Allah’a, dinimize, Peygamberimize ve bizlere sözlü ve fiili saldırırken, Müslüman kardeşlerinin hatalarıyla uğraşmaktan zevk alan nefislerimizi Allah ıslah etsin!

Türkistan, Arakan, Afrika, Suriye, Irak vs. ülkelerdeki mazlum kardeşlerimiz ve mahallemizdeki komşularımız açken bizi tok yatırtan, onlar ağlarken güldürten ve lüks eşyalara taptırtan nefislerimizi Allah ıslah etsin!

Malıyla Karunlaşıp azan, makamıyla Yezitleşip zalimleşen, ilmiyle Şeytan gibi kibirlenip bel’amlaşan nefislerimizi Allah ıslah etsin!

Ahiret’te hesaba çekilmeden Dünya’da kendimizi hesaba çekmeyi unutturan nefislerimizi Allah ıslah etsin!

Allah (c.c); en büyük cihad olan nefislerimizi ve nesillerimizi kavli ve fiili zikir olan iman, güzel ahlak, namaz, zekât, oruç, nasihat ve diğer helal ve haramlara riayetle terbiye etme mücadelesinde daim yar ve yardımcımız olsun.

Ve “Nefsini, sadece Allah’a kullukla ıslah ederek mutlu olan ey insan! Sen Allah’tan razı, O da senden razı olarak Rabbine dön! Sen de Salih ve Muslih kullarımla beraber gir cennetime!’’ (Fecr S.28-30) müjdesine ulaşmak için hepimizi Salih, Muslih, Muhlis ve Muttaki kullarından eylesin!

Selam ve duayla.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23