• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Sabri Şahsuvar
Sabri Şahsuvar
TÜM YAZILARI

Türkiye’deki CHP zihniyetinin Fransız kafası

02 Şubat 2016
A


Sabri Şahsuvar İletişim: [email protected]

Ya Hu; nedir bu “altı ok”tan çektiğimiz? Cumhuriyet Halk Partisi’nin “altı ok”u, hafızamda nasıl yer edinmiş hep birlikte bakalım: 

1-­Cumhuriyetçilik nedir?

Cumhuriyetin kurulmasıyla birlikte halkına zulüm eden, etnik ve üniter yapısını birbirine düşman eden, halkını katleden, diktatörlük rejimidir. 

2- Halkçılık nedir? 

Halkçılık; halkın değerlerinden uzak, halkını aşağılayan, kültürüne saygı duymayan, ata geçmişine küfür eden bir zihniyet fukarasıdır. 

3- Milliyetçilik nedir?

 Milliyetçilik; statükocu, tek kavim milliyetçiliği olan, elinde rakı ve şarap kadehi ile beyaz Türklerden başkasını kabul etmeyen, batı milliyetçiliğini bu halkın üzerine zalimane kullanan bir CHP maddesidir. 

4- Laiklik nedir? 

Bu laiklik ne menem bir maddedir ki, tamamen İslam’a hakaret, ümmete zehirdir… Laikliği Türkiye’de kullanan CHP zihniyeti, yaşadığı ve beslendiği Türkiye Milletini aşağılayan, dine hoşgörüsü olmayan, neredeyse dinsizliği yaymak için her şeyi mubah gören, batı uşaklığı zihniyetindedir. 

5- Devletçilik nedir? 

Devletçilik konusuna gelince; CHP, devletçilik kavramı zihniyeti içerisinde sömürgeci güçlerin bire bir monşeri olarak tanımlanabilir. Bağımsız bir devlet olma hayali ile düşlediğimiz Türkiye Cumhuriyeti ile batılılara nasıl peşkeş çekebileceğinin hayalini kuran bir zihniyetin “ok”udur devletçilik.

6- Devrimcilik ve İnkılapçılık nedir? 

Ve son ok, son zehir. CHP’nin devrimcilik ve inkılapçılık denilen meşhur bir oku daha var. Bu öyle bir ok ki, bir milletin bütün tarihsel hafızasını unutturmak için tam kalbine saplanmıştır. Tıpkı panzehri olmayan bir zehir gibi. Bir milletin bin yıllık geçmişini silip atan, atasına küfür eden CHP’nin, bu makûs tarihi ile bütün coğrafyayı ve ümmeti milletten uzak tutan, sözüm ona yenilikçiliği devrimcilik olarak millete yutturan savsata başlıktır. 

Aslında Atatürk’ün “dokuz ok”u vardı. Allah’tan bu son “üç ok”u görmedik. Kim bilir? Belki de geriye kalan bu “üç ok”, gizlilik derecesinde, bu millete zehir olarak saplanmaya ve acı çektirmeye devam etmektedir.

Kısaca CHP’nin nasıl bir zihniyete sahip olduğunu, bu yakın zamanda Manisa’daki mescid hadisesi üzerinden bir göz atalım. 

CHP Merkez İlçe eski Başkanı Ahmet Çiftçi laikliğe sahip çıkma adına, CHP binası önünde nöbet tutarak ilçe yönetiminin protesto ettiğini, parti içerisinde mescid istemediğini ve kendisinin laikliğin teminatı olduğunu iddia etmektedir. Her seferinde farklı yollarla beyinleri zehirlenen milletin hafızasında bunlar alışa gelmiş konular oldu. Düşünün ki, kimliğinde dini İslam yazan bir Türk ve kendisini Müslüman olarak akseden, Manisa’daki CHP gençlik kolları başkanı, Mevlid Kandili’nde Peygamber Efendimiz(sav)’e hakaret edebilecek kadar cüretkâr ve haddini aşmıştır. Yazımızda haksızlık ettiysek üzgünüz(!). 

CHP’NİN TARİHİ HAFIZASI 

BU MİLLETE ZULÜMDÜR

Meşhur Muğla vekili Şükrü Kaya, CHP’nin de fikir babalarından biridir. Utanmazca şu ifadeleri kullanmıştır mecliste, “Dinler, işlerini bitirmiş, vazifeleri tükenmiş, yeniden uzviyet ve hayatiyet bulamayan müesseselerdir.” 

Daha kimleri sizlere sayayım. Ruşeni Barkın, Atatürk’e kitap sunup utanmazca, “din yoktur, millet vardır” diyecek kadar ileri gitmiştir. Yunus Nadi 1932 yılında çıkardığı bir kitapta, âlemlerin Rabbi olan Allah’ı reddetmiştir, ahlaksızca. Ve bu din karşıtı CHP tarihinde, daha kimler sayılabilir kimler…

Verilebilecek en mühim örneklerden biriyse; “Türkler İslamiyet’i kabul ettikleri için geri kalmışlardır” diyebilecek kadar arsız CHP’li aydınlardır. 

Bir diğer örnek, Mahmut Esed beyin Avrupa devletleri arasına girmek için gerekirse Protestan (Hıristiyan) olmayı bile kabullenmiş olmasıdır. Hatta bu hadsizlerden biri de 1923’te Kalem-i Mahsus binasında, “dini ve namusu kaldıralım” diyebilecek kadar arsız ve namussuzdur.

Sahi bu nasıl bir siyası parti zihniyetidir? Düşünün, camilerde cenaze namazı kıldıracak imam bulamayıp, bir bekçiyi Süleymaniye Camii’ne imam atamışlar. 

Sahi ne toz içinde, kirli bir tarihiniz var CHP! 

Milletin değerleri ile oynayıp seçimden seçime başörtü takarsınız. Bu yetmiyormuş gibi partilerinizde göstermelik mescid açarsınız. On iki ayda bir gün İslamiyet’i hatırlamış olursunuz. Meydanlarda Müslümanlara saldırıp, çarşaflarını yırtarsınız. Suudi Arabistan’ı yobazlıkla suçlayıp, İran’a hayranlık duyarsınız. 

Gerekirse Türkiye’ye karşı İran saflarında savaşacak kadar hadsiz ve çapsızsınız. Kısaca bunların hepsine, şizofreni içerisinde ve otistik CHP tarihi denir. Ancak her şeye rağmen bu millet hâlâ sizden çok şey bekliyor. Bu ülkeyi kuran partisiniz, Kuva-yı Milliye ruhuna sahipsiniz, en azından şuna saygı duyun; %99’u Müslüman olan bir ülkeyi ateist yapmak için laiklik kılıfını kullanarak, İslam’ı aşağılamayın. Aşağılamayın ki, bu millet de sizi kucaklamaya hazır olsun. Yoksa ebediyen muhalefete mecbursunuz ey CHP. 

Ülkemin güzel insanlarına selâm olsun, dua ile kalın.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23