• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Sabri Şahsuvar
Sabri Şahsuvar
TÜM YAZILARI

İslam Düşmanı Haçlının Barbar Tarihinde Demokrasi Olmaz

14 Mart 2017
A


Sabri Şahsuvar İletişim: [email protected]

Dünya Müslümanlarının kaderi zülüm, katliam ve sürgün olmamalı. Baskı altında kalan ve dışlanan İslam bir çıkış yolu ile kendine gelmeli. Haçlı zihniyeti bu dağınık halimizle bizlere daha çok ağır bedel ödeteceğini bilelim.

Yakın tarihimizde Holanda’nın şerefsizliğini unutmadık. Temmuz 1995’de Yugoslavya iç savaşı sırasında Sırp ordusu, “Krivaya 95 Harekâtı’nın bir parçası olarak Srebrenitsa’yı işgal etmiştir. Bu olay yalnızca bir işgal olarak kalmamış “Ratko Miladiç” komutasındaki ağır silahlı Sırp ordusu, 8.372 kişiyi katlederek büyük bir vahşete imza atmıştır.

Bölgedeki insanları korumakla yükümlü olan BM ve 600 Hollanda Barış Gücü bırakın insanları korumayı, yaşanan bu vahşetin bizzat zeminini hazırlamıştır.

Katliam öncesinde savaştan kaçan mülteciler ile Srebrenitsa’nın nüfusu 60.000’e ulaşmış ve kent adeta bir toplama kampına dönüşmüştür. Srebrenitsa’daki insanların kendilerini Sırp işgalcilerden korumak amacıyla bulundurdukları silahlar BM güçleri tarafından ‘güvenlik gerekçesiyle’ toplanmıştır. Kampa Sırp askerlerinin tacizleri yoğunlaşınca insanlar silahlarının geri verilmesi için başvuruda bulunmuş; fakat kampın Hollandalı komutanı Thom Karremans bu isteği reddetmiştir.

Srebrenitsa’daki insanların silahlanmasını önleyen ve kenti Sırp işgalcilerine kutlamalar ile teslim eden Hollandalı komutan Thom Karremans, 8 binden fazla Müslüman’ın vahşice katledilmesine zemin hazırlayan Hollanda’nın katliamdaki ortaklığı yalnızca bununla sınırlı değil.

Sırp devlet Başkanı  emriyle, Ratko Mladiç komutasındaki Sırp askerlerinin Srebrenitsa’da rahatça Müslümanları katletmesinin önünü açan da yine BM ve alçak Hollanda olmuştur.

Almanya başta olmak üzere, Hollanda, Belçika, Danimarka, Norveç, İsveç, Rusya, Avusturya, Fransa, İtalya, İngiltere, İspanya ve bilumum bütün Frenk diyarları Haçlı kini ile Müslümanlara kin tutmakta, nefret tohumları yaymakta ve bütün insanlığı kucaklayan İslâm Dini’nin önünü kesmek, ona inananları katletmek için ne gerekiyorsa yapmaktan geri durmamaktadır.

Son yıllarda ABD ve Batı dünyasında başta Türkler olmak üzere doğu kökenli milletlerin mensuplarına karşı ırkçılık hastalığı hortlamış ve gizli eller tarafından kullanılan kişiler katliamlara başlamışlardır. Norveç’teki katliamı hatırlamakta yarar vardır.

Almanya, soydaşlarımızın yaşadığı en önemli bir Avrupa ülkesidir. Bu ülke -bizim aklıevveller kabul etmese de- en önemli Türk düşmanı ülkelerin başında gelir. Yıllardır terör örgütü PKK, bilumum Türkiye düşmanı hangi grup varsa hepsi bu ülkede rahatlıkla kabul görmekte, destek bulmakta, bizatihi bu devlet tarafından korunup kollanmaktadır. Yıllardır ülkemizi bölmek için terör estiren, on binlerce vatandaşımızın katline, binlerce güvenlik görevlisinin şehâdetine, yüz milyarlarca dolar zararımıza sebep olan terör örgütü her türlü lojistik, istihbarat, iktisadi desteği bu ülkede rahatlıkla bulmaktadır.

Konuyu daha fazla uzatmadan aynen aktarıyorum: Genelde Avrupa’yı, özelde Almanya ve Hollanda’yı anlamak isteyenler iyi okusunlar... Bir kısım öğrencisiyle İstanbul Boğazı’nda geziye çıkan İstanbul Üniversitesi profesörlerinden Alman asıllı Prof. Fritz Neumark, öğrencilerinden birinin “Avrupalılar bizi neden sevmez hocam” sualine şu cevabı verir;

- Çok samimi olarak itiraf edeyim ki, Avrupalı, Türkleri sevmez ve sevmesi de mümkün değildir. Asırlardır kilisenin Türk ve İslam düşmanlığı Hristiyanların hücrelerine sinmiştir. Sebeplerine gelince;

1- Müslüman olduğunuz için sevmez. Ama ola ki laik olmak şöyle dursun, Hıristiyan olsanız da size düşman olarak bakmaya devam eder.

2- Sizler farkında değilsiniz ama, onlar şu gerçeğin farkındadırlar; tarihten Türk çıkarılırsa ortada tarih kalmaz. Osmanlı arşivi tam olarak ortaya çıkarsa, bugünkü tarihlerin yeniden yazılması gerekir.

3- Avrupa’nın pazarı idiniz. Şimdi Avrupa’yı Pazar yapmaya başladınız.

4- En az 400 yıl Avrupa’da sırtımızda ve ensemizde at koşturdunuz.

5- Selçuklular Anadolu’yu, Osmanlılar ise Orta Avrupa ve Balkanları Haçlı Ordularına mezar ettiler.

6- Sizi silah ile yenemeyenler, sizleri kendilerine benzeterek hakimiyet sağladılar. Önce giyiminizden hayat tarzınıza kadar; ahlaki değerlerinizi yıpratmaya başladılar, sonra da kendi içinizde sizi bölmeye başladılar.

7- Selçuklu ve bilhassa Osmanlı, İslamiyet uğruna her şeyini feda etmeseydi, İslamiyet bugün belki sadece Hicaz’da varlığını devam ettirebilirdi. Kaldı ki Vehhabiliği kuranlar da İngiliz Dominyon Bakanlığının adamlarıdır. Batı, her yerde İslamiyet’i sapık inançlara kanalize etti. Ama Osmanlı, Asr-ı Saadet’i devam ettirdi.

8- İfade ettiğim sebeplerden kilise size kin kusmaktadır.

9- Ben Türkiye’ye geldiğimde iki üniversiteniz vardı. Şimdi (o zaman) 19 üniversite var. Osmanlı zamanında ise her yerde bir medrese vardı. Tarihinize bakın! Her medresede ilim tedrisatı vardı. İlk denizaltıyı Osmanlı’nın yaptığını çoğunuz bilmiyorsunuz belki de ama Avrupa bunu biliyor.

10- Sizler, gerçek hüviyetinize, kimliğinize döndüğünüz zaman Avrupa’nın refahı ve medeniyeti yıkılır. Ama bu şartlarda çok zor…

[Ord. Prof. Fritz Neumark (1900-1991), Hitler’den kaçarak 1933’te Türkiye’ye gelir. İstanbul Üniversitesi İktisat ve Hukuk fakültelerinde dersler vermiştir.] Hadi bunları okudunuz buna rağmen ders almadıysanız yazıklar olsun.

Bu alçaklara karşı alacağımız tedbirlere bakalım yarın meydanlarda hiçbiriniz rahat dolaşamazsınız siyasi beğler.

Ülkemin aziz milletine selâm olsun, dua ile kalın... 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23