• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Sabri Şahsuvar
Sabri Şahsuvar
TÜM YAZILARI

Geçmişi ve geleceği Hekimbaşı çöplüğünde gömülü siyasiler

28 Haziran 2016
A


Sabri Şahsuvar İletişim: [email protected]

Türk toplum örf, adet ve gelenekler kültürüne siyaset üretemeyen, kendisini akıllı zanneden siyasiler ve politikacılar bölgeleri okuyamadıkları gibi bu siyasilerimizin kültürel yönetim sisteminden yoksunmuş gibi davranmaları müsamahayla karşılanacak bir iş değil. 

İyi gelişim sağlayan ve fikir üreten birkaç lider veya politikacı varsa da bunları harcamak için dış bağlantılı siyasiler, karanlık ellerin maşalığını yerine getirmek için elinden gelen bütün entrika çirkefliği göstermekten kaçınmazlar.

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu dinlediğimizde söylem ve mesajları son derece demokrat veya ‘’Halk İnsanı’’ymış gibi algılanabilir. Hatta bu o kadar mülayim sosyal demokrat liderin Türkiye’ye bir gömlek fazla bile olduğu düşüncesine kapılmamak elde değil.  

Ancak grup toplantısı ve parti meclisi sonrası yaptığı açıklamalara bakarsınız tam bir diktatör tarzı, militan, faşist ve küfürbaz söylemleri ile kendisi tezat. Bu ne menem çıkıştır? Eh çok görmemek gerekir. Neden mi? Sayın Kılıçdaroğlu’nun partisi o kadar renkli kişilerden oluşuyor ki gök kuşağı renkleri bile yanında az kalır. Bir bakarsınız insan hakları açısından LGBTİ’lilere destek, bir bakarsınız devletine düşman terör örgütlerine destek, hatta ülkemizle savaş senaryosu organize edenlere bile destek! 

Dahası mı? İsterseniz onları da sıralayalım.  PKK, PYD, DHKPC, TİKKO… Maşallah bütün harfleri örgüt isimlerinde tüketmiş bir siyasi parti. Hadi hoppala acayip mi acayip! Böyle siyasi parti renkleri Hindistan’da bile yok. 

Gelelim parti içi renklere… Parti meclisi o kadar renkli demokrat ki ulusalcısı, sağcı FETÖ’sü şirin gözüken PKK’lısı ve PYD’cisi… Böyle parti meclisi nerde görülmüş Allah aşkına. Ondan sonra da sayın Kemal Kılıçdaroğlu’ndan dik duruş bekliyoruz. Yahu adam kime eğileceğini bilmiyor! Bu kadar renk ve düşünce hele bu ramazanda bu adamı kötürüm bile yapar Allah muhafaza. Birde ya oruç tutuyorsa?! Kul hakkından Allah’a sığınırız. Sizin yüzünüzden böyle bir lideri Türkiye kaybeder Allah muhafaza. CHP’deki bu renklilik ve çıkışlar toplumu bırakın dizayn etmeyi var olan aklı da alıyor desek yeridir. 

Her gün şehit haberi gelir, adam örgüt ziyaretlerinden bahseder. Her gün Türkiye düşmanları açıklama yapar, bizimki burada alkış tutar. Herkes bu süreçte ülke zarar görmesin diye çırpınır, etrafımız kan gölü, bizimki ‘’Sayın Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun’’ der. Yahu sayın başkan bir kendine gel kendine! Bir ‘’La ilahe illallah’’ de. Biliyoruz ehli beyttensiniz ama emin olun sizin bu yaptıklarınızı Moğollar gibi barbar bir kavim bile yapamaz. 

Bazen şu aklıma gelmiyor değil; Ortadoğu’yu kan gölüne çeviren emperyalist güçler, bu diktatörleri ülke başına getiren, yasal seçimlerle iktidara gelen, darbelerle iktidardan uzaklaştırılan masumların kanı ile ahı kimseye kalmaz. Bunu bilesiniz! Sakın ha birileri bu işi organize ediyor diye bu hevese kapılmayın! Çünkü bu halk bu filmleri çok izledi. İşin vurucu noktası ne biliyor musun? Bu ülkeden size iktidar çıkmaz. 

Bu toplum değerleri ile bağdaşmayan, siyasi söylem ve davranışlar toplum tarafından mercek altındadır. Bunu da böyle bilesiniz ve sayın Erdoğan’ın da dediği gibi ‘’Dünya beşten büyüktür.’’ Üç beş çapulcuya bağlanıp medet ummak CHP’nin sonudur. CHP %15’lerde %25’lerde dolaştı diye bunu sakın teminat olarak görmeyin derim. Siyasal zihniyetiniz bu halka hizmet etmeyecekse sonu Hekimbaşı çöplüğüdür. Bu yazıyı kaleme alırken maksadımız üzmek ve kırmak değil bilakis kaliteli siyaset ahlakının ülkemizde yer edinmesi ve ülke menfaatine katkı sağlamak yanlışlardan dönülmesi için dikkat çekmektir. 

Ülkemin güzel insanlarına selâm olsun. Dua ile kalın.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23