• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Sabri Şahsuvar
Sabri Şahsuvar
TÜM YAZILARI

Cinsiyetsiz bir topluma doğru yol alan Türkiye

14 Haziran 2022
A


Sabri Şahsuvar İletişim: [email protected]

Devletler, iç dinamik yapısı itibari ile kendi halklarının teminatı olmak zorundadır. Yani tarih kaynaklarında cinsiyetsiz toplum örneklerine baktığımız zaman dilimi çok önemlidir.

Batı toplum kaynaklarının adı itibarıyla batıl olduğu aşikâr ancak bunu bizlere bir medeniyet olarak sunan sözüm ona ‘alçaklık ürünü akla’ karşıyım. Batıl zihniyet üzerinden cinsiyetsizliği temel referans almak alçaklıktan başka bir durum değildir.

Ülkemizde de durum çok vahim... Son zamanlarda bazı STK’ların kontrolsüz bir şekilde batı kaynaklı kurumlardan finansal destek alarak ciddi faaliyetler yürüttüğü görülmektedir. Yozlaşmış bazı kurumların kör ve sağırı oynayarak bu locaları denetim altında tutmaması geleceğimiz açısından ciddi sorunlara sebebiyet verecektir.

Toplumsal cinsiyet, erkek ve kadın cinsiyet kimliklerinden hareket ederek toplumsal dünyayı gey, lezbiyen, homoseksüel ve biseksüel gibi cinsel bunalımı temsil eden tutumları da tanımlamaya ve açıklamaya çalışır. Cinsel yönelim, kişinin hangi cinsiyete yönelik cinsel ve duygusal çekim duyduğuyla ilgili bir özelliktir. Eşcinsellik (homoseksüellik) ise bu çekimin kişinin kendi cinsiyetinden kişilere yönelik olmasıdır.

Bu tanımladığımız toplumsal cinsiyet belirleme özeliği uluslararası batı tarafından bir hak(!) olarak tanımlanmış, birçok dünya devleti tarafından imza altına alınmıştır. Kıymetli bir hocamızın haklı bir feryadına kulak misafiri olduk ve tüylerimizi diken eden bir konuşmasına şahit oldum, içler acısı bir durumdayız, vay halimize.

“Bir kız kardeşimiz, muhafazakâr bir aileye misafir olduğunu, yaşadığı ve travmayı bizlere aktardı.” 

Misafiri olduğu aile tarafından bir evcil köpek besleniyor. Buraya kadar her şey normal, fakat birazdan olacakları hayal edebileceğimi bırakın bir kenara dünyam yıkıldı! 

Çay ve kahveden sonra muhabbet güzelleşti derken, evin delikanlısı tuhaf hareketler sergilemeye, kadınsı duygular üzerinden özenti bir dille kendini ifade etmeye başladı. Aile bireyleri tarafından teşvik edilen bu konuşma biçimi şaşkınlık yaşamaya neden oluyor.

Evin delikanlısının ilgi odağı olduğunu fark eden aile üyeleri, bir anda evlat savunmasına geçti. Bunu normal gibi gösterme çabası ile, ağızlarından daha da acı verici cümleler döküldü. 

Acı olan durum ise anne-babanın kendi elleri ile erkek çocuklarını ameliyat masasına yatırma çabaları ve kadın duygusu için hormon yüklemeye çalışmaları. 

Ailenin eşcinsel evliliği normal görmesi, eşcinsel bir evlilik için tedavi desteği adı altında, evde evcil hayvanları ile zaman geçirmesi daha büyük şaşkınlığa sebep oluyor.

 Kendi elleri ile erkek çocuklarını kadın yapan MUHAFAZAKAR bir aileden bahsediyoruz. Ki; bu aile bir de evlat edinmeleri için özel çalışma başlatmış... Görülüyor ki, İstanbul Sözleşmesi bu milletin tüm değerleri ayaklar altına alınmasıdır.

Gelelim toplumsal cinsiyet eşitliğine...

Günümüz şartlarında cinsiyet değiştirmek için Cerrahpaşa’da 4.000 kız evladımızın erkek olmak için gün saydığı iddia ediliyor. 2700 erkek, kız olmak için gün sayıyor memnun musunuz? Hiçbir sorun yok... Nasıl olsa yönlendirilmiş, sevdirilmiş, özendirilmiş, batıl zihniyeti olmuşsunuz. 

Erkek olmak için bekleyen kızlarımıza bakarsanız isimleri Ebrar, Ayşe, Hümeyra, Zeynep, Meryem, Betül, Asiye Kamile... Bizim kızlarımız erkek olmak için form doldurmuş hanımlar, beyler!

Türkiye’de eşcinselliği teşvik için faaliyet yürüten psikiyatri dernekleri var. Bir tanesi, eşcinseller derneği gibi çalışıyor. Bu şahsı araştırdığımızda, kim tarafından destekleniyor, orası daha vahim..

İki oy uğruna bu milleti kimse eşcinsel kurumlara teslim etmemeli.

Türk Psikiyatri Derneği’nin durumu da ilginç. Adeta işleri güçleri intiharı destekleme ve teşvik. Sosyal medya sayfalarında nerede ise nasıl intihar edilir seansları veriliyor, bu mudur STK veya bilim? Bu derneğin Instagram sayfasını beğendikten sonra intihar edenler sizce tesadüfen mi hayatlarına son veriyorlar?

Endokrin ve psikiyatri lobisi çok güçlü ve bunları destekleyen yazarlar var. Uluslararası bilim dergileri adı altında batı kaynaklı birçok veri ülkemizde servis ediliyor. Toplumsal cinsiyet belirleme lobileri cinsiyet değiştirmeyi doğrudan destekliyor. 

Herhangi bir aile bunlara yanlışlıkla bulaşsa bile önüne gelen herkesin cinsiyetini değiştirmeye tabi tutuyorlar.

Endokrin ve psikiyatri lobisi, kan tahlili yazar gibi “cinsiyet değiştirmesi uygundur” yazıları veriyor, çünkü ameliyatlara doğrudan kan emici lobinin elemanları giriyor. 

İddiaya göre, ameliyat başına devletten büyük miktarlı ödenek alınıyor, yani kısacası bu devlet kendi eli ile erkek evladını eşcinselliğe teşvik kaynağı sağlıyor. Bu cümle hoşunuza gitmese de gerçek bu.

Şu da ilginç değil mi?

Bilimsel bir makalede yazıldığına göre, Hollanda’da eşcinsellik çok yaygın olduğu için belirli bir yaştan sonra büyük abdestlerini tutamama sorunu yaşıyorlar. Dünyada en çok hasta bezini ithal eden ülkelerin başında Hollanda geliyor.

Bazı muhafazakâr ailelerin çocuklarının BTS grubunu takip ettiğini biliyoruz ve bir araştırmada onbinlerce çocuğumuz bu grubu takip etmektedir. Bu BTS üyeleri içerisinde kim erkek, kim kız, bunları nasıl tanıyacağız totemleri peşinde çocuklarımız. Dinsiz ve kültür zehirlenmesine doğru yol almaktayız. Aman dikkat. 

Vesselam...

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vicdan

Aman dikkat de,sayın yazar;bu durumun ak parti ile bir ilgisi yokmu.Süresiz nafakanın kaldırılmamasıyla, zinanın suç sayılmamasıyla,3684 sayılı ucube yasayla,kadın güreşınin teşviki ile bir ilgisi yokmu?

Furkan Yıldız

Hasta bezinde ilerleyen yıllarda Türkiye birinciliği kapmaz inşAllah.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23