• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Düşmanlarımızın büyük korkusu: Güçlü Türkiye

19 Eylül 2017
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

Son on yılda savunma sanayiinde çok önemli hamleler yaptık sessiz bir inkılap yani!

Ekonomimiz, on yıl öncesi ile mukayese bile yapılmaz seviyelere geldi. Tayyip Erdoğan tevazu içinde “milletimize bu sürede yapılan hizmetler ırmaktaki bir avuç su gibidir” diyor.

Yani diyor ki daha yeni başladık...

Dün insansız hava aracı kuyruğunda sıra beklerken, bugün silahlarımızı kendimiz yapıyoruz!

Tankımızı, Rusya’dan alınan S400’leri de Türk mühendislerinin de dehasıyla Türkiye’de üretmenin yolu açılmış olacak!

Olur mu demeyin. Türkiye mobilya sanayiinde dünyayı sollamış durumda!

Bütün Avrupa’da Türk mobilyaları revaçta! Ama aslına baksanız İtalyan modelleri yani bizim alaylı Ömer usta İtalya’ya gitmiş bir makineyi fuarda görmüş, Türkiye’ye getirmiş ve aynısını yaparak dünyaya pazarlamıştır!

Niye Türkiye bu işte tercih sebebi? Çünkü işgücü maliyeti düşük dolayısıyla dünyayla rekabeti mümkün!

Evet, silah sanayiinde de bu niye olmasın dedik. İnşallah bir gün öyle hale geleceğiz ki silahlarımızı tanklarımızı “her ne kadar içimizdeki hainlerce projeler yurtdışına kaçırılsa da” piyade silahlarımızı ve bir gün uzaya gönderilen uydularımızın füzeleri de bu ülkede yapılacaktır!

Ben bugünleri göreceğimize inanıyorum. İnancımda da alaylı mobilya ustası Ömer’in İtalya’dan getirip dünyaya hakim olan hakim olan mobilya üretimimize de gösterebiliriz!

Daha bunun gibi neler neler!

AK Parti bu ülkede ne yaparsa birileri “istemeyüz!” diyor.

Her şeyin önüne geçme engel olma kültürü bin yıl önce vardı 100 yıl önce Tanzimatçılardan ve Meşrutiyetcilerden ve İttihat Terakkicilerden bunlar zaten hatıralarımızda hiç yabancı değiliz!

Bu karşı zihniyet benim hatırladığım kadarıyla 1970’li yıllarda o zamanki senatör adayları Besim Üstünel’in yazıları “Haşimişcan” geçidinin altında yıllarca durmuştur

“Köprüye hayır istemeyüz!”

Birinci köprüye, ikinci köprüye hayır dediler. Üçüncü köprüde de aynı teraneler.

Marmaray akıllarına gelmedi!

Çünkü konuşmaya fırsat kalmadan yapıldı! Diğer Avrasya Tüneli, Gaziosmanpaşa ve çevre yollar tabii ki dünyanın en büyük havalimanı bunların düşünemediği projeler ama bugün yavaş yavaş hayata geçiyor.

İşte AK Partinin farkı bu sadece AK Parti demeyelim de Tayyip Erdoğan’ın hayal dünyasındaki gerçekleştirdiği projeler diyelim!

Başka projelerde var!

Herhalde sanıyorum 2018’deki baskın seçim öncesi RTE’nin çok daha büyük projeleri biraz “Kanal İstanbul” ön plana çıkarak son vuruş yapılacaktır, yapılmalıdır. 

2019’un beklenmesi halinde bu kadrolarla fitne ve şer yuvalarının oyunlarıyla olumsuzluklar yaşanabilecektir!

YENİ SÖYLEMLER LAZIM!

AK Parti kendine yeni söylemlerle yeni kadrolar teçhiz ederek mücadeleye hazır hale getirmelidir.

Büyük Türkiye’nin ve ülkemizin bekası için bunların yapılması lazım!

Hayırlı iş yaparsan karşılığını, şer iş yaparsan onu da bulacaksın. Başımıza gelenler hep bundan değil mi? Allah adildir!

“ALLAH’IN KANUNU İMAN ETTİK!!”

Ben bu milletten yapılanın karşılığını bugüne kadar iktidarına verdi? Milletimizin bu noktada hayır duasını alabilmek çok önemli. AK Parti bu duayı aldığı için bugün iktidarı devam ediyor!

İNSAN ÜMİTLE YAŞAR

RTE yine hayal ettiğimiz projeleri önce konuşacak sonrada yedi düvelin karşısında birleşip AK Parti iktidarında da “yalnızlığı” devam ede ede icraata geçirmeye milletin duasını almaya gayret edecek.

RTE milli ve yerli bu vatanın asıl sahipleri ile işbirliğinde olduğu sürece bu millet onu yalnız bırakmayacak ve dünyanın karşısında yedi düvele karşı yaptığı projelerle halkının desteğini daima yanında bulacaktır.

LİDERSİZ ÜLKE = KAN, GÖZYAŞI!

Türkiye’nin bir lideri olmazsa işte Libya, Mısır›ın halini Suriye›deki uygulamaları hatta Irak’ın zalim diktatörü Saddam’ın böyle gitmesiyle ne hale geldiğini hep beraber gördük. Allah muhafaza, ehliyetsiz, dengesiz, bilgisiz, görgüsüz, tecrübesiz nereye gideceğini ve kimlerle gideceğini yol arkadaşlarını belirlenmeyen bir şoförün arabayı hedefe ulaştırması çok zor. Hele yedi düvelin düşman olduğu; şehit kanlarıyla vatan edindiğimiz bu topraklarda hüsran çok daha tehlikeli boyutlarda Suriye’yi Irak’ı arattıracak “kanlı sahnelere” mekân olacaktır!

KONGRELER...

Milletimizin aklını başına alıp bir olup, diri olup, hep birlikte daha güçlü bir şekilde yedi düvele karşı mücadele zamanıdır...!

Zaman kavga, nifak, fitne, fesat, paçadan çekme çamur atma ....zamanı değil; birlikte olma zamanıdır vesselam…

Whatsapp bilgi ve ihbar hattı: 0530 200 00 96

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23