• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Algı operasyonu! TSK’ya yapılan saldırılar! Darbelere dikkat!

22 Ağustos 2017
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

TSK’daki yeni yapılanma ülkemizin içinde bulunduğu son durum ve yeni atanan ---Şahin--- komutanlar, ülkemizin geleceği ve sınır güvenliği için ümit vaad etmektedir. Ancak son zamanlarda yapılan yıpratma olaylarına sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kararlı duruşuyla tavır koymalı idi, koymuştur da!

RTE: Raconu ben keserim!

40 küsur yıldan fazla tanıdığım Sayın Cumhurbaşkanı-Başkan-Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan, Kasımpaşa’daki tecrübeli günleri de aklına gelmiş ki gerekli tavrı ortaya koyarak gerekli yerlere gerekli dersi vermiş ve “Benim adıma racon kesilmez, raconu kesersem ben keserim” diyerek Türkiye’de kimin yetki ve sorumluluğu olduğunu bir kere daha hatırlatmıştır!

Evet her zaman deriz ya; “Haklı olanın hakkını verecek haksız olanın başını alacaksın.”

2023 yerli savunma sanayii!

Öncelikle belirtmekte fayda var ki,   

Türkiye savunma sanayii olarak çok uzak değil, daha 2002 yıllarında % 80 dışa bağımlı iken şimdi bu oran % 40 seviyelerine inmiş durumda. Asıl hedef olan 2023 yılına gelindiğinde hedef olan savunma sanayiinin % 100 yerli olması düşmanlarımıza şimdiden korku salmış durumda. Daha geçtiğimiz günlerde gece gündüz ayrıt etmeksizin her türlü arazi şartında hareket edebilen 122 mm çok namlulu roketatar silah sisteminin tanıtımı yapıldı. Burada yeri gelmişken ordu içindeki hainlerin yerli yapım piyade tüfeğimizin çizimlerini ve planlarını dış mihraklara kendi çıkarları doğrultusunda nasıl peşkeş çektikleri ortaya çıkmış, onların acınacak hallerini her yerde görmüştük. İşte o hainlerin bertaraf edildiği orduda yaşanan gelişmelere en iyi ve en güzel örnek bu roketatar silahımızdır. Emeği geçenleri buradan kutlamak gerekir.

Bu silahımız PKK ve Fırat Kalkanı Harekâtı’nda başarı ile kullanılınca ne mi oldu? Yıllarca müttefikimiz olarak bildiğimiz, sözde geçmişte Marshall yardımları ile gıdamıza el atan, zeytinyağımızı alıp bize margarin dayatan, IMF heyetleri ile ekonomik anlamda gelişmemize her dönemde sekte vuran ancak IMF borç boyunduruğundan kurtulmamızdan sonra başka planların peşine düşen ABD, bu kez Suriye’de yine kendi elleri ile oluşturduğu 500 kilometrelik terör koridorunda PKK/PYD hainlerine desteğini artırdı. Bu soğuk savaş planlarının da değişime uğradığını gösteriyor. Dostumuzu düşmanımızı iyi bilmek zorundayız. Yıllarca yan yana yaşadığımız içimizdeki hainlerin 15 Temmuz ihanetini gördükten sonra “el yapımı planlara” daha dikkatle yaklaşmalıyız. 

ABD ordusu Suriye’de!

Terör örgütünün elinde 70’in üzerinde Rus yapımı IGLA (SA- 18) tipi uçak savar füzesi tespit edildi. Bu silahlar Suriye’de farklı noktalara konuşlandırıldı. Kamışlı, Dirbesiye, Tel Abyad, Ayn-el Arab ve Afrin’de konulan füzeler saldırıya hazır halde bekletiliyor. 

FÜZELER YERLEŞTİRİLDİ

Amerika’nın gönderdiği füzelerin büyük bölümü Rakka’ya bağlı Ayn İsa’da örgüte verildi. Füzelerin bir kısmı buradan Kandil’e sevk edildi. Örgüt, böylece “ağabeylerinin tembihleri doğrultusunda” Afrin’e bağlı Cinderes ve Racon bölgelerinde iki noktada Türkiye’den kendilerine yönlendirilecek harekâta karşı önlem alıyorlar. Hatta önlemin de ilerisine giderek “Türk helikopterleri ve askeri uçakların hedef alınması talimatı” verildi. Bunları Ahmet Maranki yazıyorsa elbet ülkenin ileri gelenleri, stratejileri, başdanışmanları bunları Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan-Başkomutana anlatıyorlardır herhalde !!

Yoksa ülkemizin Güneydoğusu ve Türkiyemiz tehdit altındadır!

MARDİN, URFA, ANTEP VE HATAY RİSK ALTINDA 

Biz hain planlara devam edelim. PYD’nin hedefinde Gaziantep, Hatay, Şanlıurfa ve Mardin Havalimanlarına uçan sivil uçak ve helikopterler yer alıyor. Yani bizi izliyorlar! Menzil hesapları yapılıyor. Terör örgütüne “dostumuz” ABD tarafından verilen silahların etkisi ile ilgili olarak internette bir araştırma yapılsa, dikey olarak 5 buçuk kilometre, yatay olarak 8-9 kilometreye kadar hedefi vurabilen uçaksavarlar olduğu görülecektir. Yakın zamanda sınırı aşarak “kaza ile” sınır köylerimizi vuran roketler bugünlerin denemesi olmasın sıkın!

Son olarak takipçilerimizden gelen paylaşımlarda diğer komşularımızda da sınır hareketliliği yaşandığı yönünde bilgiler gelmeye devam ettiğini söyleyelim.

Düşman her zaman en yakında olmuştur!

Bir hatıra: Erbakan hoca rahmetli Türkiye›de hainlerin başını çektiği ekip ve o zamanki Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından ve işbirlikçileri ile bugün de memur zammının açıklandığı günün arifesinde o zamanın askerlerine ve memurlarına Cumhuriyet tarihinde yapılmayan yüksek meblağda yapılan bir zam oranına rağmen;

Türkiye Cumhuriyeti’nin Devleti’nin “yerleşik düzen”inde devleti idare eden, hükümetler yıkan memurları ve görevlileri tarafından kurulan komplo karşısında kulakları çınlasın Prof.Dr. Ömer Aksu hocayla birlikte bizi davet eder! Ben, bizim sözlerimize itimat edilmediği ve dinlenilmediği için imtina ettiğimden Ömer hoca ziyaretine gider...!

Konu çok uzun da olsa şöyle kısa bir konuşmayı sizinle paylaşmak isterim rahmetli Erbakan hoca Ömer Aksu hocaya: “Siz haklıymışsınız, haklı çıktınız! Yahu bizi yine aldattılar yanlış bilgi verdiler...” Kim mi? Tabi ki; o çok bilen dün olduğu gibi Sayın Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın ve Genelkurmay Başkanımızın dahi etrafında en yakınında olan yaverler, danışmanlar vs. Uzmanlar, stratejistler, köşe yazarları, bunlar dün vardı, bugün de var, yarın da olacaklar. Buradan da tarih tekerrür etmesin diye bir kere daha uyarmak istiyoruz!

Son söz!

Düşmanı dışarıda değil; en yakınlarımızda Selçuklu’da ve Osmanlı’nın son dönemlerinde olduğu gibi sarayın içinde, başuzmanlarda, başdanışmanlarda, Türkiye’yi her zaman duvara toslatan akıl hocalarında ararsak tarih tekerrür etmez vesselam.

Allah (c.c) bir kere daha bize şans vermeyebilir!

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23