• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Nurettin Veren
Nurettin Veren
TÜM YAZILARI

Yeni bir şafağın doğuşuna şahit olanlara müjdeler olsun

19 Nisan 2017
A


Nurettin Veren İletişim: [email protected]

Aslında kazanılan bu başarı, belki de bugüne kadar dünyada yapılan bütün referandumlardan çok farklı ve büyük katılımlı bir referandum olmuştur.

Çünkü bu referandumun, Türkiye’nin içerisindeki muhaliflerden hariç, Kandil, PKK, DAEŞ, Hollanda, İngiltere, Almanya, ABD, FETÖ gibi, 170 ülkeye kadar uzanmış hain teşkilatlar da vardır.

Bütün Avrupa Birliği münafık ülkelerinin elbirliğiyle, basın güçlerini kullanarak yapmış olduğu hain propagandalar ve en büyük basın organlarının, aleyhimizdeki topyekûn algı operasyonlarıyla, Hayır kampanyasını açıkça vargüçleriyle desteklediler. 

Algı operasyonlarıyla, açıkça bir kişiye karşı,100 kişi ile yapılan bir kavga başlatıldı. İçeride ise; ayrıca dost yüzlü münafıklar vardı. Bütün bu olumsuzluklara rağmen, 2002 yılından başlayarak, 2017’ye kadar sürekli yükselen bir trendle, gücünü kaybetmeyen bir dünya lideri var.

Bu başarıya hâlâ çamur atmaya ve küçümsemeye çalışanlar, şunu düşünmelidirler. Bir değil sadece 0,4 oy oranı farkıyla, ABD başkanlığına gelen Trump’ın başarısını, ne ile izah edecekler.

Bir milyon 400 bin kişiye yakın bir oy farkıyla, referandumda Evet gücünü yakalayan Tayyip Erdoğan’a karşı, alkışlamaktan, selam durmaktan ve şapka çıkarmaktan başka, bütün dünyanın yapabileceği bir şey yoktur.

Bunu küçümsemek, “daha büyük oy farkıyla olsaydı kabul ederdik” demek, demokrasiyi kesinlikle anlamamak ve komik duruma düşmek demektir. 

At yarışlarında bile, burun farkıyla birinci olan, bütün olimpiyat koşullarında saniye farkıyla bile birinci olabiliyor ise, büyük yargılarda, yargı heyetinin 1 oy farkıyla, çıkan kararlarıyla devlet çapındaki neticelere gidiliyorsa, bu 1.400.000 kişinin oyunu muteber ve geçerli olarak saymamak, demokrasiyi kabul etmemek ve anlamamak manasına gelir.

İşte işine geldiği zaman çok demokrat olanlar, işine gelmediği zaman da bu kadar büyük bir oy farkını görmezden gelenler, mızıkçı çocuklar gibi, hâlâ daha yenilen pehlivan güreşe doymazmış denildiği gibi, 15 senedir, sürekli yenildiği halde, mağlubiyeti kabul edemeyenler, Allah’ın lütfettiği Türkiye’nin bu yükselişini içine sindiremeyenler, değişik yollarla tenkitlerini, münafıklıklarını ve Türkiye aleyhtarlıklarını tabii ki yapacaklardır.

Şeytan cennetteyken, haset ve inadının esiri olduğundan cehenneme atılmıştır. İnadın gözü kördür, inadın gözü meleği şeytan gösterir, 40 kapısı açık olan kalenin, bir kapısı kapalı olsa, şeytan gider o kapalı kapıyı gösterir, bu kaleye girilemez der ve aldatmaya çalışır.

Bu kadar büyük başarıları ve bu kadar büyük, üst üste kazanılmış zaferleri ve galibiyetleri, bir türlü içine sindiremez, kısacası bu iş olmuş bitmiştir. Bütün dünya bir liderin karşısında, açık bir mağlubiyeti almıştır ve bunun hazımsızlığı vardır.

Kâfirler istemese de, münafıklar rahatsız olsa da, Allah dilediğini aziz eder, dilediğini zelil eder, dilediğine mülkü verir, dilediğinden de mülkü alır, bu Allah’ın makro planda ilahi takdiridir.

İnsanların aklı her şeyi kavrayamayabilir, çünkü Allah bu milleti, mazlum milletlerin önünde öncü yapacak ve bütün ezilen milletlere rehber yapacaktır. Bu takdiri ilahinin bir tecellisidir.

İnşallah yakın bir gelecekte Türkiye; İtalya, Fransa, Danimarka, gibi pek çok ülkeyi geçecek, belki de oralardan kaçıp dağılan Avrupa Birliği’nden sığınacak kapı arayanlara da, Türkiye kucağını açacaktır.

Gururlu ve mağrur Batı ülkeleri de, kendileri için sığınacak bir yer olarak Türkiye kapılarına sığınacaktır. Türkiye bütün mağdur ve mazlumların, hatta kendisine ihanet eden hainlerin dahi, sığınacağı en son kapı olmuştur.

On binlerce sahabenin, medfun bulunduğu Anadolu toprağı, tarih boyunca hiçbir zaman zalim ve münafıkların eline düşmemiştir ve düşmeyecektir.

Yeni bir şafağın doğuşuna hamd ve şükür idraki ile dahil olanlara ve şahit olanlara müjdeler olsun.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23