• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Nurettin Veren
Nurettin Veren
TÜM YAZILARI

Yazıklar olsun bu haçlı kuşatmayı görmeyenlere

09 Haziran 2016
A


Nurettin Veren İletişim: [email protected]

Dünyanın  bütün büyük şeytanları, Kurtuluş Savaşı’ndaki gibi, bugün ülkemize karşı topyekûn Haçlı savaşı yaparlarken,  ülkemize ve İslam coğrafyasını paramparça ederken, Allah’tan korkun, insaflı ve adaletli olun.  

KÜÇÜK SİYASİ HESAPLARLA, KENDİ DEVLETİNİZİ SUÇLAMAKTAN VAZGEÇİN, ONLARIN EKMEĞİNE YAĞ SÜRMEYİN. HIRSIZIN HİÇ Mİ KABAHATİ YOK.

Hıristiyan batı dünyası, dinlerinden uzaklaştıkça ilerlediler. Biz ise dinimizden uzaklaştıkça geriledik. Koyu bir karanlık içerisindeki, Katolik kilisesinin baskı ve zulmüne karşı Alman Martin Luther ve İtalyan Calvin’in, anlamadan okudukları İncil ve Tevrat’ın kendi dillerine çevrilip,  papazların ve kilisenin, yalanlarını ve sahtekarlıklarını gördükten sonra, kilisenin baskısından kurtulan Ortodoks ve Protestanlar, teknik ve teknolojide ilerlediler, düşünce hayatında da, kilise baskısından kurtuldular ve özgürlük (1789) döneminde Fransız İhtilali ile kiliselerin ellerindeki, malları ve otoriteleri geri alındı. Halk özgürlüğün ne olduğunu, medeniyetin ne olduğunu da, açıkça gördü. Kilise yobazlığından kurtuldukça geliştiler, medeniyet yolunda ilerlediler, aynı dönemde, Osmanlı savaşlarla yorgun ve bitkin, gerileme atalet dönemine girmişti. Fakat Osmanlı gerilemeye ve yozlaşmaya doğru yüz tuttuğu aynı dönemde, gelişen batının taklitçisi olarak, o günün batı hayranı, kimliğini yitirmiş dininden uzaklaşmış Jöntürkler grubu, dinini inkar etme ve uzaklaşma yoluyla, ilerleyeceğini zannetti. 

Batıdaki bu gelişme yobazlıktan uzaklaşıldığı için, bir gelişme olduğu, bizde ise yobazlıktan, dine dönüldükçe ilerleme olabileceği tam mânâsıyla anlaşılamadı.

Bizim aydınlarımız batıdaki bu gelişmeyi ve inkişaf olaylarını, biz de kendi dinimizden uzaklaşırsak, aynı şekilde teknolojide ve sosyal hayatta ilerleyeceğimizi zannedildi ve bütün dünyaya ışık tutan dinimizin kıymetini bilemediler ve onların taklidi uğruna kendi dinlerini kötülemeye ve kendi dinlerine karşı, ihanet etmeye çalıştılar. İşte bu dönemde 600 yıldır ayakta duran İmparatorluğa kendi elleriyle son darbeyi vurdular ve ulu Çınar’ı devirdiler.

Aydınlanma döneminde özgürlükler ve demokrasi adına kendi krallıkları ve imparatorlukları, kiliseye karşı güç kazanırken, sadece Osmanlı’ya yöneltilen, özgürlük ve demokrasi kahrolsun diktatörlük ve padişahlık diyerek, yarı aydınlarımızın Paris Mason localarında ve Paris saraylarında ağırlayan ve hazırlayan, Jöntürkleri demokrasi ve özgürlük söylemleri ile Osmanlı’ya karşı yürüten, birinci ve ikinci meşrutiyet dayatmalar ile kendi eliyle kendi devletini ısırttırdıkları, Batı hayranı insanlarla bir yere kadar getirdikleri ihaneti, şimdi de aynı işbirlikçileriyle, devam ettirmektedirler.

Irak’ın parçalanması, Saddam Hüseyin’in devrilmesi zamanında, BABA BUSH’UN VE OĞUL BUSH’UN AÇIKÇA SÖYLEDİĞİ, BU BİR HAÇLI KUŞATMADIR SÖZÜ UNUTULDU GİTTİ. O günden bugüne, devam etmekte olan ve bugün Suriye’deki açıkça görülen alıştıra alıştıra, İslam coğrafyasını güya müttefikimiz olan, ABD, AB ve Rus el birliği ile bütün dünyanın gözü önünde parçalanması, bölüşülmesi hadisesi yaşanmaktadır.
Arap baharı arkadan, Mısır›daki ihtilal, Suriye’deki kanlı terör örgütleri tarafından bölünüp parçalanma, Suriye’nin bütün dünyanın gözünün önünde işgali, bağımsız bir Kürt devleti ve Ermeni Devleti kurulması hazırlıkları, Türkiye’den de Doğu ve Güneydoğu’nun koparılması projesi, uygulama aşamasındadır.

(AÇIKÇASI SEVR’İN DAYATILMASIDIR.)

Ülkemiz, vatanımız son dönem haçlı seferi ile karşı karşıyadır. Bu bir haçlı savaşıdır, içeriden ve dışarıdan işbirlikçileriyle, açık silahlı terör örgütleriyle, Osmanlı’nın son dönemindeki parçalanmasından sonra, Anadolu’nun parçalanması projesi uygulanmaktadır. Birinci Cihan harbinde başaramadıkları bu hadiseyi uygulayan bunca açık saldırılar ve ihanetler varken, KENDİ DEVLETİNİ SUÇLAYARAK HAİNLERİN EKMEĞİNE YAĞ SÜRMEYİN. Bugün ümmeti Muhammed’in ve İslam coğrafyasının tek ümidi olan istikrarlı Türkiye’nin, yeni Türkiye’nin yıldızının parladığı bir döneme girilmiştir. Böyle büyük bir yola girilmiş olması, elbette sancılı olacaktır. Yeni bir doğum elbette bazı sancıları da beraberinde  getirecektir. 

Her gün gelen şehit haberleri içimizi yakmakta, gönlümüzü  hüzünlendirmektedir. Lakin Çanakkale Harbi’nde 250 bin şehidimizi vermeseydik, bugün bağımsız bir ülkemiz, vatanımız olmayacaktı, dinimiz ve bayrağımız olmayacaktı. Bugün bu haçlı kuşatma karşısında, düşmandan çok kendi devletini ve askerini eleştiren, alaya alan ve kusur arayanlar, o günde olsaydı, yine aynı eleştirileri yaparlardı. Çünkü inadın gözü meleği şeytan görür. Bir kalenin açık otuz dokuz kapısı olsa, biri kapalı olsa gider o kapıyı gösterir.

Artık burası Hazreti Nuh’un Gemisi gibi, sığınanlara kapısını açmış, Ensar ve Hazreti İbrahim gibi herkese sofrasını açmış bir İslam Karakoludur. Kafirler ne kadar güçlü gibi görünseler de, bu gaddarlıkları ilahi bir tokatla başlarına geri dönecektir. 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23