• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Nurettin Veren
Nurettin Veren
TÜM YAZILARI

Milletimize ve AK Parti’ye layık olmayanların ayıklanması gerekir

26 Temmuz 2017
A


Nurettin Veren İletişim: [email protected]

Sayın Cumhurbaşkanımızın metal yorgunluğu uyarısından hemen sonra, kabinede yapmış olduğu önemli değişiklik, yukarıdan aşağıya doğru, ne şiş yansın ne kebapçılardan kurtulması ve devam etmesi gerektiğini ve bunun devamının geleceğini düşündürdü.

Gelecek dönemde siyasi kariyerini, makamını vermemek ve işini sağlama almak için, ikili oynayan münafık ruhlu insanların, tek tek parti içinden ayıklanması en önemli yapılacak iş olarak görünüyor.

Geçen ay geçirmiş olduğum kalp ameliyatında, bazı tıbbi şeyleri yoğun bakım sırasında öğrenmiş oldum. Kalp krizi ile ilgilenen doktorlar, acilen ameliyat yapmaları gerektiği halde, ameliyattan önce kan değerlerimin, böbrek ve karaciğer değerlerimin normale dönmesinden sonra, ameliyat yapılabileceğini söylediler ve öyle de oldu.

Önce değerleri normale çevirdiler, vücut direncini ve bütün değerleri düzelttikten sonra, açık kalp ameliyatını yaptılar.

Buradan şunu söylemek istiyorum: AK Parti il, ilçe teşkilatları ve belediyeliklerden başlayarak, bütün kamu kurumları inceden inceye, gözden geçirilerek ciddi bir tasfiye yapılması öncelikli olarak görülüyor.

Bugün halk arasında dahi, son uygulamalardaki, güvensizlik, birbirini yeme, adam kayırma, birbirinin ayağını kaydırma uygulamaları, tamamen adaletsiz ve hakkaniyetsiz olduğuna dair, kamuoyunda bir hassasiyet oluşturdu.

Yapılan referandumda, anayasa değişikliği oylanmıştı, fakat referandumundan hemen sonra milletimiz, büyük bir beklentiye girdi. Hâlbuki bu referandumda, anayasa değişikliği ve 2019’daki seçim ve başkanlık sistemi oylanmıştı. Halkımız artık en hızlı ve en çabuk şekilde radikal kararlarla, her şeyin düzeleceğini ve Tayyip Erdoğan’ın her şeyi duyup, görüp el uzatacağı beklentisine girdi.

Tayyip Erdoğan artık tam manası ile Türkiye’nin Reisi ve Başkanı olarak kabullenilmiş oldu. 

Bugünden itibaren, Sayın Cumhurbaşkanımızdan beklenen başarı çıtası çok yükseldi, yetkili bir başkan olarak her şeyi düzeltmesi, radikal kararlar alarak darbecileri cezalandırıp, PKK, DEAŞ ve FETÖ’yü bitirip, idam yasasını onaylayıp, halkımızın güvenini kazanacak ve AK Parti’nin oylarını 2019’dan önce % 60’ların üzerine çıkaracak başarıları sergilemesi mecburiyeti hasıl oldu.

Darbeden 1 yıl geçmiş olmasına rağmen, darbecilerin yargılanıp, hâlâ ceza almamış olması, idam yasasının çıkmamış olması, bazı tanıdık isimlerin bir anda ByLock’çu çıktığı, bir anda da masum olduğu gibi ters uygulamalar, YÖK’teki bütün ihbarları ve FETÖ ile ilişkili ve iltisaklı olduğu ifade edilen ihbarların, YÖK hukuk bürolarında, 1-2 yıl saklı tutulması ve hiçbir şekilde, bağımsız yargı kurumları tarafından incelenmemesi ve iletilmemesi, ByLock’çuların birçoğunun göreve geri dönmesi, Beril Dedeoğlu’nun bu kadar açık FETÖ ile iltisaklı ve irtibatlı işleri, kamuoyunun bütün kesimleri tarafından açıkça bilindiği halde halâ Ege Üniversitesi’nde göreve devam ediyor olması, özellikle oğlunun atmış olduğu, AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanımıza karşı küfür dolu tweetleri ve kocası ile birlikte kadeh tokuşturarak kutlamalar yapması, üniversite kantininde şampanya patlatarak göreve atanması, kamuoyunun vicdanında kabul edilebilir bir şey değildir.

Ayrıca FETÖ’nün Todays Zaman gazetesinde, Samanyolu TV’de, Abant Platformu’nda 2016’ya kadar irtibatlı ve iltisaklı olmasına rağmen, dokunulamaması, onunla beraber FETÖ’nün Abant Platformu’ndaki Altan kardeşlerinin ve diğerlerinin müebbet ile yargılanmasına karşılık, Beril Dedeoğlu’nun her hafta Perşembe günleri TRT HABER’de bulunmaz Hint kumaşı gibi, program yapma imkânı sağlanarak ayrıca ödüllendiriliyor gibi olması, şehitlerimizin ruhuna, gazilerimizin ve bizlerin kanına dokunuyor.

Bize gelen bilgi ve belgelerle, ilçe teşkilatlarının, belediyelerin, belediye başkanlarının, hâlâ FETÖ ile irtibatlı ve ilişkili olduğunu, pek çoğunun FETÖ’nün aleyhinde hareket etmeyip, partisiyle FETÖ’nün ortasında durmayı tercih ettiğini, FETÖ’ye karşı bir mücadelede bulunmakta isteksiz davrandığını açıkça biliyoruz ve elimizde bu hususta pek çok belge var.

Yani hâlâ daha FETÖ’nün darbe yapma ihtimali endişesiyle, kendi partisinin dahi yanında açıkça bir mücadele edemeyen belediye başkanlarının, öncelikle ayıklanması, cezalandırılması gerekir. Bunların bu ülkenin imkânlarından, nimetlerinden faydalanmaya ve saltanat içerinde, bu mevkileri işgal etmeye kesinlikle hakları yoktur.

Önümüzdeki günlerde köşe yazımda ve Perde Arkası programımda, bu başkanların yolsuzluklarını ve FETÖ ile irtibatlarını detaylı bir şekilde anlatmaya çalışacağım.

AK Parti kendi içerisindeki ayıklamayı ve temizlemeyi gerçekleştirmedikten sonra, FETÖ ile mücadeledeki büyük operasyonu ve cerrahi ameliyatı yapamaz, önce partinin içerisindeki FETÖ sempatizanlarını ve FETÖ’ye karşı korkak davranan tabansızları temizlemesi gerekmektedir.

Ancak ondan sonra FETÖ ile yürekli insanlarla, FETÖ’ye karşı büyük mücadele edilebilir. Tankın altına canını koyanlarla, mevki ve makamında kılını kıpırdatmadan oturanların, bu partinin içerisinde birlikte olmasına Allah razı gelmez.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23