• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Nurettin Veren
Nurettin Veren
TÜM YAZILARI

Kâbe İmamı Sudeysi, Gülen’in müridi mi!!!

13 Aralık 2017
A


Nurettin Veren İletişim: [email protected]

FETO eskiden komünizme karşı ehven-i şer olarak ABD’yi gösterip, Rusya ve Çin’i şer olarak anlatıp, ABD’nin yanında yer almayı teşkilatına öğütlerken, yine bugün de FETÖ, AK Parti teşkilatını ve Tayyip Erdoğan’ı devirme işini, ABD’nin halledeceğini müritlerine açıkça müjde olarak veriyor. 

FETO’nun ve zombilerinin YouTube’da yapmış olduğu yeni sohbetleri ile üyelerine ulaştırdığı düzmece rüyalarla, kopmamayı ve dağılmamayı, cezaevindeki mensuplarına ilettiği ortaya çıktı. 15 Temmuz darbe hareketinden sonra, ABD ve Avrupa ülkelerine kaçan hakim ve savcıların, o ülkelerdeki yargı mensupları ile işbirliğine gittiği ve istihbarat servisleri ile birlikte hareket ettiği tespit edildi.

En son Trump’ın Başkan seçilir seçilmez ilk olarak Suudi Arabistan’dan İsrail’e gitmesi ve oradan Vatikan’a geçmesinden anlaşılıyor ki, Evangelistlerin artık Armagedon için düğmeye basıp Kıyamet Savaşı’nı başlatmak üzere Suudi Arabistan, Mısır ve Trump’ın ışıklı dünya küresinin üzerine ellerini koyarak, daha ilk günden dünya hakimiyetini, birlikte sağlayacaklarını ilan ettiler.

FETO’nun goygoycuları ve yağmacıları da, bunu kıyamete yakın dünyanın gücünü temsil edecek olan FETÖ olduğuna inanıyorlar ve inandırmaya çalışıyorlar. Ne yazık ki; Kâbe’nin yanık yanık Kur’an okuyan ahmak imamı Sudeysi, Trump’a da dua ederek, Allah’a hamd olsun ki, dünyayı biz ve Amerika birlikte yönetiyoruz diye skandal açıklamalarda bulundu.

Yine komünizm ve ABD olarak, iki kutuplu bir dünya meydana geldi. Bir tarafta Türkiye, İran ve Rusya, diğer tarafta ise, Suudi Arabistan, Mısır ve Amerika, işte yeni iki kutuplu bir dünya.

FETO’nun bu iki kutuplu dünyada yerini Amerika’da alması ve Amerika’nın yakın bir gelecekte Dünya hakimiyetini ele alacağı ve bu işten de en kârlı kendisinin çıkacağını düşünerek, müritlerine yeni satın aldığı MC televizyonu üzerinden açık mesajlar veriyor.

FETO’nun mesajı şu: Allah’ın izniyle ABD bu işi halledecek içerikli konuşmalar yaparak, kendi gördüğü rüyasını yorumlayarak, örgüt mensuplarının Müslüman olmayanların çabasıyla kurtulacağı, düzmece rüyasını ağızdan ağza yayıyor.

Dünyanın dört bir tarafına yönlendirdiği meczup örgüt imamlarını, bu rüyaların etkisi ile anlattığı hikayeler ile narkozlamaya devam ediyor. FETO’nun kendi gördüğü ve yorum yaptığı rüya şöyle: Bazı kişiler F. Gülen’in odasına girer ve kendisi yaşanan son olaylar nedeniyle hasta yatağında yatmaktadır. İçeriye girenlerden biri elini uzatır, ama onu ayağa kaldıramaz. Bu sefer, Haçlı kıyafetli bir şahıs el uzatır ve onu ayağa kaldırır.

FETO’nun yorumu: İşte bizim kurtuluşumuz da böyle olacaktır diye yorumlar. Bu rüya diğer rüyalar gibi, dilden dile, ağızdan ağza yayılır, rüyaların daha etkili bir şekilde propagandası müritleri tarafından nasıl yapıldığı, bakılıp görebilirler.

İslam hakkında hiçbir bilgisi olmayan cahil insanları televizyona çıkarıp, safsatalarını ve uydurmalarını keramet gibi onlara anlattırır. Rıfat Sayar, Muharrem Kalyoncu, Mustafa Yeşil, Harun Tokak, Ahmet Kurucan, Bahattin Karataş, Abdullah Aymaz, Mehmet Ali Şengül gibi meczupların anlatmış olduğu rüyalarla ve FETO’nun olağanüstü kerametleri ile kainatı, rüzgarı, yağmuru, tayfun ve depremleri nasıl yönettiğini ballandıra ballandıra, doğru bir haber gibi örgüt elemanlarına inandırmaya çalışmaktadırlar.

Bunların bazıları değil İslami bir yorum yapma ehliyetine haiz olmak, yüzünden Kur’an’ı dahi okumaya muktedir kişiler değildir. Sadece goygoyculuk yapıp, FETO’nun ulu kişiliğini ve yarı tanrı sıfatlarını anlatırlar.

Turgutlu’da ikamet eden, hiçbir baltaya sap olamamış, ne iş yaptığı belli olmayan Rıfat Sayar’ın FETO ile ilgili propagandasını bir izlemenizi tavsiye ederim. Rüzgarı, hortumu, fırtınayı durdurduğunu, yağmur yağdırdığını en ince detaylarına kadar ballandıra ballandıra nasıl anlattığını görmenizi isterim.

FETO’nun medya da yapmış olduğu algı operasyonları, insanları yoldan çıkardı. Bu yalan yanlış FETO propagandalarına ve algı operasyonlarına karşı, TRT 1, TRT Haber ve TRT World kanalı aracılığıyla, akademisyenlerin, ilahiyatçıların, FETÖ mücadelesi yapacak olanların, onların yalanlarını ve planlarını çürütecek, Diyanet mensuplarının FETÖ mücadelesinde uzman kişilerin her gün karşı cevaplarla, FETÖ felsefesine ve saptırmasına karşı, mutlaka İslami ve Kur’ani aydınlatma ve bilgilendirme yapmaları gerekirken, işi sadece polisiye operasyonlar ve adli mücadele yoluyla durdurmaya çalışmak, yeterli değildir.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23