• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Nurettin Veren
Nurettin Veren
TÜM YAZILARI

FETÖ’nün esrarengiz stratejileri ve aile boyu terör örgütü faaliyetlerini anlamak

25 Ekim 2017
A


Nurettin Veren İletişim: [email protected]

FETÖ bugüne kadar nevi şahsına mahsus bir harekettir ve hiçbir hareketin kopyalanması değildir. Dünya çapında bir stratejiyle hareket etmektedir. FETÖ’ye katılan kadroların hepsi, eşleri, çocukları, aile yakınları itibariyle, bu yapılanmanın kadrolu elemanlarıdır.

En son gündeme gelen İstanbul’da yakalanan Enes Özcan, dünya çapındaki FETÖ’nün dahi kontrol edemediği, para kasası olan Mustafa Özcan’ın oğludur. Bugüne kadar değişik vesilelerle anlatmaya çalıştığım halde, örgüt üyelerinin yakınlarının da, 2’nci, 3’üncü derecede gizli trolleri olduğunu izah edemedim ve inandıramadım.

Bu hususta suçun şahsa ait olması karinesi ile bunlar hep masum görünerek, babalarının, eşlerinin ve kardeşlerinin görevlerini sürdürmeye devam ettiler. Türkiye ABD’ye binlerce evrak göndererek FETO’nun iadesini istedi. Adalet bakanı Amerika’ya gidip, FETÖ ile ilgili müracaatını yaparken, örgütün en önemli yakalanması gerekli olan isimlerinden Prof.Şerif Ali Tekalan, ABD’nin Teksas eyaletinde, en büyük üniversitesine gözümüzün içine baka baka rektör tayin edilerek adeta ödüllendirildi.

Şerif Ali Tekalan, FETÖ’nün Türkiye’de ilk açılan Fatih Üniversitesi’nin rektörüdür. Talebeliğinden itibaren FETÖ elemanıdır. Şerif Ali Tekalan’ın Türkiye’de Fatih Üniversitesi’nden mezun olan oğlu Tarık Tekalan, Suriye devlet başkanı Esed’in bir numaralı finans kaynağı, AKAD ailesinin kızı ile evlendirildi. Bu kesinlikle FETO’nun planlamış olduğu gizli talimatla, stratejik bir evliliktir ve kesinlikle tesadüf olamaz. Diğer örgüt elemanlarının ve çocuklarının planlandığı EVLİLİKLER gibidir.

Kırklareli Üniversitesi’nde para işlerini organize eden, üniversitenin önemli bir yöneticisi olan Musap Kuru, örgütün önemli isimlerinden olan Şeref Kuru’nun oğludur. Yakalandıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılınca, yurtdışına firar etmiş ve Avustralya da, örgüte hizmete devam etmektedir.

FETO’nun stratejisi, bütün örgüt elemanlarının özellikle isimlerini kendi koyduğu, örgüte bağlı olan elemanların çocuklarının dahi, örgütün has elemanlarının ve belli kişiler olarak babalarının işlerini devam ettirmeleri açısından, eşleri dahi bu işin içerisinde ikinci, üçüncü nesil olarak, örgüte katkıda bulunur ve ihtiyaç anında gizli trol olarak, o iş her detayıyla onlara aktarılır ve onlar bu hususta bütün bilgileri devam ettirecek kadar, olaylara vakıftır ve bilgi sahibidir.

Buradan yola çıkarak yüzlerce misal verebilirim, vermiş olduğum ifadelerimde, isimlerini verdiğim bütün önemli örgüt imamlarının yakınları, çocukları fiziki takip yoluyla, örgüt tarafından nasıl yönlendirildikleri ve örgütün çalışmalarına hâlâ nasıl katkıda bulunduklarını açık açık görmek mümkün olacaktır.

FETÖ’nün stratejileri, çalışma üslupları ilgililer tarafından, psikolojik tahlilleri yapılarak, ayrıca bir ihtisas alanı olarak anlatılması ve öğretilmesi lazım. 

FETO tarafından, örgütün içerisinde yüzlerce kişiye gizli görev verilirken, hep sen bir numarasın ve benim birinci adamımsın diye, mavi boncuk verilir ve inandırılır. Bu bir numara, daha önceki bir numarayı takip ile görevlendirilir.

Yeni bir numara, öteki bir numarayı takiple görevlendirilir ve bu ikinci bir numara birbirinden habersiz kendilerini takip edip, FETO’ya bilgi verirler. Tıpkı komünist sistemde ve masonlukda olduğu gibi, örgüt tamamen güvensizlik ve korku üzerine bina edilmiştir.

Herkes kendisinin FETO’nun asıl adamı olduğuna ve esas kendisinin güvenilir olduğuna, diğerlerinin ise hain olduğuna inandırılarak, bu işi hizmet adına severek yapar ve her bilgiyi ve her açığı, her an ötekinin ayağını kaydırmak üzere, gayret içerisinde yaparlar.

Şu anda; Naci Tosun, Şeref Ali Tekalan, Mustafa Özcan, Mehmet Demircan, Cevdet Türkyolu, Barbaros Koca Kurt, Mehmet Ali Şengül, Abdullah Aymaz, İsmail Büyükçelebi, Suat Yıldırım, Necdet Başaran, Kudret Ünal, Harun Tokak ve Recep Uzunallı’nın örgüt içerisinde kendi grupları vardır. 

Bunların hepsi ayrı birer unsur olarak, takip edilmesi ve bir birlerine olan rekabet tavırlarının, hareket alanlarının bilinmesi lazımdır. 

Sadece Adil Öksüz ve Metin Topuz’un faş olması ile ortaya dökülen bu sırlar, öteki grupların yabancı servislerle olan ilişkileri daha dehşetli, daha tehlikeli ekipler ve yapılanmalar olduğu ortaya çıkacaktır. Bunların istenmesi ve bunların takibi belki de bu konuşulanların hepsinden daha önemlidir.

MÖZ grubu, KÖZ grubu ve İlhan İşbilen grubu, Harun Tokak grubu gibi pek çok gruplar, FETO içersinde paralelin de paraleli olarak yedekli örgütler faaliyetlerini, belli alanlarda ve belli coğrafyalarda teşkilatlarını kurarak, oralarda masonik bir yapılanmayla görevlerini aralıksız devam ettirmektedir.

Türkiye içinde de bütün ayıklanmalara rağmen kamusal alanda yeniden alınacak kadroları hazırlayarak, özellikle üniversitelerdeki faaliyetleri ile tam gaz devam etmektedir.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23