• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Nurettin Veren
Nurettin Veren
TÜM YAZILARI

Devlet’in FETÖ’ye karşı, yapılanması ve B,C,D planları olmalıdır

26 Temmuz 2016
A


Nurettin Veren İletişim: [email protected]

17-25 Aralık’ta olan hadiseye karşı, yapılan bu mücadelelerin, henüz Cemaat’in sakallarını tıraş etmek olduğunu söylemiştim. 

17-25’den sonra, BUGÜN YAPILANIN İSE, İKİNCİ DARBE OLDUĞUNU VE TAMAMEN BELİ KIRILMADIĞINI, FETÖ’NÜN BUNDAN SONRA, B,C,D PLANLARINI DEVREYE SOKMAK ÜZERE, HER ZAMAN TETİKTE OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. 

Bizimle görüşen en üst düzey Devlet Yetkililerine, Cemaat İmamlarının, teker teker isimlerini vererek, çok yakında Askeriyenin bütün kurumları içerisindeki, UYUYAN HÜCRELERİN DÜĞMESİNE BASILABİLECEĞİNİ, BİRİNCİ RİSK OLARAK AÇIK VE NET YAZILI OLARAK ELDEN VERMİŞTİM. İki sene öncesinden itibaren, İzmir Terörle Mücadelede, 2005’te yazdığım Fetullah Hocanın Şifreleri ve Kuşatma Kitaplarımdan alınmış, 125 sorunun 55 saat süren görüntülü ifadelerimi 5 ayrı merkeze iletilmek üzere, imzalı olarak vermiştim. Ayrıca Kırklareli’nde ve İstanbul Başsavcılığında, Suç Duyuruları, Belgeleri ve Bilgileri bütün detayları ile Yetkililere elden vermiştim.  

Fakat ağır davranılıp bu bilgiler ve belgeler aktif olarak kullanılmadığı ve değerlendirilmediği için, bütün İmamlar aynen yerlerinde kaldı, Cemaat Liderleri işlerini sürdürdüler. Adeta Darbeye zemin hazırladılar. BİLGİ KULLANILIRSA BİR KIYMET İFADE EDER. TOZLU DOSYALARIN ARASINDA, AYAK SÜRÜYEREK, OYALANARAK, BU MÜCADELE YAPILAMAZ.  

40-50 yıllık bütün Sinsilik ve Şeytaniyeti ile en yakınlarını ve kendi Devletini kandırarak ve saklanarak, kan damarlarına kadar girip, herkesi masum olduğuna ve dürüst olduğuna, inandıracak kadar Tiyatro yapan, Milletini ve Devleti’ni birbirine düşürme de başarılı olan Gülen, 

KARINCAYI BİLE ÇİĞNEMEYECEK OLAN İNSANLARI TANK, HELİKOPTER VE JETLERLE, KENDİ MİLLETİNİ BOMBALAYACAK HALE GETİRİP, beyinlerini uyuşturan, ağlamaları, sızlamaları ile Hipnozlamıştır. 

Türkçe Olimpiyatlarındaki, iyi niyetli insanları,  Dünya Çocuklarının, yarım Türkçeleriyle, Türk Bayrağı, Türk Devleti, İslam, Kur’an söylemleri, İlahiler ve Kasideler ile masum küçük çocukları kullanarak, gönülleri fethederken, bir yandan da, şiirler, şarkılar söyleyen, dans eden, Türk Bayrağını gösteren her kesimin, gözyaşlarıyla seyredip, sempatisini kazanırken; 

ADETA CAMBAZA BAK YAPIP, ÖBÜR TARAFTAN, BAŞTA TÜRKİYE VE DİĞER BÜTÜN DÜNYA DEVLETLERİNİN, KAMU KURULUŞLARININ EN İNCE DETAYLARINA KADAR, KENDİNE BAĞIMLI HİPNOZLANMIŞ CANLI BOMBA MÜRİTLERİNİ, DÖŞEMİŞTİR, SİNSİCE YERLEŞTİRMİŞTİR.  

Bu kadar Sinsice ve Profesyonelce, Dünya çapında, 50 yıldır fark edilemeyecek şekilde çalışan, bu Örgütlenmenin, B-C-D planlarının olmaması, düşünülemez.  

Bu olayların geriye yönelik olarak, bugüne kadar nasıl geliştiği ve örgütlendiği prensipleri ve taktikleri, kadroları, jeopolitik evlilikler ile Dünya’da eşi emsali olmayan, Siyonizm ve Masonluktan daha öte, birbirine perçinlenmiş ve Fetö’ye köle haline gelmiş elemanlar ile Türkiye’miz ve bütün Dünya için nasıl bir tehlike oluşturduğu, araştırılması gerektiği ayrı bir ihtisas ve uzmanlık alanıdır. 

Hatalar ve Suçlular tespit edilmeli ve Cezalandırılmalıdır. 

Ve bundan da önemlisi, DEVLET BU KADAR SİNSİ VE KORKUNÇ OLAN YAPILANMAYA KARŞI, KENDİ DERİN YAPILANMASINI VE DERİN MÜCADELESİNİ, GÜLEN’E KARŞI HAREKAT MERKEZİNİ, UZMAN KADROLARINI, MÜCADELE STRATEJİSİNİ VE YOL HARİTASINI ONA KARŞI B-C-D-E PLANLARINI, HAZIRLAMALIDIR. SADECE POLİSİYE OPERASYONLAR İLE MEVCUT CEMAAT KURUMLARINI ELE GEÇİRİP, DEVLETLEŞTİRMEKLE, BUZ DAĞININ GÖRÜNEN KISMI HALLEDİLMİŞTİR. 

Bugünkü mevcut Yargı ve Operasyonel metotlar ile Cemaati yakalamak, suçlu konumda ispatlayabilmek, büyük bir kesimi için, mümkün olmayacaktır.  

Fetö Örgütünün kullandığı, kurumsal olmayan, legal görünümlü illegal bu yapıya suç İsnat’ı ve İspat’ı, aynı metotları onlara karşı, KURUMSAL YAPILARIN DIŞINDA ÖZGÜN ÇALIŞMALARLA VE MÜCADELE TEKNİKLERİ KULLANARAK, YAPILMALIDIR.  

Cemaatin metotlarına karşı, AYNI HIZLA VE GİZLİLİK İLE HAREKET EDEN KARŞI PROJELER İLE BİLİNMEYEN VE BURADA AÇIKLANMASI UYGUN OLMAYAN, METOTLARIN TOPOĞRAFYASI, YOL HARİTALARININ HAZIRLANMASI GEREKMEKTEDİR. 

Daha önce de dediğimiz gibi, (ELBETTEKİ YAPAN BİLİR, BU İŞTE ÇİLE ÇEKMİŞ VE BEDEL ÖDEMİŞ, CEMAATE KARŞI MÜCADELE EDEN, SALAHAT, MAHARET VE SADAKAT SAHİBİ) BEKLENTİSİZ VE İHLAS’LI KADROLARLA, DOĞRUDAN CUMHURBAŞKANI VE BAŞBAKANA BAĞLI, KADROLARIN EN KISA ZAMANDA BULUNUP TEMASA GEÇİLEREK, ONLARIN TAVSİYELERİ VE BİLGİLERİ DOĞRULTUSUNDA, TASFİYELERİN VE REHABİLİTASYONLARIN BAŞLAMASI ACİLEN GEREKİR.  

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23