• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Nurettin Veren
Nurettin Veren
TÜM YAZILARI

Adnan Oktar, FETÖ’nün Türkiye’deki uzantısı mıdır!!!

17 Temmuz 2018
A


Nurettin Veren İletişim: [email protected]

İFRAT ve TEFRİT kavramlarının her ikisi de kötüdür ve dinimiz orta yolda olmayı tavsiye eder.

Kur’an ve sünnette İFRAT ve TEFRİT yasaklanmış, dengeli olarak davranılması istenmiştir.

İFRAT; hangi konuda olursa olsun, ibadet, günlük hayat ve fikirlerin aşırıya gitmesi demektir.

TEFRİT ise; İFRAT’ın tam tersidir, normalden az anlamına gelir. 

Hut 112. âyetinde: Emrolunduğun gibi dosdoğru ol şeklinde ifade edilmiştir.

FETO’nun örgüt mensuplarına ilk kurulduğu zaman vermiş olduğu ifrat derecede taassup ve yobazlıkla emirleri, son zamandaki verdiği talimatlarla ne kadar büyük zıtlıklar ve terslikler ile dolu olunduğu görülecektir.

Kolonyanın içinde alkol olması, en yakın akrabalarıyla dahi toka edilmemesi, mutlaka kadınların yüzüne peçe takması, topuğuna kadar eteklerin uzun olması, mürekkebin içinde dahi alkol olması ihtimaline binaen, namazlarda dahi üzerlerinde kalem bulunmaması, kadının sesi haram olmasından dolayı erkekler tarafından Kur’an ve mevlüt okuduğunun duyulmaması gibi ağır baskılarla örgütü İFRAT bir şekilde yönlendirmesi ve bugüne kadar geçirdiği evrelerde, yavaş yavaş İFRAT’tan TEFRİT’e vermiş olduğu sapkın fetvalarla, örgütün nereden dereye geldiğini görmek ve düşünmek gerekir.

Şimdi ise; dünyanın her tarafına dağılmış olan FETÖ yabancılarla evlenmekten, adlarını ve soyadlarını değiştirmeye, kiliselere ve sinagoglara üye olmaktan, havralara gitmeye, dini törenlere, yortulara ve paskalya törenlerine katılmalara kadar verdiği fetvalarla yüz seksen derece U dönüşü yapmış, kendi milletine dahi kendi hedefleri ve sapkın fikirleri doğrultusunda, silah sıkmaya, tanklarla, uçaklarla vurmaya ve yok etmeye FETÖ’den fetva almışlardır.

Ahlaksızlık, korkaklık ve alçaklık sari hastalık gibi bulaşıcıdır. Birkaç kişide oluşan bu gibi durumlar, kısa bir zaman sonra eğer erken tespit edilip önleyici tedbirler alınmazsa etrafa yayılır, sel gibi kontrol edilemez bir hal alır. Mutlaka ortaya çıkabilecek bu gibi hallerin, önceden bazı belirtileri kendini gösterecektir. Tıpkı nezle olmadan önce hapşırmanın, terlemenin ve ateşlenmenin olduğu gibi bu işaretler, erkenden önlenmez ve tedbir alınmazsa hastalık ilerler ve insanı yatağa düşürür ve etrafına da süratle yayılır. 

Adnan Oktar ve FETÖ’nün çok radikal dindar görünümlü bir hizmet yaptıkları iddiasında oldukları dönemden, yıllar sonra sinsice en ahlaksız, ihanet ve mafya çetesine dönüştüğünü, birisinin MEHDİ olduğunu iddia etmesi, FETO’nun da Kainat İmamı olduğunu iddia etmesi noktasında da, 15 Temmuz darbesi ve Adnan Oktar’a yapılan operasyonla bugün nereden nereye geldiğini, toplum olarak görmüş olduk. Bu maskesi düşen hainlerin, birbiriyle olan irtibatlarını, hem de Siyonist ve haçlılarla olan irtibatlarını anlamış olduk. 

(Bu kadar sıkı dini disiplin söylemleriyle kurdukları örgütleri, FETÖ kiliselere, vaftize gönderip Masonik ve Siyonist yapıyla iş birliği çalışmalarında bulunduğu gibi, Adnan Oktar da yıllarca Darwinizm ile mücadele ediyor gibi görünerek, yüz binlerce hatta milyonlarca çok pahalı ve renkli kitaplar bastırarak, bütün kütüphanelere ve talebelere ücretsiz ulaştırmıştı.)

İşte suret-i haktan görünen, birbirlerine benzeyen metotlarla genç nesillere ve topluma sapkın ve ahlaksız metotlarını sinsice enjekte etmişlerdi.

En son şantaj aleti olarak kandırılmış kızları ve kadınları, erkeklere, üst düzey yöneticilere göndererek, FETÖ ile birbirine benzeyen bu metotları kullanmışlardır.  

Yapılan araştırmalar da ele geçirilen HTS kayıtlarında, Emniyet İstihbarat Dairesi’ndeki Tamer ve Murat isimli amirlerin Adnan Oktar’ın kedicikleriyle olan konuşmaları ve görüşmeleri de dikkat çekiyor. Aynı dönemde FETÖ’nün üst düzey imamı Şerif Ali Tekalan ve bu gibi önemli isimlerin kediciklerle görüşmeleri de HTS kayıtlarına girdi. 

Yakın bir zamanda operasyonların tamamlanmasıyla, bütün kamuoyunda bilinen pek çok önemli isimlerin, siyasilerin ve gazetecilerin de aralarında bulunduğu skandal ilişkiler ortaya çıkacaktır.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23