• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Merve Kavakçı
Merve Kavakçı
TÜM YAZILARI

PYD’ye kaçan PDY’li

19 Ağustos 2016
A


Merve Kavakçı İletişim: [email protected]

FETÖ’cü olmakta ısrar eden ey sizler! Son pişmanlık fayda etmeyecek, iş işten geçti. Hem de çok kötü bir şekilde geçti. Ama evet ama zararın neresinden dönerseniz sizin için kâr olacak. Bunu yapmazsanız zilletiniz daha da artacak. Onun için gözlerinizi iyi açın ve görün. Kulaklarınızı açın ve duyun. Dinleyin değil, duyun. Siz, duymaya değil dinlemeye alışkın bir güruhsunuz. Dinle ve uygula. Sorgulama uygula adamısınız. Aklını kiraya verenler olarak papağanlaşan bir toplumsunuz. Ama olur’a duyar ve akledersiniz.

Mevzubahis teşkilatınız uluslararası ayakları olan bir teşkilat. Hep öyle miydi, yoksa, sonradan mı öyle oldu ondan bahsetmiyorum, ona kafa yormayın şimdi, şu anda bunun neler yaptığına bakın, onu görün o yeter, keşke görebilseniz o yeter şu an için... Siz Allah dediniz, siz Peygamber dediniz yemediniz içmediniz verdiniz ama bu adamlar bunu çok kötüye kullandılar. Artık bunlara destek olmayın. Korkmayın ve olmayın! Finansal olarak destek vermenizden bahsetmiyorum, o zaten artık mümkün değil. Bir terör örgütünden söz ediyoruz zira. Benim bahsettiğim gönül desteğiniz. Bunu yapmayın, şeytandan medet umulmaz, şeytana yar olunmaz. İtikadi noktadan bir bakabilseniz iş bitecek aslında, Kur’an’a dönseniz konu kapanacak aslında.

Düşmanı dost edindiniz, siz değilse de himmetinizi yolladığınız şeytanlar bunu yaptı sizin adınıza. Dün size, milletimize kurşun, bomba, tank olarak dönen o 15 Temmuz katliam araçları var ya, onları kuruş kuruş topladınız, helal paranızı bunlara teslim ettiniz, din adına, İslam adına, onlar da kötü emellerine alet edecek kadar alçaldılar, bunu hâlâ mı göremiyorsunuz. Artık görmelisiniz. Görmelisiniz!

Öyle bir şeye destek oldunuz ki aklınız hafsalanız almaz, Muhsin Yazıcıoğlu cinayetinin altından siz çıkıyorsunuz, siz diyorum çünkü sizin verdiğiniz himmet çıkıyor da ondan. Siz verdiniz Allah için, siz tesbihe sarıldınız İslam için, ama birileri o var ya birileri onu cinayete dönüştürdü o birileri. Sonra da sizin peşinden gittiğiniz Şeytan adam kalkıp, perşembe vefat eder, cuma bulunur diyebildi. Enkazdan çalınan parçaları çalan, Erdoğan’ı öldürmeye gidenin aynısı, bunu da mı görmezsiniz be uykudakiler! Büyülenmişler! Size daha ne kanıt sunmak lazım be gafiller!

PYD’ye kaçan himmetçinizi de mi tanımazsınız. Hani şu, Türkiye’ye kan kusturmak için kafirlerin bir olup desteklediği PYD! Ona kaçtı sizin himmetçi savcınız da sınırda yakalandı. O da çok marifetli (!) bir savcı, kasetlerle haşır neşir bir hukuk-dışı adamı.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23