• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Merve Kavakçı
Merve Kavakçı
TÜM YAZILARI

Postkolonyal açıdan “hero”

18 Temmuz 2017
A


Merve Kavakçı İletişim: [email protected]

Tartışma malumunuz. Bilmeyenler için kısaca bahsedelim. FETO yani 15 Temmuz faili katillerin duruşmaları bütün ülkede devam ediyor. Sanıklar mahkemeye getirilirken şehid edilmişlerin, gazilerin, ülkesini, dinini, milletini, bayrağını sevenlerin temsilcileri de dışarıda toplanıyor, tepkilerini demokratik bir şekilde ortaya koyuyorlar. FETÖ’cüler liderlerinden aldıkları talimatlar doğrultusunda önce her şeyi inkâr ediyorlar. Sonra sulandırıyorlar. En sonunda da adeta alay ediyorlar. Aslında bunların hiçbirine şaşırmamak gerekiyor. Zira bünyelerinde bunca aşağılık özelliği barındırır haldeler yıllardır. Her kalıba girebilen bir zihniyete sahipler. Yalan göbek isimleri gibi bir şey. Çarpıtma onların en baştaki işi. Kur’an-ı Azimuşşandaki münafık ki ona gider sizdenim der, ötekine gider sizdenim der, bunu çok iyi becerirler yıllardır. Yapmadım, etmedim, vurmadım, öldürmedim, elindeki neydi diye sorulunca silaha telefon o diyebilen, görüntüdeki ben miyim bilmiyorum, olmadı hatırlamıyorum diye alçakça yalana tevessül edebilenlerden söz ediyoruz. Sonra da sonra da şehidlerin ailelerine dil çıkaran insan-altı varlıklardan söz ediyoruz. Ruhları bu seviyede, bu denli çirkinleşebilenlerden….

Katillerin son günlerde başvurduğu bir diğer yöntem de kendilerini hero yani kahraman ilan etmeleri. Bu acımasız, vatan-millet-din-i mübin düşmanları kendi kendilerini kahraman olarak addediyorlar. Neyin kahramanı(!) Din kardeşine, tüyü bitmemiş yetime, anneye, babaya, dedeye acımasızca kasteden, başı bendenden ayıran, ezdiği bedeni kâğıt gibi parçalayan, ırz düşmanları, iman düşmanları, kendilerini neyin kahramanı ilan edebiliyorlar. Bu! Şeytanlığın kahramanlığı değildir de nedir! İblis,  bunların yanında geridedir. Üzerinde İngilizce kahraman yazılı tişörtle mahkemeye gelen katil, evet katil-suçları kameralarda, ses kayıtlarında, verdikleri emirlerde, çektikleri silahlarda sabitleşmiş katil, evet katil, dünya medyasına da selam çakıyor. Türkiye düşmanlarına da hazırolda duruyor. Utanmadan…ahlaksızca!

Dün de bir sanık yakını aynı tişörtle, bu sefer bir önceki gibi Sincan’da değil, Muğla’da mahkemeye geliyor. Gelen tepkiler üzerine gözaltına alınıyor. Bu ahlaksızlıklardan sonra, yetkililer tarafından tutukluların, Amerika’da yaşanan 11-Eylül saldırılarına azmettirdiği kanısı ile tutuklanan ve Guantanamo Bay’de hapsedilen mahpuslar gibi tek bir renkte giydirilmeleri kararına yönelik girişimler başlatılıyor.

İçimizdeki FETÖ avukatları oryantalistler hemen kıvranmaya başladı, yok şöyle mi giyineceklermiş, yok böyle mi, bu çok muymuş, az mıymış, ayaklarına Gitmo’daki gibi zincir de mi vurulacakmış….FETÖ avukatı dedik ya! O minvalde zehirlerini akıtıyorlar…. Tarihçelerine baksanız hiçbirinin Amerika’nın uygulamalarına gıklarını çıkarmadıklarını görürsünüz, her fırsatta Batılı “yaşam tarzı” tartışmalarını körüklediklerini bilirsiniz. Kendi halkını küçük gören bu güruh, Türkiye’yi içlerine hazmedemezken her şey eskiye dönsün, onlar iltimaslı olsun ki halkı itip kakabilsinler isterler. Ondandır ki kâh FETÖ avukatı kesilirler, kâh PKK’lı oluverirler. DHKP-C canları, solcular yandaşlarıdır. Hep beraber kahrolsun yeni Türkiye! Verin bize eski Türkiye(!) diye bağırırlar.

Bana sorsanız, ayaklarında zincir de yetmez, ağızlarına da takın ki o kopası dillerini, şehid ailelerine çıkartmasınlar….

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23