• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Mehtap Yılmaz
Mehtap Yılmaz
TÜM YAZILARI

Seçkinci küstahların soldan soldan vurmalarına bakma!

28 Mart 2017
A


Mehtap Yılmaz İletişim: [email protected]

Eyyyy Türk Milleti!

Birinci vazifen...

Kılıçdaroğlu’nun buyurduğu gibi “tıpış tıpış” sandığa gideceksin...

Yalnız! Sözcü’nün manşetten uyardığı gibi “Oy kullanmaya giderken, beynini yanına almayı unutmayacaksın!”

 Çünkü sen, bugüne bugün, Hürriyet’in “Bidon kafa” dediği sıradan insanlardansın!

Aysun Kayacı’nın “şimdi benim oyum dağdaki çobanla bir mııı?” dediği, oyu “geçersiz” sayılması gereken insanlardan!

Bekir Coşkun’un “göbeğini kaşıyan, ayağını altına alarak oturan” insanlardan... 

Tedavülden kalkmış Mine Kırıkanat’ın kin kustuğu, “Sahilde geviş getirerek yatan”, “hart hart kaşınan”, “balık yemeyi bilmeyen”, “mangal yapan” “kalın, kısa bacaklı ve kıllı” insanlardansın. “Bebeğini sallayan”, “başörtülü, çarşaflı” kadınlar...

Tarlada rençbersin...

Dağdaki çobansın...

Evdeki anasın...

Mutfaktaki aşçısın...

Yoldaki kamyoncusun...

Taksicisin...

Marangozsun...

Mine Kırıkkanat’ın, “Kamyoncular, benim okurum değil” dediği insanlardansın.

Bekir Coşkun’un, “Bir toplumun çoğunluğu ‘göbeğini kaşıyan adam’ ise, orada demokrasi olmaz, olamaz...” diye aşağıladığı insanlardansın.

Halksın!

*

Bu budalaların çoğu, hasbelkader bir yerlere gelmişler... Seçkinci küstahlıklarıyla, kibirleriyle, içten içe geldikleri yerin üstünü örtmekteler.

Zaten “Türkiye’nin asıl sorunu, gerçek bir burjuva sınıfına sahip olmamasıdır. Gerçek burjuva sınıfı; yaşadığı toplumu ileriye götürür, bizim sonradan görmeler gibi alttakilerin üstüne basmaz, onları aşağılamaz.”

Bu yüzden, soldan soldan vurduklarına bakmayın... Halkçıyız dediklerine de... Bunlar solu da, halkı da taca atan, seçkinci küstahlardır!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan nefret etmelerinin asıl nedeni de bu işte!

Milleti aşağılayan, tepeden bakan, iki üç kitap okuyunca kendini dev aynasında gören, toplumun üstüne basa basa yüksekte olduğunu vehmeden, Türk aydınına inat, halkını eşit görmesi... Demokrasiye inanması... Anadolu insanına güvenmesi...

Kendini toplumun üstünde gören bu “kibirli entellere”, halka tepeden bakmakla “insan kazanma”nın mümkün olmadığını ispat etmesi. 

Bu yüzden referandum konusunda çok rahat olun... Bunların “HAYIR”sızca kampanyaları, referandumu milim etkilemez! Çünkü bu millet, halktan kopuk olanlara, halkı anlamayanlara, altmış senedir iktidar yüzü göstermedi! Bundan sonra da göstermez!

Özetle...

Boşuna uğraşıyorlar...

Yine kaybedecekler... Yine ters köşe olacaklar... Zira seçim zamanı halkçı takılmakla yürümez bu işler! Millet, yani “dağdaki çoban”, bebeğini sallayan ana, kamyoncu, taksici, emekçi, işçi, esnaf, kendine benzeyeni seçiyor, tepeden bakanı değil!

Ne yani? Üç beş kitap okudu diye millete tepeden bakan, toplumu eze eze yüksekte olduğunu sanan birkaç seçkinci küstahın sözüne, itibar edileceğini mi bekliyorlar? Milletin bunları “üst akıl” kabul edeceğini mi?

Daha çoook beklerler... 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23