• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Mehtap Yılmaz
Mehtap Yılmaz
TÜM YAZILARI

Erdoğan yastıkaltı dedi… Kalem fahişeleri!

06 Ağustos 2018
A


Mehtap Yılmaz İletişim: [email protected]

Kudurdular yine…

Ağızlarından köpükler saça saça “yastıkaltındaki zulalarımıza göz mü dikti, efendimisssss” diye gözlerini pörtlete pörtlete sahiplerine el ovuşturmaya başladılar…

Erdoğan’ın, efendilerini yeniden ters köşe yapmasından korkuyorlar…

Alayı MI6, BND, CIA, MOSSAD gibi istihbarat örgütlerinin beslemeleridir çünkü… Beslemelik bunlarda karaktere dönüşmüştür.

E haliyle de Başkan Erdoğan’ın bu “bıçak sırtı” sürecin üstesinden gelmesini istemezler. 

Bu yüzden hep bir ağızdan uluyarak, milletin yastıkaltı gücüyle IMF’ye, uluslararası kredilendirme kuruluşlarına nişan almasını istemezler!

 

 

Yastıkaltı, uluslararası kredilendirme kuruluşlarının, Türk ekonomisini sırtından hançerleme operasyonlarında hesaba katmadıkları bir gizli silahtır çünkü!

Yastıkaltı, IMF’nin Türk ekonomisini teknik nakavt etme hamlesine karşı çekilmiş “şah ve mat”tır!

Yastıkaltı, Avrupa Parlamentosu’nun hedef aldığı Türk ekonomisinin “aşil tendonunun” gözle görülmeyen koruma kalkanıdır!

Yastıkaltı, milletin “ya devlet başa ya kuzgun leşe” duyarlılığıyla karşı atağa kalkmasıdır!

Milletin yastıkaltı parası bu yüzden kıymetlidir işte… Bu yüzden kurtarıcıdır… Bu yüzden bereketlidir. 

Gönülden kopandır çünkü… Helal paradır… Ya hürriyet ya ölüm noktasında verilen ille de hürriyet, her şeye rağmen hürriyet kararlılığıdır!

Şer muhalefetin bizi yeniden IMF mandası yapmak için kırk entrika ürettikleri şu günlerde bize düşen, vatan millet uğruna saflarımızı sıkılaştırmaktır! 

IMF’nin, uluslararası kredilendirme kuruluşlarının Türkiye’yi maruz bıraktığı bu ekonomik şiddetin, FETÖ&PKK teröründen bir farkı yoktur bu anlamda…

Zira seçim öncesi ayan beyan gördük ki, IMF ve uluslararası kredilendirme kuruluşlarının Türkiye’ye uyguladıkları ekonomik terörün, FETÖ&PKK teröründen bir farkı yoktur! Zira IMF’nin de uluslararası kredilendirme kuruluşlarının da hedefi Türkiye’yi bir sömürge haline getirmektir. 

Yunanistan’ın haline bakın… Çipras’ın her bağımsız kararında, IMF’in tasmasını sıkarak nasıl da terbiye ettiğine bakın… Halkı cayır cayır yanarken, IMF ve BM onayı olmadan Türkiye’den gelecek yardımı dahi kabul edemediğini görmediniz mi?

Başkan Erdoğan bu düzene boyun mu eğsin istiyorlar şimdi? Türkiye yeniden IMF mandası mı olsun istiyorlar? Türk milletinin çalışıp, kendilerini ekonominin tanrıları olarak gören bu firavunları daha da zengin etsin mi istiyorlar?

Hiiiiç kusura bakmasınlar ama o eski Türkiye yok bu firavunların karşısında artık! Başına vurup elinden ekmeğini çaldıkları millet yok!

Bu milletin bağımsızlığı söz konusu olduğunda nasıl “deli” bir millet olduğunu 15 Temmuz’da onlara gösterdik! Oyunlarını bozduk Elhamdulillah! Tuzaklarını başlarına geçirdik! Bu milleti sömürge haline getirmelerine müsaade etmedik! IMF mandası yaptırmadık! Dövizlerimizi bozdurduk! Yine bozdururuz!

Biz liderimiz gibi “Zoru başarırız, imkânsız zamanımızı alır” zira!

Kurtuluş savaşında ekmeğimizden caydığımız gibi… Malımızdan, canımızdan caydığımız gibi… Bin kere de “bağımsızlığımızla” sınansak yine malımızla canımızla kıyama hazırız!

Malsa mal… Cansa can… Ölümden korkmuyor bu millet! Var mı ötesi?

Çocukları yaşında delikanlılar vatan uğruna, millet uğruna şehadeti göze alırken, vatanını, dinini, imanını üç kuruşa satan kalem fahişeleri paniklemiş dert mi? 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23