• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Mehtap Yılmaz
Mehtap Yılmaz
TÜM YAZILARI

Bay Abdullah Gül, yine cuma çıkışı aldı sazı eline!

13 Ocak 2018
A


Mehtap Yılmaz İletişim: [email protected]

Bay Gül, “Bu konularla ilgili polemiğe girmek bana yakışmaz!” demiş… 

Peki, kaçak güreşmek sana yakışır mı? 

Yüzde gülüp arkada iş çevirmek sana yakışır mı?

HDP’liler gibi OHAL’e yüz ekşitmek sana yakışır mı?

Darbeci gazetecilerin tutuklu yargılanmasını eleştirmek sana yakışır mı?

“Polemik bana yakışmaz” diyorsun… Peki, bu yersiz açıklamalar polemik değil mi?

İHA’lara, SİHA’lara karşı çıkan CIA ajanı Sezgin ağzıyla OHAL’e yüz ekşitmek polemik değil mi?

Bal gibi de polemik tabii ki… 

Farkında mısın Bay Gül? Gazetecilerin tutuklu yargılanmalarına karşı görüş beyan etmek, yine Cumhurbaşkanı Erdoğan’a muhalif basın söz konusu olunca aklına geldi!

Tıpkı, okuma aşkınızın Biseksüel Elif Şafak için, adalet anlayışınızın Gezi vandalları için, demokrasi anlayışınızın OHAL mağdurları için galeyana geldiği gibi…

Yoksa FETÖ ile mücadele sürecinde sümüklü Feto evime haciz koydurduğu zaman, polis operasyonlarına maruz kaldığım zaman, polis zoruyla ifadeye götürüldüğüm zamanlarda aynı Bay Gül, üç maymunu oynamayı tercih etmişti! Pensilvanya Şeytanı’nın bize reva gördüğü linç ve baskıya karşı yanımızda olmak, Bay Gül’ün aklının ucundan dahi geçmedi!

Yeni akit olarak uğradığımız çok yönlü baskıları, rahmetli Hasan Karakaya Abi’ye açılan davaları bildiği halde Bay Abdullah Gül, Feto şarlatanını tek satır eleştirmedi!

Demek ki Müslüman gazetecilerin hak ve özgürlükleri Bay Gül için, bir imaj sorunu değildi. Bizim davalar yoluyla susturulmaya çalışılmamız, Türkiye’nin uluslararası imajı için bir sorun değildi. 

Bir başörtülü yazar olarak 2007’de yayımlanan kitabıma uygulanan F Tipi ambargo sürecinde Bay ve Bayan Gül, biseksüel Elif Şafak için tâ Urfa’ya kadar gelip destek vermişti! 

Demek ki neymiş?

Bay Gül, AB’nin alkış tuttuğu darbeci gazetecilere, Soros beslemesi Gezi’cilere, biseksüel yazarlara gelince hak ve özgürlükçü takılan biriymiş…

E bizim de bir günahımız varmış ki Allah bizi Elif Şafak’a, Gezici vandallara, OHAL’e gıcık Sezgin Tanrıkulu’gillere özgürlükçü birini başımıza getirerek belamızı, müstahakkımızı vermiş!

*

Ha yeri gelmişken söylemezsen ölürüm. O dönemde kendine İntifadacı Bayan Gül’e birkaç kez yazmıştım! 

Yazık… Biseksüel Elif Şafak’a, Gezi vandallarına olduğu gibi başörtülü bir yazara da özgürlükçü bakacaklarını zannetmişim zahir! 

Ay ne olacak? Cevap alamadım tabii…

Anladım ki ulaşabilir olmak için önce AB’nin ekmeğine yağ süren, CIA-MI6 tasmalı bir gazeteci olmak lazım! Elinin her yere yetişmesi için kaldırım taşlarını söküp, alınlarının ortasına fırlatmak lazım! Ta Urfa’ya kadar gelip PR yapmaları için biseksüel falan olmak lazım! Bayan Gül’den yanıt almak için İngiltere’den refere edilmen lazım! Bay Gül’ün hak ve özgürlüklerine sahip çıkması için Türkiye’nin AB imajına yararı olacak bir gazeteci olmak lazım!

MİT TIR’ları olayını piyasaya sürecek kadar AB uğruna her şeyi feda edecek kadar, terörist ABD bayrağına hüşu ile sarılıp poz verecek kadar, PKK destekçisi Almanya Cumhurbaşkanı ile saraylarda pişpirik oynayacak kadar satılık olmak lazım.

Bay Gül kriterleri bu… Yoksa? O emoji gibi Gül’en yüz bir ekşir ki…

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23